Προκλητικό το 2.50 στο Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του με αναμετρήσεις από La Liga, Bundesliga και Κύπελλο Εθνών Αφρικής για αυτό το Σάββατο.

Επτά επιλογές σε αποδόσεις που κυμαίνονται από το 1.81 έως το 2.50 περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά. Combo, μονές αλλά και ειδικές επιλογές.

Προγνωστικά: Σοσιεδάδ – Βαγεκάνο

Ξεκίνημα με το ένα και μοναδικό ισπανικό παιχνίδι της στήλης, ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Βαγεκάνο. Με τα δύο συνεχόμενα διπλά επί της Θέλτα, οι Βάσκοι αφενός διατήρησαν την 6η θέση στο πρωτάθλημα κι αφετέρου προκρίθηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου. Με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχθούν τη Ράγιο, η οποία προέρχεται από απρόσμενη εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Λας Πάλμας. Καλύτεροι ποιοτικά οι γηπεδούχοι, σε σχέση με τους ασταθείς Μαδριλένους που έχουν καθηλωθεί στα μισά της βαθμολογίας. Άσος και under 4,5 η επιλογή μας στο 1.88 της Novibet, αφού αμφότερες κινούνται συνήθως σε χαμηλά σκορ.

Στουτγκάρδη – Λειψία

Ένας μόνο βαθμός χωρίζει την τρίτη Στουτγκάρδη από την τέταρτη Λειψία πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Το 2024 δεν πάει καλά για καμία από τις δύο, αφού και στις δύο αγωνιστικές που έχουν παιχτεί μετρούν ήττες. Σε πρώτο βαθμό, η Ντόρτμουντ, κι έπειτα η Άιντραχτ κι η Φράιμπουργκ, πλησιάζουν οπότε πέρα από την τρίτη θέση, χρειάζονται τη νίκη για να παραμείνουν στην τετράδα.

Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται αρκετά γκολ, παίζουν ανοιχτά και ρισκάρουν. Με 13 over 2,5 σε 18 παιχνίδια περιμένουμε ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα και φάσεις. Ασυζητητί θα πάρουμε το goal/goal & over 2,5 στο 1.81 του Betshop ως βασική επιλογή. Επίσης, πάμε και με τις 28+ τελικές στο παιχνίδι, με απόδοση 2.00 στη Novibet. Αμφότερες κάνουν πάνω από 16 τελικές ανά ματς στο πρωτάθλημα, οπότε αναμένουμε να επιβεβαιωθεί εύκολα η συγκεκριμένη πρόταση.

Προγνωστικά: Ανγκόλα – Ναμίμπια

Τα νοκ-άουτ του AFCON ξεκινούν σήμερα με δύο αναμετρήσεις για τη φάση των «16». Πρώτη αυτή ανάμεσα σε Ανγκόλα και Ναμίμπια. Η Ανγκόλα έκανε την έκπληξη και όχι μόνο πήρε μια από τις δύο πρώτες θέσεις του τέταρτου ομίλου, αλλά τερμάτισε στην κορυφή πετώντας εκτός την Αλγερία. Από την άλλη κι η Ναμίμπια σόκαρε την Τυνησία κερδίζοντάς την στην πρεμιέρα, με αποτέλεσμα να πάρει την τρίτη θέση και να την αποκλείσει. Πέρα από τη μεγάλη εμφάνιση της πρώτης αγωνιστικής πάντως, έχει τη βαριά ήττα με 4-0 από τη Νότια Αφρική και τη λευκή ισοπαλία με το Μάλι που ήθελε έναν βαθμό. Σαφώς καλύτεροι οι Ανγκολέζοι, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικά. Ο άσος στο 2.20 της Stoiximan μας καλύπτει.

Λεβερκούζεν – Γκλάντμπαχ

Η ημέρα στην Bundesliga κλείνει με την πρωτοπόρο Λεβερκούζεν να υποδέχεται την Γκλάντμπαχ. Μετά την επική ανατροπή στην έδρα της Λειψίας, οι «ασπιρίνες» έφτασαν στο +4 από την Μπάγερν και βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αλόνσο υποδέχεται την ασταθή Γκλάντμπαχ, που πρόσφατα ηττήθηκε στην έδρα της από την Άουγκσμπουργκ.

Η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια και δύσκολα το «τρένο» της Λεβερκούζεν θα σταματήσει σε ένα τέτοιο ματς, ειδικά εντός έδρας. Πάντως, τα «πουλάρια» διαθέτουν την έκτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας, παρότι βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας. Γι’ αυτό αξίζει το combo 1 & goal/goal στο 2.50 της Novibet. Παράλληλα, δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι μόλις σε ένα από τα 13 επίσημα εντός έδρας ματς φέτος δεν έχει βρει γκολ σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο. Επομένως, θα επιλέξουμε και το να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα η Λεβερκούζεν, κάτι που πληρώνει 1.84 στη Novibet.

Προγνωστικά: Νιγηρία – Καμερούν

Τελευταίο παιχνίδι της στήλης είναι το έτερο ματς της ημέρας από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η Νιγηρία έκανε το καθήκον της και πέρασε στους «16», έστω και ως δεύτερη πίσω από την Ισημερινή Γουινέα. Είναι το φαβορί κόντρα στο Καμερούν που όχι μόνο γλίτωσε έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό, αλλά τελικά πήρε και τη δεύτερη θέση στον τρίτο όμιλο πίσω από την Σενεγάλη. Παρά την σπουδαία ανατροπή κόντρα στη Γκάμπια στο φινάλε της τρίτης αγωνιστικής, οι Καμερουνέζοι δεν πείθουν γενικώς με την εικόνα τους. Έχουν μεγάλα θέματα στην άμυνα που η ποιοτική Νιγηρία μπορεί να εκμεταλλευτεί. Κι εδώ στηρίζουμε το φαβορί, παίρνοντας τον άσο στο 2.12 της Stoiximan.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Combo
15:00
Σοσιεδάδ - Βαγεκάνο
1 & under 4,5
1.88
BET: 31 units
Combo
16:30
Στουτγκάρδη - Λειψία
Goal/goal & over 2,5
1.81
BET: 32 units
Ειδικό
16:30
Στουτγκάρδη - Λειψία
28+ συνολικές προσπάθειες για γκολ
2.00
BET: 29 units
Μονό
19:00
Ανγκόλα - Ναμίμπια
1
2.20
BET: 26 units
Combo
19:30
Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
1 & goal/goal
2.50
BET: 23 units
Ειδικό
19:30
Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ
Λεβερκούζεν να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα
1.84
BET: 32 units
Μονό
22:00
Νιγηρία - Καμερούν
1
2.12
BET: 27 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις