ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

Δείτε τις αποδόσεις του κυριακάτικου ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός, καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

Η μονομαχία μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει στη 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Αθηναϊκό ντέρμπι στην «ΟΠΑΠ Αρένα» με φόντο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ένωση προέρχεται από το… επεισοδιακό διπλό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 2-1 επί του Ολυμπιακού. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε και παρότι το ματς σημαδεύτηκε από κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις, οι «κιτρινόμαυροι» κρατούν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ, ανέβηκαν στη δεύτερη θέση με 38 βαθμούς, στο -2 από την κορυφή. Ακολούθησε η εντός έδρας ισοπαλία με 0-0 κόντρα στον Άρη για το κύπελλο, σε μια κακή βραδιά για τους παίκτες του Αλμέιδα.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 2/2 με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο. Δεν εντυπωσίασε αλλά κέρδισε 2-1 τον Παναιτωλικό, με πρωταγωνιστή τον Σπόραρ που σκόραρε δύο φορές. Τρίποντο κορυφής για το «τριφύλλι», που έφτασε πλέον τους 40 βαθμούς. Στο πρώτο ντέρμπι του Τούρκου τεχνικού την Τετάρτη, οι «πράσινοι» έμειναν στο 1-1 με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για το κύπελλο.

Η πρόσφατη παράδοση των δύο ομάδων είναι μοιρασμένη, με τέσσερα από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς να λήγουν ισόπαλα. Εντός έδρας η ΑΕΚ έχει το προβάδισμα, μετρώντας μόλις μία ήττα στα τελευταία έντεκα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

1 1.93 Χ 3.45 2 4.20

Over 2,5 2.18 Under 2,5 1.70

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις