Ξεχωρίζει ο Γάλλος

Ξεχωρίζει ο Γάλλος

Σημερινά προγνωστικά από τα παιχνίδια του ΝΒΑ με αρκετά δυνατές επιλογές σε μονά αλλά και σε δυάδες έχει ο #Mertzanidis

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, μπορεί να περάσαμε κάποια ταμεία αλλά τα πάρα πολλά «blow out» μας στερήσανε αρκετά ακόμα ταμεία. Δεν με ενθουσιάζει κάτι ποδοσφαιρικά για αυτό συνεχίζω με τα μεταμεσονύχτια παιχνίδια του ΝΒΑ. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά από τις μακρινές πολιτείες τις Αμερικής.

Τα προγνωστικά

  • Ξεκινάμε με το ντέρμπι ουραγών αφού οι τελευταίοι της Δύσης συναντούν τους τελευταίους της Ανατολής. Ο λόγος για το ΠίστονςΣπερς με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον πολύτιμο Γουεμπανγιάμα σε εξαιρετική φόρμα. Απών ο Κάνινχγαμ ο οποίος είναι το πρώτο όνομα για τους Ντιτρόιτ μιας και είναι πρώτος σε πόντους και ασίστ. Εκτιμώ πως το ματς θα πάει προς το διπλό και ο Γάλλος rookie μπορεί και να ξεφύγει σε πόντους.

  • Οι Κλίπερς τώρα θα υποδεχτούν στο Λος Άντζελες τους Ράπτορς οι οποίοι χάσανε χθες από την άλλη ομάδα του LA με αρκετές αιχμές για την κακή διαιτησία. Σε εξαιρετικό φεγγάρι ο Χάρντεν για αυτό θα επιλέξω τις ασίστ του ενώ θα πάρω και τα τρίποντα του «μούσια» αλλά και του Πολ Τζορτζ.

  • Νωρίτερα η παρέα του Στεφ Κάρι θα αντιμετωπίσει τους Πέλικανς. Δεν με εκπλήσσει η ομάδα του Στιβ Κερ και θεωρώ πως σήμερα δεν θα ανταπεξέλθει κάτω από την ρακέτα. Επιλέγω το διπλό σε τίμια απόδοση.

  • Τέλος θα κλείσω με το παιχνίδι από τους Νάγκετς οι οποίοι θα ταξιδέψουν μέχρι το Γιούτα για να αντιμετωπίσουν τους Τζαζ. Σε εξαιρετικά χαμηλούς ρυθμούς έμεινε ο Γιόκιτς στο προηγούμενο παιχνίδι αφού σημείωσε μόνο τέσσερις πόντους. Έχει ξαναμείνει σε μονοψήφιο αριθμό πόντων άλλες τρείς φορές και στα ακριβώς επόμενα παιχνίδια έκανε 30άρες. Περιμένω να βγάλει αρκετούς πόντους αλλά και να επιβεβαιώσει το triple double.

Ξεχωρίζει ο ΓάλλοςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ξεχωρίζει ο Γάλλος

Τι παίζουμε σήμερα

Μονό
02:00
Ντιτρόιτ Πίστονς - Σαν Αντόνιο Σπερς
Γουεμπανγιάμα 20+ πόντους & 7+ ριμπάουντ
1.95
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 3.14
02:00
Ντιτρόιτ Πίστονς - Σαν Αντόνιο Σπερς
2
1.70
03:30
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Νιου Όρλεαν Πέλικανς
2
1.85
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 9.15
02:00
Ντιτρόιτ Πίστονς - Σαν Αντόνιο Σπερς
Γουεμπανγιάμα 26+ πόντους
3.00
05:00
Γιούτα Τζαζ - Ντένβερ Νάγκετς
Γιόκιτς 28+ πόντους
3.05
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.00
05:00
Γιούτα Τζαζ - Ντένβερ Νάγκετς
Γιόκιτς 20+ πόντους
1.36
05:30
Λος Άντζελες Κλίπερς - Τορόντο Ράπτορς
Χάρντεν 8+ ασίστ
1.47
BET: 35 units
Μονό
05:00
Γιούτα Τζαζ - Ντένβερ Νάγκετς
Γιόκιτς triple double
2.90
BET: 15 units
Μονό
05:30
Λος Άντζελες Κλίπερς - Τορόντο Ράπτορς
Χάρντεν 2+ εύστοχα τρίποντα & Τζορτζ 3+ εύστοχα τρίποντα
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις