Η Ευρώπη χαρίζει θέαμα & χρήμα

Προγνωστικά

Προγνωστικά Πέμπτης από τον #TheMagician, με δυάδες και ένα πέναλτι υψηλής απόδοσης, από τα σημερινά ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Καλημέρα σας. Μετά το Champions League, το Europa και το Conference League επέστρεψε στην ζωή μας. Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, με ομάδες που βρίσκονται σε φόρμα και μπορούν να θέαμα και κυρίως να μας στείλουν ταμείο. Πάμε να δούμε ένα ένα τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Να εκμεταλλευτεί την έδρα

Η Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ τα πηγαίνει περίφημα στο πρωτάθλημα. Πρώτη θέση, στο +8 από την δεύτερη Άντερλεχτ, παραμένοντας για 18 σερί παιχνίδι αήττητη, αν και στραβοπάτησε το Σάββατο εναντίον της Μόλενμπεκ (2-2), δεχόμενη γκολ στο 90+6′. Σταθερά καλή και στην Ευρώπη, χωρίς ήττα, με 3/3 goal/goal εντός έδρας, τερμάτισε τρίτη στο Europa League και συνεχίζει στο Conference League. Ομάδα με όλη την σημασία της λέξης οι γηπεδούχοι. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν στον όμιλο του Conference League με ΠΑΟΚ, Αμπερντίν και Ελσίνκι, ενώ μόνο από την τελευταία κατάφερε να μην δεχτεί τέρμα, τερματίζοντας εν τέλει δεύτερη. Με πολλά σκαμπανεβάσματα και στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, έχει καταφέρει να βρίσκεται στην έκτη θέση. Δυσκολεύεται πολύ να κρατήσει το μηδέν, ενώ επιθετικά έχει διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα.

Σημείο: Πολύ δυνατοί οι γηπεδούχοι στην έδρα τους. Θα κρατήσω το goal/goal με απόδοση 1.75 στην Stoiximan.

Δύσκολο ντεμπούτο

Κρίσιμο σταυροδρόμι για τον Ολυμπιακό, με ντεμπούτο Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Δεν δέχτηκε τέρμα μετά από έξι αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και επικράτησε με 4-0 του Ο.Φ.Η. Προσπαθεί να βρει τρόπο να κερδίζει πιο εύκολα, βάσει των δυναμικοτήτων του. Δύσκολα ο νέος προπονητής να κλείσει τα αρκετά κενά στην άμυνα. Δέχτηκε γκολ και στα έξι ματς του ομίλου του Europa League και τώρα υποδέχεται τη Φερεντσβάρος η οποία ολοκλήρωσε τον όμιλο της στο Conference League αήττητη. Σκληρή ομάδα, δεμένη ως σύνολο που θα δημιουργήσει ευκαιρίες να σκοράρει. Δύσκολα οι γηπεδούχοι να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους επικίνδυνους Ούγγρους.

Σημείο: Θα κρατήσω το goal/goal απόδοσης 1.78 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Βρίσκουν δίχτυα

Πάμε Ολλανδία. Η Φέγενορντ μετά την ήττα αρχές Δεκεμβρίου από την Αϊντχόφεν, ουσιαστικά περιορίζεται στην δεύτερη θέση, την οποία θα προσπαθήσει να διατηρήσει. Σε έξι ματς στο Champions League και 21 στο πρωτάθλημα, μόλις σε τρία δεν κατάφερε να σκοράρει. Επιθετική ομάδα είτε παίζει εντός, είτε εκτός έδρας. Η Ρόμα με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο, σημείωσε τρεις σερί νίκες μέχρι να πετύχει την Ίντερ την τελευταία αγωνιστική για να ηττηθεί με 4-2. Ανανεωμένη αλλά τα κενά διαστήματα, ειδικά από το κέντρο και πίσω παραμένουν άλυτα. Εκτός έδρας αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν, έχοντας δεχθεί γκολ στα 13 από τα 14 ματς σε πρωτάθλημα και Europa League.

Σημείο: Ισάξιες ομάδες. Επιλογή το goal/goal με απόδοση 1.78 στην Stoiximan.

Με το θέαμα και τα γκολ

Παντοδύναμη εντός έδρας η Γιουνγκ Μπόις, αλλά το πρωτάθλημα της Ελβετίας δεν χαρακτηρίζεται και από τα πιο δυνατά. Το αντίθετο μάλιστα. Η νταμπλούχος παίζει χωρίς άγχος, με πάθος, ειδικά εντός έδρας. Στον όμιλο του Champions League, με μεγαθήρια ολοκλήρωσε στην τρίτη θέση, σκοράροντας στα πέντε από τα έξι ματς. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στο μίνι ντέρμπι της Κυριακής, φιλοδώρησε με πέντε τέρματα της Μπράγκα. Συμπλήρωσε έξι σερί νίκες με over 2,5, ενώ στο Europa League ολοκλήρωσε στη δεύτερη θέση 5/6 goal/goal και έντεκα βαθμούς.

Σημείο: Επιθετικές οι δύο ομάδες. Θα κρατήσω το over 2,5 με απόδοση 1.70 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Ψάχνει σκορ πρόκρισης

Δεν ανταποκρίθηκε στον όμιλο του Champions League, αλλά με τέσσερις βαθμούς στους τελευταίους δύο αγώνες, η Μπενφίκα συνεχίζει στο Europa League. Στο πρωτάθλημα πετάει φωτιές επιθετικά, αλλά με το 2-2 απέναντι στην Γκιμαράες την τελευταία αγωνιστική, απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπορεί να πάει μακριά στο θεσμό αλλά πρέπει να προσέξει την αμυντική της λειτουργία, η οποία δεν παίρνει άριστα. Η Τουλούζ παλεύει να κρατηθεί εκτός επικίνδυνης ζώνης, όντας στο +1 από αυτήν. Δεν μπορεί να βρει ρυθμό, έχοντας όλες κι όλες τέσσερις νίκες σε 21 ματς πρωταθλήματος. Μοιάζει πολυτέλεια την δεδομένη στιγμή η προσπάθειά πρόκρισης στους 16 του Europa League, αλλά δεν θα ταξιδέψει για τουρισμό στην Πορτογαλία. Κάτι κινείται βέβαια με δύο νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, ενώ υπέστη μόλις μια ήττα (από την Λίβερπουλ εκτός έδρας) στα έξι ματς του ομίλου στο Europa League όπου συμμετείχε.

Σημείο: Δεν είναι φαβορί οι φιλοξενούμενοι αλλά μπορούν να σκοράρουν. Κρατάω το over 2,5 με απόδοση 1.75 στην Stoiximan.

Από τα έντεκα βήματα

Θα κλείσω με μια επιλογή, στηριζόμενος σε διαιτητή που είναι “ευαίσθητος” στα πέναλτι. Το ματς είναι Λανς – Φράιμπουργκ, όπου ο Πολωνός διαιτητής Φρανκόφσκι έχει δώσει οχτώ πέναλτι σε 13 παιχνίδι στην εγχώρια Λίγκα. Διαβολεμένη τύχη ο παίχτης που χτυπάει τα πέναλτι από την Λανς, λέγεται και αυτός Φρανκόφσκι. Επιλογή να σκοράρει η Λανς με πέναλτι την βρίσκεις με απόδοση 6.00 στην Novibet.

Καλή επιτυχία!

Η Ευρώπη χαρίζει θέαμα & χρήμαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Η Ευρώπη χαρίζει θέαμα & χρήμα

Δυάδα απόδοσης 3.15
19:45
Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Goal/goal
1.75
19:45
Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος
Goal/goal
1.78
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.02
19:45
Φέγενορντ - Ρόμα
Goal/goal
1.78
19:45
Γιουνγκ Μπόις - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Over 2,5
1.70
BET: 30 units
Μονό
22:00
Μπενφίκα - Τουλούζ
Over 2,5
1.75
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Λανς - Φράιμπουργκ
Λανς να σκοράρει με πέναλτι
6.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις