ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

Κηφισιά – ΠΑΟΚ & Ατρόμητος – Ολυμπιακός με ενισχυμένες αποδόσεις

Δείτε τις αποδόσεις του κυριακάτικου ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League το οποίο πέρασε από αρκετά κύματα αλλά τελικά θα διεξαχθεί κανονικά στην Τούμπα, το πρώτο με κόσμο μετά από αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προέρχεται από την ήττα στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, μία εξέλιξη που δείχνει πως έχει επηρεάσει την ομάδα καθώς και την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ δε μπόρεσε να κερδίσει. Φυσικά τα πάντα είναι ανοιχτά για την ρεβάνς στο Κύπελλο ωστόσο πλέον καλείται να φέρει εις πέρας την αποστολή και να κερδίσει ώστε να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία και να μην έχει κάποιο θέμα στη συνέχεια.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός επικράτησε της Φερεντσβάρος με 1-0 και ο Μεντιλίμπαρ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στο ντεμπούτο του όσο αφορά την διαχείριση και την στρατηγική, θέλοντας παράλληλα να κρατήσει την ομάδα του όσο το δυνατό περισσότερο ζωντανή στην μάχη του τίτλου. Με νίκη αλλάζει κάπως το σκηνικό και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα ύψη καθώς υπάρχει και ο επαναληπτικός στη Βουδαπέστη.

Προγνωστικά δε χωρούν, το μόνο σίγουρο είναι ότι… θα δούμε μεγάλη μάχη.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

ΠAOK – Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

1 2.02 Χ 3.30 2 3.75

Over 2,5 2.05 Under 2,5 1.78

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις