Μόνο ίντριγκα προκαλεί το 1.88

προγνωστικά κληματσούδας

Ο #Klhmats ασχολείται με το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και καταλήγει σε σούπερ ειδικό του 1.88.

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Τελευταίο άρθρο την περασμένη Τετάρτη, εκεί όπου επέλεξα το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ για τον ΠΑΟΚ απέναντι στο Βόλο και έφτασα στο 9ο σερί ταμείο.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Στην σημερινή στήλη θα ασχοληθώ με το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Ένα ντέρμπι που σημάδεψε το φετινό πρωτάθλημα, όμως τώρα οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες στον Πειραιά για το Κύπελλο, στη ρεβάνς του 1-1 στη «Λεωφόρο».

Ο Ολυμπιακός έδειξε σε καλή κατάσταση στην Καισαριανή απέναντι στην Κηφισιά. Δυσκολεύτηκε να κερδίσει διότι αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος. Όμως, πλην του Ρέτσου και του Ελ Κααμπί, κομβικές απουσίες δεν διαθέτει.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός ξόδεψε πολλές δυνάμεις απέναντι στην ΑΕΚ την Κυριακή και δεν κέρδισε, καθώς δέχθηκε την ισοφάριση στο 90+6. Συν τοις άλλοις, έχασε τον Ιωαννίδη με τραυματισμό. Τα προβλήματα δεν σταματούν εκεί, καθώς εκτός είναι και οι Σεμπαστιάν Παλάσιος, Φίλιπ Τζούρισιτς, Άνταμ Τσέριν, Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ και οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι καιρό τραυματίες. Πολλά προβλήματα μαζεύτηκαν τελικά.

Θα καταφέρει να τα διαχειριστεί ο Φατίχ Τερίμ; Πιθανώς ναι, πιθανώς και όχι. Εκτιμώ πάντως πως σαν μονάδες οι «Πράσινοι» υστερούν με τις παραπάνω απουσίες και σίγουρα χάνουν σε ταχυδύναμη, τρεξίματα, ένταση και ταχύτητα. Δεν βρίσκω τρόπο να μείνει ο Ολυμπιακός εκτός.

Θα ποντάρω στα γκολ των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα στο Ολυμπιακός over 1 AH που βρίσκεται μόνο στη Fonbet. Δηλαδή, εάν πετύχει ένα τέρμα ο Ολυμπιακός, το σημείο πιάνεται ως μονάδα, στα δύο τέρματα θα είμαστε ταμείο. Παίζουμε με ασφάλεια δα.

Για τους πιο ρισκαδόρους, υπάρχει και το Ολυμπιακός over 1,5. Εκεί να σας δω…

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός over 1 AH
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις