Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός - Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο “Τα Δύο Αοράκια”
  • Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 7-3 στους δέκα τελικούς που έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο ομάδες.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Απέκλεισε κατά σειρά ΑΕΚ και Άρη σε προημιτελικό και ημιτελικό αντίστοιχα. Δεν εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, αλλά έδειχνε να ελέγχει τα παιχνίδια και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε στιγμή. Με όπλο την άμυνά του δέχτηκε 72 και 65 πόντους στα δύο παιχνίδια. Χθες στερήθηκε τον Λεσόρ που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές και μοιραία το ροτέισον αυξήθηκε παραπάνω. Πρώτος σκρόρερ ήταν και πάλι ο Ναν με 20 πόντους.

Stat attack: Σκόραρε κάτω από 80 πόντους σε 7/10 τελευταία ματς.

Απουσίες: Αμφίβολος είναι ο Λούκα Βιλντόζα.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε Περιστέρι και Προμηθέα και κέρδισε και στα δύο ματς με διψήφιες διαφορές. Στον χθεσινό ημιτελικό, οι Πατρινοί διατηρήθηκαν για μεγάλο διάστημα κοντά στο σκορ, όμως ήταν εμφανές πως ένα ξέσπασμα της ομάδας του Μπαρτζώκα θα ήταν αρκετό.  Πρώτος σκόρερ ήταν ο Πετρούσεφ με 15 πόντους, Μεγάλη απώλεια ο Γκος, που τραυματίστηκε στο ματς με το Περιστέρι.

Stat attack: Σκόραρε πάνω από 80 πόντους σε 4/5 τελευταία ματς.

Απουσίες: Σταθερά εκτός ο Μιλουτίνοφ. Τραυματίστηκε στον προημιτελικό και Γκος.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

Σε έναν ακόμα τελικό, οι δυο καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Τα δεδομένα είναι ισορροπημένα, αφού από τη μία, ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερες λύσεις στην περιφέρεια, αλλά με τον Σλούκα εκτός ρυθμού και τον Γκραντ επιβαρυμένο, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα, ειδικά στη δημιουργία. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός στερείται λύσεων στην περιφέρεια, αλλά στη ρακέτα φαίνεται πιο πλήρης και ενδεχομένως να είναι σε λίγο καλύτερο μομέντουμ. Ένας τελικός βέβαια είναι πάντα ένα διαφορετικό ματς και οι φόρμες πηγαίνουν περίπατο. Θα αποφύγουμε το σημείο, αφού η κούπα μπορεί να πάει παντού. Αντίθετα αξίζει να ασχοληθούμε με τον Φαλ. Ο Γάλλος κάνει παραδοσιακά πολύ καλά ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό. Προστατεύτηκε στα δύο προηγούμενα ματς και ο Μπαρτζώκας θα τον σημαδέψει για να φθείρει τη front line του αντιπάλου. Το όριο των πόντων του είναι χαμηλά και σε πολύ καλή απόδοση.

Μονό
19:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Φαλ 7+ πόντοι
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις