Το πήρε απόφαση ο Νότης Σφακιανάκης!

Το πήρε απόφαση ο Νότης Σφακιανάκης!

Ο μεγάλος Νότης Σφακιανάκης το πήρε απόφαση και απομένει πλέον μόνο η ανακοίνωση. Η μεγάλη είδηση, είναι γεγονός…

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής πλέον μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να επιστρέψει!

Εδώ και καιρό υπήρχαν φήμες που ήθελαν τον Νότη Σφακιανάκη να γυρνάει πίσω στο τραγούδι και τη δισκογραφία, όμως τώρα φαίνεται πως γίνονται πραγματικότητα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου: «Έχουμε μία δισκογραφική συνεργασία, μία τριλογία. Έχουμε βγάλει τα δύο πρώτα μέρη και τώρα τον περιμένουμε να βγάλει και το χορευτικό. Είμαστε σε επαφή και θέλουμε να επιστρέψουμε με το τρίτο μέρος της τριλογίας, με χορευτικά τραγούδια τα οποία έχει επιλέξει ήδη μέσα στην καραντίνα. Περιμένουμε όποτε θα νιώσει έτοιμος και το βγάλει η ψυχή του, να έρθει, να παρουσιάσουμε το τρίτο μέρος και να κάνει όλα αυτά που έχει να κάνει, γιατί έχει πολλά πράγματα ο Νότης».

Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town, η επιστροφή αυτή είναι έτοιμη να πάρει επίσημη μορφή, με τον Νότη Σφακιανάκη να έχει συμφωνήσει να βρεθεί ξανά στα νυχτερινά μαγαζιά.

Το πήρε απόφαση ο Νότης Σφακιανάκης!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Το πήρε απόφαση ο Νότης Σφακιανάκης!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις