ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Οδηγός ταμείων σε Αθήνα & Ευρώπη

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Οδηγός ταμείων σε Αθήνα & Ευρώπη

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Οδηγός ταμείων σε Αθήνα & Ευρώπη

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Για το θαύμα του 3.60

Για το θαύμα του 3.60

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Οδηγός ταμείων σε Αθήνα & Ευρώπη

Εικόνα που δείχνει αγώνα ποδοσφαίρου με τον οποίο σχολιάζονται προγνωστικά.

Προγνωστικά Τετάρτης από τον #TheMagician σε Ευρώπη και Κύπελλο Ελλάδας Betsson, ζυγίζοντας τα υπέρ & τα κατά, με συμφέρουσες αποδόσεις.

Προγνωστικά: Ψάχνουν αντίδοτο οι γηπεδούχοι

Καλημέρα σας. Πολύ ενδιαφέρον τα σημερινά παιχνίδια στο Champions League και Conference League, αλλά το ντέρμπι του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έχει προεξέχουσα θέση στα σημερινά ματς. Πάμε να δούμε ένα ένα τα σημερινά προγνωστικά μας.

Εκκίνηση με Conference League. Δεν ξεκίνησε καλά το 2024 για την Γάνδη. Έπρεπε να περάσουν έξι αγωνιστικές για να μην δεχθεί γκολ και εντέλει να επικρατήσει στο πρωτάθλημα εκτός έδρας με 2-0. Ήταν αήττητη εντός έδρας μέχρι τέλους του 2023, ενώ το νέο έτος μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε στο πρώτο ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Παρόλο που ήταν ανώτερη, δεν κατάφερε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι όπως και στο ματς με τον Παναθηναϊκό, πρώτον στάθηκαν τυχεροί που δεν δέχτηκαν γκολ και δεύτερον ήταν πολύ αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων. Τους περιμένω σφιχτούς αμυντικά, αλλά έχουν μάθει να παίζουν πολύ καλά με αντεπιθέσεις.

Σημείο: Ανώτερη η Γάνδη, αλλά τελευταία παραπατάει αμυντικά. Κρατάω το goal/goal με απόδοση 1.78 στην Stoiximan.

Προγνωστικά με φόντο το τρόπαιο

Πάμε στα δικά μας και πιο συγκεκριμένα στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Στη ρεβάνς της νίκης με 1-0 στην Τούμπα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Με βαθμολογικές απώλειες έρχονται οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι όσο και αν πίεσαν την μαχητική και άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο Λαμία, έμειναν στο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1 εντός έδρας, πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας.

Κοινό σημείο των δύο ομάδων, η σταθερή επαφή που κρατάνε με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά και τα κενά στην άμυνα. Πολύ σημαντικό ματς με τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία την πρόκριση στον τελικό. Ίσως σε δεύτερη μοίρα να μπει το θέαμα, αφού προέχει το αποτέλεσμα.

Σημείο: Πρώτη επιλογή το goal/goal απόδοσης 1.87 στην Novibet. Υποψιασμένοι οι μπουκ ότι θα βγουν αρκετές κάρτες. Δεύτερη επιλογή να βγει κάρτα πριν το 24:00 με απόδοση 1.90 στην Stoiximan.

Ανίκητη στο σπίτι της

Πάμε Αγγλία. Παντοδύναμη η Λίβερπουλ στην έδρα της στο πρωτάθλημα με δέκα νίκες και δύο ισοπαλίες σε δώδεκα αγώνες. Πολύ επιθετική στο «Άνφιλντ», με 33 γκολ ενεργητικό, παίρνει από νωρίς τα ηνία του αγώνα. Βρίσκεται στην κορυφή στο +1 από την  Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε χθες το βράδυ και θέλει νίκη να διατηρήσει την απόσταση των τεσσάρων βαθμών. Σε εννέα από τις δέκα εντός έδρας νίκες της, πέτυχε τουλάχιστον τρία τέρματα.

Η Λούτον είναι στην 16η θέση, στο +1 από την ζώνη του υποβιβασμού. Τα δυσεπίλυτα προβλήματα στην άμυνα, διατηρούν την ομάδα χαμηλά στην βαθμολογία. Παρόλα αυτά έχει καταφέρει να μείνει για τρεις εκτός έδρας αγώνες χωρίς ήττα, με μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, αλλά ακόμα και αν σκοράρει, δύσκολα θα κερδίσει κάτι, καθώς έχει δεχθεί γκολ σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες.

Σημείο: Στους μισούς εκτός έδρας αγώνες η Λούτον δέχθηκε τρία τέρματα. Κρατάω το over 2,5 γκολ της Λίβερπουλ με απόδοση 1.62 στην Stoiximan.

Με φόρα οι φιλοξενούμενοι

Πάμε Champions League. Αρχές Φεβρουαρίου η Πόρτο, σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές αποκόμισε ένα βαθμό, μένοντας έτσι επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή. Στην Ευρώπη όμως, με δώδεκα βαθμούς πέρασε σαν δεύτερη στην ισοβαθμία με την Μπαρτσελόνα. Παίζει δυναμικά στην έδρα της, αλλά το μειονέκτημα της είναι ότι οι αντίπαλοι χωρίς να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, βρίσκουν τρόπο να σκοράρουν.

Η Άρσεναλ έχει ξαναβρεί την φόρμα της. Η έναρξη του 2024 φαίνεται πως της έκανε καλό, καθώς μετράει πέντε σερί νίκες σε συνδυασμό με over 2,5 μένοντας μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος. Είτε εντός έδρας είτε εκτός, παίζει το ίδιο επιθετικά αν και στα τρία ματς του Champions League μακριά από το Λονδίνο, δέχτηκε τέρμα. Δεν πήγε στην Πορτογαλία για να μην χάσει, αλλά για την νίκη.

Σημείο: Σε πέντε από τα έξι ματς του ομίλου η Πόρτο δέχθηκε γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αντίστοιχα η Άρσεναλ σκόραρε στο πρώτο μέρος και στα έξι παιχνίδια. Θα κρατήσω το over 0,5 γκολ Άρσεναλ στο πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1.80 στην Stoiximan.

Αδύναμοι γίγαντες

Κλείνω τα σημερινά προγνωστικά με το δεύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης. Καμία από τις δύο σημερινές αντιπάλους δεν θυμίζει τις περσινές ομάδες. Πολύ περισσότερο η Νάπολι η οποία βρίσκεται σε διαρκή πτώση. Πλέον είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας, με την περσινή πρωταθλήτρια να έχει δεχθεί γκολ σε 18 από τα 24 ματς του πρωταθλήματος. Δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, ενώ στην επίθεση υπάρχει ποιότητα.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει την ταυτότητα της. Με χάλια άμυνα για τα δεδομένα της, έχοντας δεχθεί γκολ σε εννέα από τα δέκα τελευταία ματς, κρατιέται με νύχια και δόντια στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Ο Τσάβι ως προπονητής, δίνει κύρος στους φιλοξενούμενους αλλά αδυνατεί να βρει την χρυσή τομή καλής λειτουργίας στην ομάδα.

Σημείο: Ξαφνική αλλαγή στον πάγκο της Νάπολι. Ανέλαβε μέχρι το τέλος της σεζόν ο προπονητής της Εθνικής Σλοβακίας, Φραντσέσκο Καλτσόνα. Θα κρατήσω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.95 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία!

Οδηγός ταμείων σε Αθήνα & ΕυρώπηΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Οδηγός ταμείων σε Αθήνα & Ευρώπη

Δυάδα απόδοσης 3.38
19:00
Γάνδη - Μακάμπι Χάιφα
Goal/goal
1.78
19:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Πρώτη κάρτα μέχρι το 24:00
1.90
BET: 30 units
Μονό
19:00
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.87
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.91
21:30
Λίβερπουλ - Λούτον
Λίβεπουλ over 2,5
1.62
22:00
Πόρτο - Άρσεναλ
Άρσεναλ over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο
1.80
BET: 30 units
Combo
22:00
Νάπολι - Μπαρτσελόνα
Goal/goal & over 2,5
1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις