Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

  • «Μπάι Αρίνα» (30.210), Λεβερκούζεν.
  • Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ.
  • Πρώτος γύρος: Μπάγερν – Λεβερκούζεν 2-2.
  • Η Μπάγερν έχει απολογισμό 6-2-1 στα τελευταία εννιά παιχνίδια απέναντι στη Λεβερκούζεν.
  • Εκτός έδρας η Μπάγερν έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς κόντρα στη Λεβερκούζεν.
  • Σε δώδεκα από τα τελευταία 15 μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Ρεπορτάζ Λεβερκούζεν

Με επιβλητική εμφάνιση κέρδισε 2-0 την Ντάρμσταντ εκτός έδρας και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα. Ένα γκολ του Τέλα ανά ημίχρονο (33’, 52’) ήταν αρκετό για να δώσει το τρίποντο στη Λεβερκούζεν, η οποία έτσι παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι νίκες συνεχίστηκαν και στο κύπελλο, με τις «ασπιρίνες» να επικρατούν με 3-2 της Στουτγκάρδης για να προκριθούν στα ημιτελικά. Παρότι οι Σουηβοί προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ των Άντον (11’) και Φιούριχ (58’), η ομάδα του Αλόνσο όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές χάρη σε γκολ των Άντριχ (50’) και Αντλί (66’), αλλά βρήκε και το τέρμα της ανατροπής στο 90’ με τον Τα.

Stat attack: Τρέχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ιστορίας της, φτάνοντας τα 30 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από την αρχή της σεζόν.

Απουσίες: Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Μπόνιφεϊς, Παλάσιος και Άρθουρ, καθώς κι ο διεθνής Κοσουνού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Χραντέτσκι – Ταπσόμπα, Τα, Ινκαπιέ – Φρίμπονγκ, Άντριχ, Τσάκα, Γκριμάλντο – Χόφμαν, Βιρτζ – Ιγκλέσιας.

Ρεπορτάζ Μπάγερν Μονάχου

Δεν έκανε και την πιο πειστική της εμφάνιση αλλά ανεβάζοντας τους ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι «πάγωσαν» την «Αλιάνζ Αρένα» με γκολ του Ελβέντι στο 35’ έπειτα από λάθος του Νόιερ. Η Μπάγερν πρόλαβε να απαντήσει πριν το ημίχρονο με τον Πάβλοβιτς και με τέρματα των Κέιν (70’) και Ντε Λιχτ (86’) καθάρισε το παιχνίδι για το τελικό 3-1. Τουλάχιστον πηγαίνει στο Λεβερκούζεν με διαφορά νίκης, αφού αν πάρει το τρίποντο θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία έντεκα επίσημα εκτός έδρας ματς της επιβεβαιώθηκε το goal/goal & over 2,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι Ντέιβις, Γκνάμπρι, Κομάν, Πέρετζ, Σαρ και Μπούχμαν, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λάιμερ και Θαραγόθα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Μαζραουί, Ντε Λιχτ, Κιμ Μιν-Τζάε, Γκερέιρο – Πάβλοβιτς, Γκορέτσκα – Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα – Κέιν.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Λεβερκούζεν – Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ναι, προφανώς η Μπάγερν είναι το μεγαλύτερο όνομα της αναμέτρησης κι αν κάποια ομάδα στη Γερμανία έχει το know-how όσον αφορά το πρωτάθλημα είναι αυτή. Ωστόσο μοιάζει περίεργο να δίνεται αουτσάιντερ στην έδρα της μια ομάδα που έχει απολογισμό 26-4-0 στην σεζόν και προηγείται στη βαθμολογία. Αξίζει να στηρίξουμε με κάλυψη τη Λεβερκούζεν, παίρνοντας το combo 1Χ & goal/goal στο 2.00 της Interwetten.

Combo
19:30
Λεβερκούζεν - Μπάγερν Μονάχου
1Χ & goal/goal
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις