ΠΑΟΚ – Άρης ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ - Άρης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά

  • Γήπεδο Δύο Αοράκια
  • Ο Άρης κέρδισε τον ΠΑΟΚ στο πρόσφατο ματς της Κυριακής
  • 1-1 οι φετινές τους αναμετρήσεις

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Μονό καλά δεν ξεκίνησε το 2024 για τον ΠΑΟΚ αφού το συμβάν με τον Κένταλ Σμιθ την παραμονή πρωτοχρονιάς φαίνεται πως θα αποβεί μοιραίο για την χρονιά. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού επηρεάστηκε αρκετά από αυτό και χωρίστηκε σε στρατόπεδα, με αποτέλεσμα ο Χάρισον να αποχωρήσει επίσης. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο φετινός ΠΑΟΚ εάν και έπαιζε ωραίο μπάσκετ στην αρχή, φαίνεται πως έχει  μείνει από δυνάμεις, ενώ οι προσθήκες δεν βοήθησαν. Τελευταία ο Πολωνός Μίχαλακ, ενώ πρόσφατα αποχώρησε και ο Μπελιάουσκας από την ομάδα. Φυσικά και η προτροπή του ΠΑΟΚ είναι τέτοια που φέτος θέλει να κάνει κάτι στο Κύπελλο Μπάσκετ ΟΠΑΠ, για να μην πάει χαμένη ακόμα μία χρονιά, με την διοίκηση να πληρώνει τις επιλογές των low-bugdet Αμερικάνων που έφερε.

Stat attack: Ομάδα που βαδίζει αρκετά στο over ημιχρόνου αλλά μένει προς το under.

Απουσίες: Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκίλμορ.

Ρεπορτάζ Άρη

Ο Άρης πραγματικά εντυπωσιάζει φέτος με το μπάσκετ που παίζει. Ειδικά μετά τον Γενάρη, τόσο σε πρωτάθλημα με την νίκη του κόντρα στον Παναθηναϊκό, όσο και σε Ευρώπη βγάζει υγεία, που εύκολα μπορούν να τον κατατάξουν ως τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα την στιγμή αυτή. Οι «κίτρινοι» παίζουν εξαιρετικά, δείχνουν σημάδια ωρίμασης και γενικότερα στοχεύουν στην έκπληξη μέσω του Κυπέλλου Μπάσκετ ΟΠΑΠ, με το πρώτο εμπόδιο εκείνο του μισητού συμπολίτη. Στα αγωνιστικά άπαντες είναι διαθέσιμοι για τον προπονητή Καστρίτη, εκτός φυσικά του Γκάλινατ ο οποίος είναι τραυματίας και στόχευση του να πάει το ματς στη δύναμη, στο ξύλο και στην άμυνα, εκεί όπου υπερτερεί.

Stat attack: Χαμηλά σκορ συνήθως, βαδίζει μεταξύ του under 150,5.

Απουσίες: Τραυματίας ο Γκάλινατ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ – Άρης προγνωστικά

Ματς με μεγάλο και τεράστιο ενδιαφέρον, δεν θα έχει σχέση με το πιο χαλαρό παιχνίδι της Κυριακής. Προβάδισμα ξεκάθαρα στο under, πάμε με το 154,5 σε αξιόλογη απόδοση.

Μονό
21:00
ΠΑΟΚ - Άρης
Under 154,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις