Ικανό για τον ΠΑΟΚ το 1.74

προγνωστικά κληματσούδας

Ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου και ο #Klhmats καταλήγει σε μονό αποδεκτό!

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο, προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile, αλλά και η Facebook page. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται.

Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Προγνωστικά Κληματσούδας

Για να μάθουμε εάν ο ΠΑΟΚ είναι ικανός να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, θα πρέπει να δούμε τη σημερινή αντίδρασή του απέναντι στο Βόλο για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς ο δικέφαλος του βορρά προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον Άρη, ενώ προηγουμένως αγνοούσε την ήττα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το πρώτο παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου ολοκληρώθηκε με 1-0 στη Θεσσαλονίκη, μοιραία η πρόκριση παραμένει ανοιχτή, παρότι το φαβορί είναι μεγάλο και εν πολλοίς ακλόνητο. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα παρατάξει την ομάδα του με μερικές αλλαγές, αλλά όχι τόσες ώστε να μην υπάρχει συνοχή και να διακινδυνεύσει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Εκτιμώ πως πνευματικά, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική δουλειά. Εξάλλου, ο ΠΑΟΚ έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, που μπορούν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις. Ο δικέφαλος του βορρά εκτιμώ πως θα κερδίσει σήμερα και θα επανέλθει στις επιτυχίες.

Κρατάω το διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.

Μονό
17:00
Βόλος - ΠΑΟΚ
2 (-1 ΑΗ)
1.74
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις