Από Α2 μέχρι Serie A στο 2.28

προγνωστικά

Τέσσερις επιλογές έχει για σήμερα ο #Siav, συνδυάζοντας σημεία από ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Καλημέρα αλάνια μου, σπουδαία ήταν η τελευταία φορά με 5/6 σημεία να περνάνε. Πάμε να συνεχίσουμε με τα σημερινά μας προγνωστικά που έχουμε πολλές και πλούσιες επιλογές από όλα τα σημεία της Γης.

Προγνωστικά: Τον χαβά τους Μέγαρα και Πανιώνιος

Δύο διπλά ψάχνουμε με τον Πανιώνιο και τα Μέγαρα να ταξιδεύουν σε Ελευθερούπολη και Μεσολόγγι αντίστοιχα. Δύσκολες εξορμήσεις και για τις δύο, όμως δεν παύουν να είναι οι δυο καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα, να έχουν το καλύτερο ρόστερ και να θέλουν να συνεχίσουν ακόμα τα νικηφόρα αποτελέσματα τους. Εμείς θα τους στηρίξουμε.

Tα αφεντικά της Τουρκίας

Επιστροφή στις εγχώριες υποχρεώσεις και επιστροφή στις νίκες για Μπεσίκτας και Καρσίγιακα οι οποίες αντιμετωπίζουν στην έδρα τους την Νταρουσάφακα και την Πετκίμ αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι έχουν καλύτερο ρόστερ και θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να διατηρηθούν σε τροχιά playoffs.

Προγνωστικά: Πληρώνουν τα γκολ

Πάμε και μια βόλτα στην γειτονική μας χώρα την Κύπρο, εκεί που η δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα Ομόνοια αντιμετωπίζει την δεύτερη χειρότερη άμυνα Δόξα Κατακωπιάς. Ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε να δούμε με τους γηπεδούχους να θέλουν να το καθαρίσουν από νωρίς για να κρατηθούν όσο πιο ψηλά γίνεται και εμείς θα είμαστε μαζί τους.

Να ξεσπάσει θέλει η Νάπολι

Η Νάπολι αντιμετωπίζει εντός έδρας την τελευταία Σαλερνιτάνα και θέλει να πετύχει την νίκη που θα την βάλει σε τροχιά Ευρώπης. Με τέρμα τις μηχανές θα μπουν οι γηπεδούχοι με στόχο να βάλουν πολλά γκολ για να αποκτήσουν το κίνητρο που έχουν χάσει.
Δυάδα απόδοσης 1.70
12:00
Μπεσίκτας - Νταρουσάφακα
1
1.32
17:00
Καρσίγιακα - Πετκίμ
1
1.29
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 2.28
16:00
Ελευθερούπολη - Πανιώνιος
2
1.47
16:00
Μεσολόγγι - Μέγαρα
2
1.55
BET: 30 units
Combo
16:00
Νάπολι - Σαλερνιτάνα
Over 0,5 στο 1ο ημίχ. & over 2,5
1.70
BET: 40 units
Combo
18:00
Ομόνοια - Δόξα Κατακωπιάς
Ομόνοια over 0,5 στο 1ο ημίχ. & Ομόνοια over 1,5
1.65
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις