«Έγκλημα» Λουτσέσκου αν τον βάλει στην 11άδα!

«Έγκλημα» Λουτσέσκου αν τον βάλει στην 11άδα!

Ανεπίτρεπτο αν συμβεί!

Ο ΠΑΟΚ υποφέρει από την παρουσία του Αλί Σαμάτα. Ο Αφρικανός επιθετικός είναι το απόλυτο μεταγραφικό flop. Απαγορεύεται να επιμένει πλέον σε αυτόν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και να μην… ρισκάρει με τον Στέφανο Τζίμα!

Αλί Σαμάτα λοιπόν. Το απόλυτο flop. Ο παίκτης που φέτος προκρίθηκε για να ενσαρκώσει το απόλυτο Νο9 στον ΠΑΟΚ. Εκείνος που ήταν Νο1 επιλογή τόσο του κόουτς, Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και του υιού Σαββίδη, Αυτός που πληρώνεται με επταψήφιο νούμερο (σ.σ.: είναι ανάμεσα στα Top 5 συμβόλαια στα αποδυτήρια) και δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται ούτε στοιχειωδώς!

Δεν έχει να κάνει με τα φτωχά του νούμερα (29 ματς/3 γκολ/3 ασίστ), αλλά και με την αίσθηση που δημιουργεί στα αποδυτήρια. Ακόμη και διαδικασία των πέναλτι με τον Παναθηναϊκό δεν σήκωσε καν το χέρι για την πρώτη 5άδα και μόλις έφθασε η ώρα του «λύγισε»!

Σας αποκαλύψαμε άλλωστε πως δεν ήθελε καν να εκτελέσει ο Σαμάτα. Τελευταίος και καταϊδρωμένος πήγε και μάλιστα έλεγε να πάει στη θέση του ο Κοτάρσκι! Διότι, άλλος παίκτης δεν υπήρχε. Οι φωνές για περισσότερο trust στον Στέφανο Τζίμα ολοένα και αυξάνονται στον οργανισμό ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να επιμένει και πολύ στον Σαμάτα.

Δεν είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει και η Τούμπα με τον Αφρικανό φορ. Διότι, το χαμένο πέναλτι αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Πρόσφατα στο ματς με τον Ολυμπιακό κάθε επαφή του με την μπάλα έφερνε και μια δυσαρέσκεια στην κερκίδα. Με άλλα λόγια, ο κόσμος θα του προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Επιπρόσθετα, ο Στέφανος Τζίμας έχει δείξει πως αξίζει παραπάνω ευκαιρίες. Πολλές παραπάνω…

Πηγή: sportime.gr

«Έγκλημα» Λουτσέσκου αν τον βάλει στην 11άδα!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!«Έγκλημα» Λουτσέσκου αν τον βάλει στην 11άδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις