Φορμαρισμένη η Τορίνο στο 2.40

Φορμαρισμένη η Τορίνο στο 2.40

Προγνωστικά στοιχήματος με τρείς δυνατές δυάδες από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης έως και την μακρινή Αυστραλία έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, καλά τα πήγαμε στην προηγούμενή μας στήλη αφού η Τζένοα έκανε ανατροπή κόντρα στην Λέτσε ενώ η Λάτσιο έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Νάπολι. Εξαιρετικά πήγανε και οι προβλέψεις στα δικά μας παιχνίδια αφού ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρήκανε δύο και τρία τέρματα αντίστοιχα. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά. 

Τα προγνωστικά  

  • Ξεκινάμε με τους Ιταλούς και συγκεκριμένα με την Σασουόλο που υποδέχεται το Τορίνο. Σε μεγάλη πτώση οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετράνε έξι ήττες στα τελευταία εφτά παιχνίδια και κινδυνεύουν με υποβιβασμό μιας και βρίσκονται μόνο έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβiβιασμού. Η «γκρανάτα» από την άλλη βρίσκεται σε μία εξαιρετική χρονιά αφού παίζει τρομερό ποδόσφαιρο τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά αφού έχει μία από τις καλύτερες άμυνες της κατηγορίας. Η Σασουόλο στηρίζεται στις μονάδες της και σήμερα θα απουσιάσει ο μεγάλος της σταρ Μπεράρντι. Δεμένη και φορμαρισμένη η ομάδα του Τορίνο αξίζει το ποντάρισμα. 
  • Συνεχίζουμε με Αγγλία αφού στο Λονδίνο η Φούλαμ θα υποδεχτεί την Μπόρνμουθ. Επιθετικές και οι δύο ομάδες για αυτό πιστεύω πως αμφότερες θα βρούνε γκολ. Πρώτη επιλογή το goal/goal.  
  • Στην Ισπανία η Έλτσε θα ταξιδέψει μέχρι την Λεζάμα για να αντιμετωπίσει την Αμορεμπιέτα. Δεν νομίζω πως οι γηπεδούχοι θα μπορέσουν να ξεφύγουν από την τελευταία θέση αφού μετράνε τρεις νίκες σε 25 αγωνιστικές. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θέλουν να επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία και την απευθείας άνοδο για αυτό πιστεύω πως σήμερα δεν θα ηττηθούν. 
  • Στην Ουγγαρία και συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Βουδαπέστη η ΜΤΚ θα κοντραριστεί με την Φέχερβαρ. Αμφότερες σε εξαιρετική φόρμα για αυτό πιστεύω πως εύκολα θα βρούνε από τουλάχιστον ένα γκολ.  
  • Συνεχίζουμε εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα στην μακρινή Αυστραλία αφού οι περσινοί πρωταθλητές θα κοντραριστούν με το Σίδνεϊ. Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν αυτό το παιχνίδι αφού αμφότερες φημίζονται για τις επιθετικές τους αρετές. Πρώτη επιλογή τα γκολ αφού δύσκολα βγάζεις σημείο. 
  • Τέλος κλείνουμε με παιχνίδι από Ινδία και συγκεκριμένα το Μοχούν Μπαγκάν – Χαϊντεραμπάντ. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι πέρσι να κάνανε μία εξαιρετική χρονιά αλλά φέτος βρίσκονται σε δύσκολη θέση αφού τις φύγανε αρκετοί παίκτες. Υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες και θεωρώ πως θα δούμε μία άνετη επικράτηση της Μοχούν. 

Τι παίζουμε σήμερα  

Best Picks Παρασκευής με 15άρι σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και EuroleagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Παρασκευής με 15άρι σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και Euroleague

Δυάδα απόδοσης 2.25
10:45
Σέντραλ Κοστ Μαρίνερς - Σίδνεϊ
Over 2,5
1.50
16:00
Μοχούν Μπαγκάν - Χαϊντεραμπάντ
1 (-1) AH
1.50
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
16:00
ΜΤΚ Βουδαπέστης - ΜΟΛ Φέχερβαρ
Goal/goal
1.50
17:30
Φούλαμ - Μπόρνμουθ
Goal/goal
1.60
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
17:15
Αμορεμπιέτα - Έλτσε
2 dnb
1.50
21:45
Σασουόλο - Τορίνο
2 dnb
1.60
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις