Τα παίζει όλα για όλα η Χιρόνα

προγνωστικά

Έξι επιλογές αυτό το Σάββατο για τον #Bats με μονά, combos και ειδικό έως 2.30.

Προγνωστικά από Γερμανία, Αγγλία και Ισπανία περιλαμβάνει η σημερινή στήλη, με τη μάχη κορυφής ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Χιρόνα να ξεχωρίζει.

Προγνωστικά: Άουγκσμπουργκ – Λειψία

Αρκετά καλή παράδοση έχει σε γενικές γραμμές κόντρα στην Άουγκσμπουργκ η Λειψία, έχοντας επικρατήσει εύκολα με 3-0 εντός έδρας στον πρώτο γύρο. Σίγουρα πιο δύσκολη η σημερινή αναμέτρηση, καθώς οι Βαυαροί έχουν δείξει αισθητή βελτίωση σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν. Διατηρούν διαφορά ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού και μετά τις δύο οριακές ήττες από Λεβερκούζεν και Μπάγερν στην έδρα τους, θα ψάξουν ένα θετικό αποτέλεσμα μπροστά στο κοινό τους.

Οι «ταύροι» από την πλευρά τους κέρδισαν με 2-0 την Ουνιόν και έτσι έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών ηττών. Εκτός έδρας δέχονται γκολ με μεγάλη άνεση και τα παιχνίδια τους έχουν 3,6 τέρματα κατά μέσο όρο. Το ίδιο νούμερο καταγράφει μέχρι στιγμής κι η Άουγκσμπουργκ στην έδρα της, οπότε στο 2.30 της Novibet αξίζει η επιλογή του over 3,5.

Γκλάντμπαχ – Ντάρμσταντ

Τα δύο κολλητά ματς με Λεβερκούζεν και Μπάγερν πέρασαν για την Γκλάντμπαχ, με τον ένα βαθμό που αποκόμισε συνολικά να αποτελεί «χρυσάφι». Τώρα καλείται πέρα από καλή εμφάνιση και να πάρει και νίκη, με αντίπαλο την ουραγό Ντάρμσταντ. Παρότι η Μπορούσια δεν εντυπωσιάζει φέτος, η διαφορά ποιότητας παραμένει πολύ μεγάλη. Γενικώς η Ντάρμσταντ δεν πείθει ποτέ ότι μπορεί να διεκδικήσει το τρίποντο και σε κάθε ματς μπαίνει ως αουτσάιντερ. Σε συνδυασμό με τη δυνατή εντός έδρας παρουσία της Γκλάντμπαχ, ο άσος συνδυαστικά με το over 1,5 στο 1.90 της Novibet είναι καλή επιλογή.

Προγνωστικά: Λίβερπουλ – Μπέρνλι

Μετά την ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ, η Λίβερπουλ οφείλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Μπέρνλι. Δεδομένου ότι η Σίτι υποδέχεται νωρίτερα την Έβερτον, μοιάζει πολύ πιθανό οι «κόκκινοι» να μπουν στο ματς έχοντας πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Στο «Άνφιλντ» παίζουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και δεν αφήνουν τον αντίπαλο ούτε να… αναπνεύσει, ειδικά όταν βρίσκουν απέναντί τους άμυνες όπως αυτή της Μπέρνλι.

Ο Κλοπ θα θελήσει να δει αντίδραση από τους παίκτες του, γι’ αυτό δεν περιμένουμε αυτοί να σταματήσουν ποτέ να ψάχνουν το γκολ. Το αν θα μετατρέψουν τις ευκαιρίες είναι άλλο θέμα, αλλά εμείς θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία φάσεων. Πάμε με τις 24+ τελικές των γηπεδούχων στο 2.25 της Novibet, νούμερο που αποτελεί τον μέσο όρο της Λίβερπουλ εντός έδρας στην Premier League.

Τότεναμ – Μπράιτον

Δύο βαθμούς πέταξε στο φινάλε του αγώνα με την Έβερτον η Τότεναμ, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Με νίκη επί της Μπράιτον επιστρέφει στην τετράδα, έστω και προσωρινά. Στον πρώτο γύρο οι «γλάροι» κέρδισαν 4-2, ενώ μέχρι και το 80’ προηγούνταν με 4-0. Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αφού και οι Λονδρέζοι είναι πιο δυνατοί εντός έδρας, αλλά κι η Μπράιτον μακριά από το γήπεδό της είναι άλλη ομάδα. Το σύνολο του Ποστέκογλου πάντως συνηθίζει να μπαίνει δυνατά στην επίθεση, πληρώνοντάς το αρκετές φορές στην άμυνα. Θα πάρουμε το over 1,5 ημιχρόνου στο 2.10 της Novibet.

Προγνωστικά: Σοσιεδάδ – Οσασούνα

Πάμε και στη La Liga, ξεκινώντας με το βασκικό ντέρμπι ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρία συνεχόμενα 0-0 σε πρωτάθλημα και κύπελλο, κάτι που συνέβη και πριν ενάμισι μήνα. Οι πολλές ισοπαλίες τους έχουν αφήσει στο -8 από την Μπιλμπάο και στο -11 από την τετράδα, οπότε χρειάζεται άμεσα να επιστρέψουν στις νίκες.

Η φετινή Οσασούνα δεν συγκρίνεται με την περσινή και ειδικά εκτός έδρας ζορίζεται αρκετά, οπότε ίσως αποτελέσει την ευκαιρία για να πάρει το πρώτο τρίποντό της στο «Ανοέτα» μέσα στο 2024 η ομάδα του Αλγουαθίλ. Μεγάλο κίνητρο επίσης για να πάμε προς τα αριστερά και οι… πελατειακές σχέσεις των δύο ομάδων. Για την ακρίβεια, η Σοσιεδάδ μετρά 17 σερί ματς χωρίς ήττα από την Οσασούνα, χάνοντας τελευταία φορά την σεζόν 2011-12. Όλα οδηγούν στον άσο, τον οποίο θα τιμήσουμε με απόδοση 1.88 στη Novibet.

Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα

Το καλύτερο έμεινε για το τέλος. Ρεάλ Μαδρίτης – Χιρόνα με φόντο την κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος, ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι για τη φετινή La Liga. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «μερένγκες» προηγούνται με δύο βαθμούς, μετά τις ισοπαλίες των δύο ομάδων στην προηγούμενη αγωνιστική. Το 3-0 της Ρεάλ στον πρώτο γύρο αποτελεί και τη μοναδική ήττα της Χιρόνα στην σεζόν για το πρωτάθλημα, με τους Καταλανούς να παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας. Ξέρουν πάντως ότι αν χάσουν απόψε το -5 δύσκολα ανατρέπεται. Σίγουρα θα παίξουν για τη νίκη, αλλά αν χρειαστεί θα συμβιβαστούν και με την ισοπαλία.

Σε κάθε περίπτωση αναμένεται ένα ματς με υψηλό ρυθμό και αρκετές φάσεις. Η Χιρόνα πάντα προσπαθεί να κρατάει ψηλά το τέμπο και να παίζει επιθετικά, κάτι που δεν κατάφερε κόντρα στην σφιχτή άμυνα της Σοσιεδάδ. Το ίδιο ισχύει και για τη Ρεάλ που πάντοτε στο «Μπερναμπέου» έχει αυτή τον έλεγχο. Δύσκολα θα μείνει και πάλι στο μηδέν η ομάδα του Μίτσελ, ειδικά τώρα που επιστρέφει ο αρχισκόρερ Ντόβμπικ. Το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 1.83 στο Betshop αποτελεί την τελευταία επιλογή μας.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Μονό
16:30
Άουγκσμπουργκ - Λειψία
Over 3,5
2.30
BET: 27 units
Combo
16:30
Γκλάντμπαχ - Ντάρμσταντ
1 & over 1,5
1.90
BET: 32 units
Ειδικό
17:00
Λίβερπουλ - Μπέρνλι
Λίβερπουλ 24+ προσπάθειες για γκολ
2.25
BET: 27 units
Μονό
17:00
Τότεναμ - Μπράιτον
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.10
BET: 29 units
Μονό
17:15
Σοσιεδάδ - Οσασούνα
1
1.88
BET: 32 units
Combo
19:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Χιρόνα
Goal/goal & over 2,5
1.83
BET: 33 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις