Το πρώτο μπαμ Αλαφούζου για το καλοκαίρι – Σκάει 3,5 εκατομμύρια!

Το πρώτο μπαμ Αλαφούζου για το καλοκαίρι - Σκάει 3,5 εκατομμύρια!

Θα τρελαθεί ο κόσμος!

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι (ή Ντρονκόφσκι, όπως προφέρεται σωστά το όνομά του στα πολωνικά) στον Παναθηναϊκό, η χειμερινή μεταγραφή τερματοφύλακα που ήρθε από την Ιταλία και τη Σπέτσια για να κάνει τους πάντες να ξεχάσουν τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Και έχει βαλθεί να τα καταφέρει από νωρίς.

Ο διεθνής Πολωνός άσος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τη Σπέτσια, αλλά ήθελε να αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα έστω και με τη μορφή δανεισμού. Όπως και έγινε δηλαδή, με αποτέλεσμα να έρθει στο Τριφύλλι για έξι μήνες, με ρήτρα για την αγορά του στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο λόγος που ήθελε να φύγει από την ιταλική ομάδα; Το γεγονός ότι δεν έχουν απορροφηθεί οι κραδασμοί που είχε φέρει ο υποβιβασμός της στη Serie B, στο τέλος τής περσινής αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα φέτος να έχει επίσης κακή πορεία και να κινδυνεύει με εκ νέου υποβιβασμό.

Παρόλα αυτά η καριέρα τού 26χρονου άσου στο ιταλικό ποδόσφαιρο δεν είναι τυχαία (όπως και το market value που βρίσκεται στα 2,4 εκατ. ευρώ), καθώς έχει στη Serie A με τη Φιορεντίνα (που είχε δώσει 2,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2019 στη Γιαγκελόνια για να τον αποκτήσει), την Έμπολι και την Σπέτσια, 129 εμφανίσεις.

Τι ισχύει με τη ρήτρα του από την ιταλική ομάδα; Μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον το προσεχές καλοκαίρι από τη Serie A, ειδικά αν υποβιβαστεί η Σπέτσια; Πόσο εύκολα ή όχι μπορεί να καλύψει το κενό του Α. Μπρινιόλι κάτω από τα γκολπόστ; Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γαννούλας, που γνωρίζει άριστα το ιταλικό ποδόσφαιρο και, φυσικά, την περίπτωση του Ντραγκόφσκι πριν ακόμα τον μάθουμε στην Ελλάδα, έχει τις απαντήσεις.

Πηγή: sportdog.gr

Το πρώτο μπαμ Αλαφούζου για το καλοκαίρι - Σκάει 3,5 εκατομμύρια!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Το πρώτο μπαμ Αλαφούζου για το καλοκαίρι - Σκάει 3,5 εκατομμύρια!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις