ΣΟΚ! Δείτε το τρομερό λάθος του Ματίας Αλμέιδα! Δεν μπορεί να έγινε αυτό!

Τρομερή ατάκα Αλμέιδα για… αλλοιώσεις!

Μεγάλο λάθος...

Η ΑΕΚ θα μπορούσε να χάσει από τον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε βέβαια να κάνει και το αγωνιστικό ριφιφί της χρονιάς αν ο Αραούχο σημάδευε πάνω από τον Βαγιαννίδη που με τη σειρά του έκανε το τάκλιν της χρονιάς. Ήταν ένα ωραίο ντέρμπι πάντως και πέρα από όλα τα υπόλοιπα έδειξε τις αγωνιστικές αδυναμίες και προτερήματα των δύο ομάδων.

Οι επιλογές του Αλμέιδα είχαν τα συν και τα πλην. Πρώτα απ’ όλα δε γίνεται να μην βλέπει και ο ίδιος πως αρκετοί από τους βασικούς του δεν είναι καλά.

Ο Γκατσίνοβιτς π.χ. κάνει έως τώρα αρκετά χειρότερη σεζόν όχι απλά σε σχέση με πέρυσι αλλά και από αυτά που όλοι περίμεναν.

Με το Europa League να αποτελεί παρελθόν, αυτό που αναμένουν άπαντες από την ΑΕΚ είναι να ανεβάσει στροφές. Έως τώρα δεν το κάνει.

Κάτι άλλο που επίσης έκανε αίσθηση ήταν η μη χρησιμοποίηση του Πόνσε. Σε ντέρμπι που η ΑΕΚ έψαχνε την ισοφάριση, ο Αργεντίνος έμεινε στον πάγκο. Από αυτήν εδώ την στήλη είχατε διαβάσει προ ολίγων ημερών κιόλας, πως ο Πόνσε είναι πιθανό να μην ταιριάζει στο στυλ του Αλμέιδα. Βέβαια, δόθηκαν για αυτόν πάνω από 3 εκατομμύρια. Κάποια στιγμή πρέπει να βγουν και στο γήπεδο αυτά που μπορεί να κάνει.

Με τον Παναθηναϊκό πάντως έμεινε στον πάγκο αν και μεσοεπιθετικά έγιναν 4 αλλαγές. Μπήκαν Μάνταλος, Ελίασον, Αραούχο και Πισάρο. Προτιμήθηκαν άπαντες πλην του Πόνσε.

Γενικά βέβαια οι αλλαγές του Αλμέιδα βοήθησαν (περισσότερο από όλους ο Γιόνσον που μπήκε αντί του Σιμάνσκι και ο Μάνταλος) αλλά όπως και να έχει το όχι Πόνσε in έκανε αίσθηση.

πηγή: sportime.gr

Best Picks Τετάρτης με σούπερ επαναληπτικούς στο Κύπελλο!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Τετάρτης με σούπερ επαναληπτικούς στο Κύπελλο!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις