Ολυμπιακός – Περιστέρι ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Ολυμπιακός - Περιστέρι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Περιστέρι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Περιστέρι προγνωστικά

  • Γήπεδο «Δύο Αοράκια».
  • Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην μεταξύ τους μονομαχία στο πρωτάθλημα.
  • «Επανάληψη» του περσινού τελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός δείχνει σημάδια ανάκαμψης και φαίνεται σταδιακά η ομάδα να βρίσκει τους ρυθμούς της. Στην Ευρώπη τα πράγματα τσουλάνε καλά, αφού μετά τις ήττες έχει μπει σε καλό δρόμο και βρίσκει επιτέλους ρυθμό. Το αναζητούσε κάτι τέτοιο, καιρό τώρα αφού οι τραυματισμοί τον είχαν ταράξει. Στον πρόσφατο αγώνα πρωταθλήματος βέβαια η εικόνα δεν ήταν πειστική και η ήττα παραλίγο να έρθει από το Μαρούσι, αλλά η ποιότητα του ξεχώρισε. Στα ρεπορταζιακά του θέματα, ο Μιλουτίνοφ είναι εκτός, ενώ επίσης ο Μόουζες Ράιτ αναμένεται να πάρει θέση και χρόνο αρκετό. Παράλληλα μέχρι τον τελικό, θα δούμε διάφορα πειραματικά σχήματα, καθώς ακόμα στα εγχώρια δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που είναι βασικοί ή όχι.

Stat attack: Και στα τρία τελευταία ματς με το Περιστέρι έχει καλύψει την διαφορά των 13 πόντων.

Απουσίες: Εκτός ο Μιλουτίνοφ.

Ρεπορτάζ Περιστερίου

Το Περιστέρι θέλει αλλά έχει… ταβάνι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και φέτος ξεχωρίζει, παίζοντας μεθοδικό και ωραίο μπάσκετ ωστόσο έχει συγκεκριμένες δυνατότητες και αυτό φαίνεται μέσα στο παρκέ. Η αλήθεια είναι πως το Περιστέρι προσπαθεί να αποδώσει και να βγάλει σύγχρονο παιχνίδι αλλά δεν διαθέτει το απαραίτητο βάθος. Αυτό φαίνεται καλύτερα στο Basketball Champions League εκεί όπου μέτρησε τρεις ήττες στα νοκ-άουτ και πρακτικά έχει αποχαιρετήσει. Σκοπός του στο Κύπελλο Μπάσκετ ΟΠΑΠ, η προσπάθεια για το «μπαμ» και την έκπληξη αφού η κληρωτίδα δεν του άφησε αρκετά περιθώρια. Όλοι είναι διαθέσιμοι, οι Ράγκλαντ και Λοβ αναμένεται να κουβαλήσουν το «κουπί».

Stat attack: 3/3 over 160,5.

Απουσίες: Δεν αναφέρεται κάτι.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Περιστέρι προγνωστικά

Κακά τα ψέματα υπάρχει διαφορά δυναμικής ωστόσο το Περιστέρι αναμένεται αρκετά μαχητικό και ο χαρακτήρας του αγώνας ίσως κάνει τον Ολυμπιακό πιο χαλαρό. Το διπλό με ένα χάντικαπ μεγάλο, αξίζει.

Μονό
18:00
Ολυμπιακός - Περιστέρι
2 (+14,5)
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις