Τρομερή αποκάλυψη Παντελή Κωνσταντινίδη! Τι είπε για τις μεταγραφές;

Σάλος με την αποκάλυψη Λουτσέσκου!

Αυτό γίνεται...

Ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και την κοινή γραμμή που υπάρχει για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για την ήττα στο ντέρμπι με τον Άρη: «Καταρχήν πρέπει να ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Σίγουρα από τα ματς που δεν παίρνεις αυτό που θέλεις έχεις να αναλύσεις πολλά πράγματα. Είδαμε κάποια κενά που δημιουργήθηκαν και δεν θα έπρεπε να δημιουργηθούν. Μετά ήρθε το παιχνίδι με τον Βόλο, που μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι και θα συνεχίσουμε το πρωτάθλημα, παίρνοντας τους πόντους που χρειάζονται για να φτάσουμε στους στόχους μας».

Για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ: «Αυτό που έχουμε πει και άλλη φορά είναι ότι η κατεύθυνση που δουλεύομε είναι πολύ σωστή. Πρέπει να αναλύεις τα πράγματα, αυτά που γίνονται σωστά θα πρέπει να τα κρατάμε και αυτά που γίνονται λάθος θα πρέπει να τα διορθώνουμε. Η ομάδα από την αρχή της σεζόν έχει καλά αποτελέσματα, σίγουρα 1-2 ματς δεν πήγαν όπως θα έπρεπε να πάνε, όπως είπα και στην αρχή προβληματίζεσαι και προχωράς, κάνεις αυτό που πρέπει για την συνέχεια».

πηγή: inpaok.com

Best Picks Κυριακής με επιλογές από παντού σε σούπερ τιμές!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Best Picks Κυριακής με επιλογές από παντού σε σούπερ τιμές!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις