Δυνατές επιλογές από την Premier League

προγνωστικά

Σε δυάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου πηγαίνει για σήμερα ο #Aristotelis, φτάνοντας το 2.56.

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα του Κουβανέζου και όχι μόνο. Έχουμε καιρό να πάμε ταμείο κι έτσι για σήμερα μελετήσαμε λίγο παραπάνω, ρίξαμε τον πήχη λίγο πιο κάτω και καταλήξαμε σε μία φοβερή δυάδα από την λατρεμένη Premier League. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Λούτον – Νιουκάστλ

Το πρώτο παιχνίδι είναι το Λούτον – Νιουκάστλ. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις εννιά βαθμούς και σίγουρα θα είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψει να μείνει στην κατηγορία. Δύσκολα τα πράγματα και σήμερα αφού οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν ένα comeback μετά από αρκετές αγωνιστικές. Θεωρώ πως το διπλό στο 1.65 από την Stoiximan θα επιβεβαιωθεί έστω και με το ζόρι.

Τότεναμ – Έβερτον

Το δεύτερο παιχνίδι μας είναι το Τότεναμ – Έβερτον. Οι γηπεδούχοι είναι μία ομάδα η οποία εκμεταλλεύεται την έδρα της, όμως το κακό είναι ότι δέχεται εύκολα γκολ και γι’ αυτό έχει μείνει πίσω. Από την άλλη μεριά η Έβερτον είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες τον τελευταίο μήνα, σκοράρει αλλά για να κάνει κάτι σήμερα θα πρέπει να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι και το over 2,5 πληρώνει 1.55 από την Stoiximan.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 2.56 και θα την ποντάρουμε με 20 μονάδες.

Δυνατές επιλογές από την Premier LeagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Δυνατές επιλογές από την Premier League

Δυάδα απόδοσης 2.56
17:00
Λούτον - Νιουκάστλ
2
1.65
17:00
Τότεναμ - Έβερτον
Over 2,5
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις