Ευκαιρία στο Βέλγιο!

Προγνωστικά

Προγνωστικά στο Βέλγιο και στην αναμέτρηση της Γάνδης με τη Λέουβεν έχει ο #Kyriakopoulos.

Μετά από την εύκολη νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στη Γουέστ Χαμ πάμε να περάσουμε σε προγνωστικά στο Βέλγιο.

Προγνωστικά: Γάνδη – Λεουβεν

Η Γάνδη έφυγε με σκυμμένο κεφάλι από το ντέρμπι της Φλάνδρας, με δύο πέναλτι και μια αποβολή να δίνουν τη νίκη στη μισητή Κλαμπ Μπριζ (2-0). Διαμαρτύρεται για δική της περίπτωση πέναλτι στο 0-0, ωστόσο μπήκε εξ’ αρχής με σκοπό να χαμηλώσει τον ρυθμό και να κλέψει βαθμό. Κοκκινισμένος ο στόπερ Καντούς (16/1).

Η Λέουβεν έχασε την ευκαιρία να πάρει τα πάνω της αγωνιστικά και ψυχολογικά στην άδικη ήττα (1-2) από τη Σερκλ Μπριζ. Προηγήθηκε νωρίς (2′) και ήταν καλύτερη μέχρι την ανάπαυλα. Πιο αμυντικά στο β’, ήρθε η ανατροπή στο φινάλε (95′) με αμφισβητούμενο πέναλτι. Χωρίς νίκη στα επτά τελευταία (0-1-6). Εξέτισε ο δεξιός μπακ/χαφ Σαγκράντο (13/2).

Η Λέουβεν το παλεύει αγωνιστικά, όσο όμως δεν έρχονται τα αποτελέσματα τόσο η ψυχολογία πέφτει. Στη Γάνδη ψάχνουν αντίδραση από τις ήττες σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και σίγουρα έχουν την ποιότητα για να τη βρουν στο χαμηλό πάντως 1.31.

Ευκαιρία στο Βέλγιο!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ευκαιρία στο Βέλγιο!

Moνό
21:45
Γάνδη - Λέουβεν
1
1.31
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις