Τα πάντα κρίνονται απόψε στο Αμπιτζάν

προγνωστικά

Με τον τελικό του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, αλλά και τέσσερις ακόμη αναμετρήσεις από ευρωπαϊκά πρωταθλήματα καταπιάνεται σήμερα ο #Bats.

Τα γκολ έχουν την τιμητική τους στα προγνωστικά της Κυριακής, καθώς σε αυτά επικεντρωνόμαστε είτε με μονές είτε με combo επιλογές.

Προγνωστικά: Φιορεντίνα – Φροζινόνε

Νωρίς-νωρίς στην Ιταλία, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Φροζινόνε. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε κακό φεγγάρι, με τη γηπεδούχο να αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι ματς, ενώ η φιλοξενούμενη έχει έξι ήττες στα τελευταία οκτώ. Για τους «βιόλα» το σημερινό παιχνίδι αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, ενώ ενδεχόμενη νίκη (ή ακόμα και ισοπαλία) μπορεί να δώσει ψυχολογική ώθηση στη Φροζινόνε. Αμφότερες σκοράρουν πάντως σε αυτό το διάστημα, με τις άμυνές τους να τις προδίδουν. Μονόδρομος το over 2,5 στο 1.81 της WinMasters.

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δυνατή και αμφίρροπη αναμέτρηση διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έφτασαν τα πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντως θέλουν ακόμη αρκετή δουλειά για να διορθώσουν την εκτός έδρας εικόνα τους και μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» έχουν ένα θλιβερό ρεκόρ κόντρα στις ομάδες των πρώτων θέσεων της βαθμολογίας. Από την άλλη η Άστον Βίλα μετρά δύο σερί ήττες στο «Βίλα Παρκ» για το πρωτάθλημα (Νιούκαστλ 1-3) και για το κύπελλο (Τσέλσι 1-3), οπότε καλείται να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Έχει πολύ μεγάλη ποιότητα το σύνολο του Έμερι για να μην καταφέρει να ανακάμψει, με το 2.22 του άσου στην Stoiximan να κρίνεται ικανοποιητικό.

Προγνωστικά: Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπράγκα

Βήμα τίτλου θέλει να κάνει η Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο εντός έδρας ματς με την Μπράγκα. Η ομάδα του Αμορίμ βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα, έχοντας παίξει ένα ματς λιγότερο όμως. Το 1-0 από την αποψινή της αντίπαλο εκτός έδρας για το κύπελλο είναι το μοναδικό από τα τελευταία έντεκα ματς στο οποίο δε γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς κατά τα άλλα πηγαίνει… τρένο. Μάλιστα, εννέα από τις δέκα αυτές νίκες ήρθαν σε συνδυασμό με το over 2,5, το οποίο επιβεβαίωσε από μόνη της η Σπόρτινγκ στις τελευταίες έξι επικρατήσεις της. Αήττητοι εδώ και πέντε παιχνίδια οι φιλοξενούμενοι, όμως στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» σχεδόν πάντοτε υποφέρουν. Λογική επιλογή το combo 1 & over 2,5 στο 2.08 της Novibet.

Μπαρτσελόνα – Γρανάδα

Στη La Liga η μέρα κλείνει με την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Γρανάδα. Ακόμα και σε μια κακή σεζόν για τους «μπλαουγκράνα» όπως εξελίσσεται η φετινή, η διαφορά δυναμικότητας είναι τέτοια που δεν επιτρέπει αμφισβήτηση του φαβοριτισμού τους. Μετά τις νίκες απέναντι σε Οσασούνα και Αλαβές, η ομάδα του Τσάβι έχει την ευκαιρία για τρίτο σερί τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που έχει απολογισμό 0-1-11 εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι Καταλανοί θα ψάξουν μια επιβλητική νίκη και το over 2,5 γηπεδούχου αξίζει στο 1.80 της Fonbet.

Προγνωστικά: Νιγηρία – Ακτή Ελεφαντοστού

Κλείνουμε με τον τελικό του AFCON ανάμεσα σε Νιγηρία και Ακτή Ελεφαντοστού. Δεύτερη φορά που διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη διοργάνωση, μετά το 1-0 των Νιγηριανών για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Πεσέιρο δείχνει να έχει ό,τι χρειάζεται για να κατακτήσει το τρόπαιο, στοιχεία που έλειψαν από μεγαλύτερα φαβορί όπως το Μαρόκο κι η Σενεγάλη. Ωστόσο, οι Ιβοριανοί είναι γηπεδούχοι και αυτόματα γίνονται πιο επικίνδυνοι, ενώ ο χαρακτήρας που έχουν βγάλει στα νοκ-άουτ τους δίνει έξτρα ψυχολογία. Αμφότερες έχουν ποιότητα στην επίθεση και σκοράρουν σταθερά, οπότε το 2.25 της WinMasters για το goal/goal αποτελεί ευκαιρία.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Μονό
13:30
Φιορεντίνα - Φροζινόνε
Over 2,5
1.81
BET: 34 units
Μονό
18:30
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1
2.22
BET: 28 units
Combo
20:00
Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μπράγκα
1 & over 2,5
2.08
BET: 30 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Γρανάδα
Μπαρτσελόνα over 2,5
1.80
BET: 35 units
Μονό
22:00
Νιγηρία - Ακτή Ελεφαντοστού
Goal/goal
2.25
BET: 28 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις