«Καταιγίδα» από γκολ μέχρι 2.65

«Καταιγίδα» από γκολ μέχρι 2.65

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά και επιλογές που ακουμπούν το 2.65 από την Ευρώπη και από τον τελικό της Ασίας.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου και γεμάτο πρόγραμμα μας περιμένει από επιλογές και πονταρίσματα στα προγνωστικά, πάμε αμέσως να δούμε.

Προγνωστικά: Κόκκινο ξέσπασμα

Η ημέρα ξεκινάει με Stoiximan Super League και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον ΟΦΗ. Ίσως η καλύτερη ομάδα για να αντιμετωπίσει η ερυθρόλευκη αρμάδα αυτή την στιγμή καθώς οι Κρητικοί δεν έχουν μόνο τα αγωνιστικά προβλήματα των γηπεδούχων αλλά παρουσιάζουν θέματα στην δομή τους με τον πρόεδρο Μπούση να είναι ένα βήμα μακριά από την αποχώρηση, όπως βγαίνει τουλάχιστον από τα ρεπορτάζ. Σύντομα ο Μεντιλίμπαρ θα πιάσει δουλειά στον κόκκινο πάγκο οπότε η ψυχολογία πάντα αλλάζει σε αυτές τις περιπτώσεις και η ομάδα μπορεί να ξεκλειδωθεί. Ο άσσος μαζί με Over 2,5 αλλά και το γκολ στο ημίχρονο του Ολυμπιακού μας φτιάχνει διπλασιασμό.

Κάλιαρι – Λάτσιο

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Κάλιαρι απέναντι στη Λάτσιο. Ενδιαφέρον ματσάρισμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που στοχεύουν η μία στην παραμονή και η άλλη στο να βγει Ευρώπη. Πάντως οι Ρωμαίοι σκέφτονται ήδη το μεσοβδόμαδο ματς με τη Μπάγερν οπότε το βλέμμα εκεί πέφτει. Επικίνδυνη η ομάδα του Ρανιέρι εντός έδρας αλλά αναξιόπιστη αμυντικά, το αμφίτερμα αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

Προγνωστικά: Δυάδα σε Γερμανία και Ιταλία

Προχωράμε στην δυάδα για απόψε αυτή σε Γερμανία και Ιταλία. Η Φορτούνα για την Ζweite liga υποδέχεται την Ελβερσμπέργκ. Οι γηπεδούχοι παίζουν αρκετά επιθετικά, βάζουν πίεση στον αντίπαλο και απειλούν. Κακή αμυντικά η φιλοξενούμενη, μπορεί να δεχθεί μπόλικες φάσεις όσο σφιχτά και εάν παίξει καθώς οι ευκαιρίες λιγοστεύουν για την Φορτούνα. Το Over 1,5 της αξίζει το ποντάρισμα μας.

Λίγο αργότερα στην Ιταλία η Ίντερ αντιμετωπίζει την Ρόμα στο Ολίμπικο σε ένα σούπερ ντέρμπι για την Serie A. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει εντυπωσιακό πρόσωπο επί Ντε Ρόσι και έχουν απελευθερωθεί επιθετικά τόσο όσο να βρουν και ένα γκολ κόντρα στην ομάδα του Ιντζάγκι.

Ιορδανία – Κατάρ

Τέλος για τον τελικό του Κύπελλου Ασίας η Ιορδανία αντιμετωπίζει το Κατάρ, σε ένα αρκετά αντι-εμπορικό ζευγάρι αλλά με μεγάλο το ενδιαφέρον αφού πρόκειται για δύο καλές ομάδες που έχουν ως κοινό σημείο τις κακές τους άμυνες. Θα ανοίξει το ματς και η παράταση με 1-1 ή 2-2 σκορ παίζει πολύ οπότε το αμφίτερμα και εδώ αξίζει.

Δυάδα απόδοσης 2.65
14:30
Φορτούνα - Ελβερσμπέργκ
Over 1,5 γκολ Φορτούνα
1.65
19:00
Ρόμα - Ίντερ
Over 0,5 Ρόμα
1.60
BET: 20 units
Μονό
16:00
Κάλιαρι - Λάτσιο
Goal/goal
2.02
BET: 20 units
Μονό
17:00
Ιορδανία - Κατάρ
Goal/goal
2.15
BET: 20 units
Combo
17:30
Ολυμπιακός - ΟΦΗ
1 & over 2,5 & over 0,5 ημχ Ολυμπιακός
2.02
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις