Με 3.20 στην Ασία, με 2.50 στη Γερμανία

προγνωστικά

Με δύο combo επιλογές από κύπελλο εθνών Ασίας και DFB Pokal επιστρέφει ο #Psyradios.

Η Παρασκευή έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια το καλό διάβασμα πλήρωσε τις δύο επιλογές από τον προημιτελικό ανάμεσα σε Αυστραλία και Κορέα, φέρνοντας συνολικά οριακό κέρδος για τη στήλη, δεν γίνεται όμως να μην θυμώσω με το Μαγδεβούργο, το οποίο για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα έκαψε τη δυάδα με τα γκολ στη Zweite και μας στέρησε περισσότερα κέρδη. Άπειρες χαμένες ευκαιρίες αλλά κυρίως το χαμένο πέναλτι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου άφησαν το σκορ στο 1-1 και εμάς να περιμένουμε μάταια το over στο ματς. 

Με 3.20 στην Ασία, με 2.50 στη Γερμανία

Το σημερινό μενού περιλαμβάνει προγνωστικά από το Κύπελλο Εθνών Ασίας και το πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, αλλά και το τρίτο χρονικά προημιτελικό του DFB Pokal στη Γερμανία, οπότε πάμε κατευθείαν στο ζουμί. 

Προγνωστικά: Η επτάψυχη εναντίον της πρωτάρας  

Ένα ματς μακριά η Κορέα του Κλίνσμαν για να μας πληρώσει αρχικά το διπλασιασμό στο μακροχρόνιο που δόθηκε πριν την έναρξη του φετινού τουρνουά, αλλά και δύο νίκες μακριά από τη κατάκτηση του τροπαίου για να πληρώσει και το δεύτερο στο 5.50. Τα έγραφα, ότι διάλεξε συνειδητά το δύσκολο μονοπάτι, για να αποφύγει ένα πιθανό αντάμωμα με την Ιαπωνία και να που έστω και με δύο επίπονες προκρίσεις, τη μία στα πέναλντι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας και την άλλη στην παράταση εναντίον της Αυστραλίας, έχει σήμερα το απόγευμα μοναδική ευκαιρία απέναντι στην Ιορδανία να σφραγίσει μια θέση στο μεγάλο τελικό.  

Ματς επανάληψη λοιπόν της ισοπαλίας με 2-2 στο ματς του ομίλου και αυτή τη φορά θαρρώ, ότι οι Κορεάτες θα κατέβουν υποψιασμένοι και θα δείξουν επιτέλους ποιος έχει το πάνω χέρι στο ματς. Αφού κατάφεραν να πετάξουν εκτός διοργάνωσης ομάδες με μεγαλύτερη ποιότητα και εμπειρία, αλλά κυρίως ο τρόπος που το πέτυχαν, φανερώνει ομάδα με στόφα πρωταθλητή και σήμερα θα φανεί στο γήπεδο. Η Ιορδανία έπιασε ταβάνι με τη παρθενική της συμμετοχή στα ημιτελικά της διοργάνωσης, θα στήσει δύο ζώνες άμυνας, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου της. Μόνο που η Κορέα παιχνίδι με παιχνίδι στο τουρνουά δείχνει πιο δυνατή, πιο σοφή και κυρίως πιο προσεκτική.  

Μπορεί λοιπόν το αμφίτερμα να έχει επιβεβαιωθεί σε όλα τα μέχρι σήμερα ματς της Κορέας, αλλά νομοτελειακά κάπου θα σπάσει, οπότε θα το αποφύγω και ας πληρώνει εκ νέου καλά. Θα στραφώ σε ένα bet builder βάζοντας στην εξίσωση τους κύριους εκφραστές των δύο αντιπάλων στην επίθεση και στηρίζοντας το σημερινό φαβορί. 

Πρώιμος τελικός στο Κύπελλο Γερμανίας 

Ώρα Κυπέλλου για τη Λεβερκούζεν και τη Στουτγκάρδη, με τη νικήτρια να γίνεται αυτόματα το απόλυτο φαβορί για τη κατάκτηση του φετινού DFB Pokal, αφού στα ημιτελικά βρίσκονται ήδη δύο ομάδες της Zweite και το καρέ να συμπληρώνεται με το νικητή του ζευγαριού Σααρμπρίκεν – Γκλάντμπαχ αύριο βράδυ.  

Οι γηπεδούχοι σπάνε ρεκόρ και τρελαίνουν κόσμο με τη φετινή τους πορεία σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά σίγουρα θα προτιμούσαν τη διεξαγωγή του αποψινού ματς σε κάποιο άλλο χρονικό σημείο, αφού Σάββατο απόγευμα φιλοξενούν τη Μπάγερν στο απόλυτο ντέρμπι κορυφής, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη φετινή Bundesliga. Σε καμία περίπτωση όμως δεν αδιαφορούν για το συγκεκριμένο θεσμό, αφού ο τελευταίος τίτλος για τη Λεβερκούζεν χρονολογείται στο μακρινό 1993 και είμαι σίγουρος, ότι ο Αλόνζο θα παρατάξει τη καλύτερη δυνατή 11άδα στον αγωνιστικό χώρο. 

Τα ίδια ισχύουν και για τους φιλοξενούμενους της Στουτγκάρδης, οι οποίοι συνεχίζουν παρόλες τις απουσίες σημαντικών μονάδων τους, να παίζουν και καλά αλλά και ουσιαστικά κρατώντας τη θέση που οδηγεί στο Champions League. Η αποψινή αναμέτρηση αποτελεί μια έξτρα πρόκληση για τους Σουηβούς, καθώς και τις τρεις φορές που βρέθηκαν απέναντι στη Λεβερκούζεν στο Κύπελλο, αποκλείστηκαν. 

Δύσκολο ματς για προβλέψεις, η αλήθεια είναι ότι κολάζει η απόδοση για τη πρόκριση της Στουτγκάρδης. Επίσης κάποια στιγμή και η Λεβερκούζεν θα κάνει μία ήττα, μόνο που είναι τέτοια η αγωνιστική προσήλωση και πειθαρχία της αρμάδας του Αλόνζο, τόσο αψεγάδιαστη η αμυντική της λειτουργία, αλλά και τόσο βαθύ το ρόστερ της που δεν μου πάει το χέρι στη κόντρα. Θα πάω και εδώ λοιπόν σε ένα bet builder στηρίζοντας τους γηπεδούχους καταρχήν και ζητώντας ένα σουτ στην εστία από τον Ουντάβ, ο οποίος, όσο λείπει ο Γκιρασί, πυροβολεί αδιακρίτως το τελευταίο μήνα, αλλά και περιμένοντας σχετικά λίγα γκολ στο ματς.  

Με 3.20 στην Ασία, με 2.50 στη ΓερμανίαΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με 3.20 στην Ασία, με 2.50 στη Γερμανία

Combo
17:00
Ιορδανία – Νότια Κορέα
Χ2 & Σον οver 0,5 σουτ στην εστία & Αλ Νάιματ οver 0,5 σουτ στην εστία
3.20
BET: 10 units
Combo
21:45
Λεβερκούζεν – Στουτγκάρδη
1Χ & under 4,5 & Ουντάβ over 0,5 σουτ στην εστία
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις