Με τα φαβορί σε Αφρική και Ασία

προγνωστικά

Δύο επιλογές από τρεις αναμετρήσεις έχει για σήμερα ο #Bats, σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Τα φαβορί έχουν την τιμητική τους σήμερα σε AFCON και Asian Cup, και θα μας απασχολήσουν στα προγνωστικά της Τρίτης.

Προγνωστικά: Οφείλουν να μπουν με το «δεξί»

Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής έχουμε δει ήδη σημαντικές εκπλήξεις, πριν καν την ολοκλήρωση της πρώτης αγωνιστικής. Η Αίγυπτος έμεινε στο 2-2 με τη Μοζαμβίκη, η Νιγηρία στο 1-1 με την Ισημερινή Γουινέα κι η Γκάνα ηττήθηκε με 2-1 από το Πράσινο Ακρωτήρι. Λέτε να δούμε έκπληξη και στο ματς της Τυνησίας απέναντι στη Ναμίμπια; Σκληροτράχηλη ομάδα η Ναμίμπια, όπως αποδεικνύει και το γεγονός ότι δέχτηκε μόλις ένα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Άλλο επίπεδο όμως οι Τυνήσιοι, που θέλουν την πρωτιά στον όμιλο. Πάμε με το φαβορί και τον άσο στο 1.40 της Stoiximan.

Λίγο αργότερα, για τον έκτο όμιλο του Asian Cup, η Σαουδική Αραβία αντιμετωπίζει το Ομάν. Πιθανότατα πρόκειται για τη μάχη κορυφής, αφού Ταϊλάνδη και Κιργιστάν είναι αρκετά κατώτερες ομάδες. Οπότε καταλαβαίνουμε ότι θα δούμε μια δυνατή μάχη, και ο νικητής (αν υπάρξει) θα γίνει αυτόματα φαβορί για να πάρει την πρώτη θέση. Οι Σαουδάραβες έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν τον τελευταίο καιρό, φτάνοντας τα πέντε σερί ματς χωρίς ήττα και χωρίς να δεχτούν γκολ. Σημαντικός παράγοντας κι η εμπειρία του Μαντσίνι, που στις νοκ άουτ διοργανώσεις συνήθως τα πάει καλά. Κι εδώ άσος στο 1.65 της Stoiximan, στο 2.31 συνολικά η δυάδα μας.

Μάλι – Νότια Αφρική

Επιστρέφουμε στο AFCON και στον πέμπτο όμιλο, με το έτερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Το άλλο φαβορί της δυάδας μετά την Τυνησία, το Μάλι, αναμετράται με τη Νότια Αφρική. Οι «αετοί» έχουν αρκετούς παίκτες τοπ επιπέδου και αποτελούν το «μαύρο άλογο» της διοργάνωσης, αφού ελάχιστοι τους δίνουν πιθανότητες να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Αντίθετα, οι Νοτιαφρικανοί δεν έχουν κάποιο σημείο αναφοράς στο ρόστερ τους. Κυρίως παίκτες από το εθνικό πρωτάθλημα της χώρας κι ένας προπονητής που δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο εδώ και πολλά χρόνια. Όσο σκληροτράχηλη ομάδα κι αν είναι δύσκολα θα μπορέσει να αποσπάσει αποτέλεσμα σήμερα. Στο 2.05 της Novibet ο άσος αποτελεί ευκαιρία.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Δυάδα απόδοσης 2.31
19:00
Τυνησία - Ναμίμπια
1
1.40
19:30
Σαουδική Αραβία - Ομάν
1
1.65
BET: 26 units
Μονό
22:00
Μάλι - Νότια Αφρική
1
2.05
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις