Στην Αγγλία με μονό έως… 81.00

Προγνωστικά γερμανίας & αγγλίας με ποδοσφαιρικη ομαδα να εικονίζεται.

Προγνωστικά στοιχήματος με αρκετές επιλογές από Ελλάδα αλλά και με δύο ειδικά σημεία από την Αγγλία μέχρι 81.00 απόδοση έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πήραμε την δυάδα από Αυστραλία και Ινδία αλλά δυστυχώς η Έλτσε μαζί με την Φέχερβαρ μας στερήσανε δύο δελτία. Για σήμερα θα μείνω με σημεία από Ελλάδα αλλά και με ένα σημείο από την Αγγλία. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο το Σάββατο για αυτό θα ασχοληθούμε σήμερα με αρκετές επιλογές. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με την Λούτον που υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ. Μάτια βγάζει ο πιτσιρικάς των φιλοξενούμενων Μάινου ο οποίος βρήκε και πρόσφατα το πρώτο του γκολ στην μεγάλη κατηγορία. Περιμένω να δω γκολ από αυτό το παιχνίδι για αυτό θα πάρω το over αλλά και τις ασίστ του νεαρού κεντρικού.
  • Γυρνάμε Ελλάδα αφού η Ηλιούπολη υποδέχεται στην έδρα της τον Παναθηναϊκό Β΄ με αποτέλεσμα να βρει ακόμα μία νίκη που θα τον διατηρήσει σε κοντινή απόσταση από την κορυφή. Ανώτερη η Ηλιούπολη από τον Παναθηναϊκό ο οποίος μετράει εφτά ήττες σε εννέα εξόδους.
  • Στην Ρόδο τώρα θα κοντραριστεί ο Διαγόρας με την Καλαμάτα, σε ένα παιχνίδι με δύο ομάδες που έχουν τελείως διαφορετικές πορείες και στόχους παρόλο που βρίσκονται μία θέση μακριά. Ο Διαγόρας φαίνεται να μην έχει πρόβλημα για υποβιβασμό και θεωρώ θα κάνει μία ξεκούραστη παραμονή. Αντίθετα τώρα η Καλαμάτα έκανε μεταγραφές και παρόλο που βρίσκεται αρκετά πίσω θα παλέψει μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα, εξάλλου έχει την ποιότητα να το κάνει. Πηγαίνουμε με το διπλό.
  • Στον άλλον όμιλο ο Λεβαδειακός θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία έχει αρκετά προβλήματα. Ασταμάτητος φαίνεται ο Λεβαδειακός μέσα στην έδρα του αφού ακόμα δεν έχει γνωρίσει την ήττα ενώ στέκεται και εξαιρετικά στην άμυνα. Θα πάρω το 2-0 σκορ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα αφού βλέπω να γίνεται ένα μονόπλευρο παιχνίδι.
  • Τέλος θα κλείσουμε με την γειτονική Ιταλία αφού στην δεύτερη κατηγορία η Βενέτσια θα υποδεχτεί την Μόντενα. Κυνηγάνε οι γηπεδούχοι την άνοδο και σήμερα πρέπει να το αποδείξουν για αυτό θα τους ποντάρω ενώ θα πάρω και το γκολ του πρώτου σκόρερ της ομάδας Πογιάνπαλο.

Τι παίζουμε σήμερα

Στην Αγγλία με μονό έως... 81.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Στην Αγγλία με μονό έως... 81.00

Δυάδα απόδοσης 2.55
15:00
Διαγόρας - Καλαμάτα
2
1.70
15:00
Ηλιούπολη - Παναθηναϊκός Β'
1
1.50
BET: 35 units
Μονό
15:00
Λεβαδειακός - Αναγέννηση Καρδίτσας
Anytime score 2-0
1.90
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.75
17:15
Βενέτσια - Μόντενα
1
1.75
18:30
Λούτον - Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ
Over 2,5
1.57
BET: 25 units
Fun bet
18:30
Λούτον - Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ
Μάινου 1+ ασίστ
13.50
BET: 3 units
Fun bet
18:30
Λούτον - Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ
Μάινου 2+ ασίστ
81.00
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις