Παναθηναϊκός – Άρης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός - Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Άρης προγνωστικά

  • Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο “Τα Δύο Αοράκια”
  • Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 7-3 στα τελευταία δέκα παιχνίδια των δύο ομάδων.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Έπαιξε όσο χρειαζόταν απέναντι στην ΑΕΚ, κερδίζοντας τον πρώτο προημιτελικό με 79-72. Έκανε επίδειξη δύναμης στις δύο ρακέτες, αφού ο Λεσόρ έκανε doule double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο Μήτογλου έφτασε κοντά με 22 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης.

Stat attack: Έχει σκοράρει κάτω από 80 πόντους σε 5/6 τελευταία ματς.

Απουσίες: Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Λούκα Βιλντόζα.

Ρεπορτάζ Άρη

Δεν ήταν καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.  Ωστόσο, με μπροστάρη τον εξαιρετικό Τολιόπουλο, έκανε μια τεράστια ανατροπή στην τελευταία περίοδο και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά. Το επιμέρους 17-30 ήταν αρκετό για να διαμορφώσει το τελικό 74-76 υπέρ του Άρη. Ο Έλληνας γκαρντ πέτυχε 24 πόντους, 17 εκ των οποίων στο κρίσιμο τελευταίο δεκάλεπτο.

Stat attack: Μετράει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι Γκάλινατ και Φίλλιος.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Άρης προγνωστικά

Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, όλοι περιμένουν να δουν έναν τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Βέβαια, όταν πρόκειται για μονά παιχνίδια, όλα είναι πιθανά. Μην ξεχνάμε πως ο Άρης πριν λίγες ημέρες υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ. Αυτή τη φορά η ομάδα του Αταμάν δε θα είναι τόσο άνετη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα κάνει πάρτι απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα του Άρη. Οι Θεσσαλονικείς παίζουν σκληρή άμυνα, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και θα παλέψουν όσο μπορούν. Ακόμα κι αν ο Παναθηναϊκός χτίσει διαφορά ασφαλείας, θα κρατήσει δυνάμεις ενόψει τελικού, αφού τα ματς είναι απανωτά. Η αξία λοιπόν βρίσκεται στο +15,5 των τυπικά φιλοξενούμενων.

Μονό
18:00
Παναθηναϊκός - Άρης
2 (+15,5)
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις