ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις

Δείτε τις αποδόσεις του κυριακάτικου ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

Ακόμα ένα μεγάλο ντέρμπι μας περιμένει και αυτή την αγωνιστική στην Stoiximan Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ σε ένα άτυπο ντέρμπι κορυφής καθώς δεν κρίνει τον τίτλο αλλά ο νικητής θα πάρει το αντίστοιχο ψυχολογικό boost στην τελευταία αγωνιστική με κλειστά τα γήπεδα. Οι γηπεδούχοι του Λουτσέσκου αποδίδουν εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, διατηρούν σταθερό κορμό και φυσικά παίζουν σύγχρονο όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο. Στο Περιστέρι επικράτησε με άνεση και έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες με γκολ στο τέλος, ενώ διατηρεί καλή παράδοση στα ντέρμπι φέτος με τελευταία του νίκη εκείνη επί του Παναθηναϊκού. Μοναδικές του ήττες επί του Άρη και της ΑΕΚ στη Φιλαδέλφεια.

Εάν μία ομάδα έχει ακόμα καλύτερη παράδοση στα ντέρμπι αυτή είναι η ΑΕΚ, η οποία δεν έχει χάσει φέτος. Μάλιστα ήταν η μοναδική που μπόρεσε να ταπεινώσει τον ΠΑΟΚ σε τέτοιο βαθμό που το μοναδικό σουτ που επέτρεψε ήταν στο 96ο λεπτό. Σε γενικές γραμμές ανεβάζει ρυθμούς και οι επιστροφές της δίνει βάθος στην ομάδα. Επικράτησε με άνεση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον… πάει έτοιμη στο ντέρμπι.

ΠAOK – AEK: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

1 2.35 Χ 3.30 2 3.10

Over 2,5 1.88 Under 2,5 1.93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις