Δυάδα με γκολ για το 3.56

Δυάδα με γκολ για το 3.56

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζει σήμερα o #Tsipis τα προγνωστικά του, με αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και το 3.56

Καλησπέρα σε  όλους τους αναγνώστες! Πληρωθήκαμε εύκολα στη χθεσινή πρόβλεψη, πάμε με στήλη από Bundesliga και Serie A σήμερα στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Δυάδα από Γερμανία και Ιταλία

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης φιλοξενεί την Μπόχουμ για την 21η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να θέλουν να ρεφάρουν μετά την ήττα από την Κολωνία την προηγούμενη εβδομάδα, θα έχουν κάποιες σημαντικές απουσίες όμως. Από την άλλη η Μπόχουμ έρχεται από ένα σερί καλών αποτελεσμάτων, βρίσκοντας δίχτυα στου τελευταίους πέντε αγώνες. Θεωρώ από ένα γκολ θα το βρουν αμφότερες.

Στo «Σαρντένια Αρένα» η Κάλιαρι υποδέχεται τη Λάτσιο, σε κακό φεγγάρι και οι δυο η καθεμιά για τους δικούς τις λόγους. Σφίγγει ο κλοιός για την ομάδα του Ρανιέρι αν θέλει να ελπίζει για την παραμονή της, θετικό ότι στην έδρα της παίρνει ισχυρή δυναμική και αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί σήμερα. Στη Λάτσιο μετά την ήττα από την Αταλάντα υπήρξαν εσωτερικά προβλήματα τα οποία θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο αν τα έχουν ξεπεράσει, δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποια θα κερδίσει πιστεύω όμως πως και εδώ θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν.

Best Picks Παρασκευής με 15άρι σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και EuroleagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με 15άρι σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Euroleague

Δυάδα απόδοσης 3.56
16:00
Κάλιαρι - Λάτσιο
Goal/goal
2.00
16:30
Αϊντραχτ Φρανφούρτης - Μπόχουμ
Goal/goal
1.78
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις