Αμυντικά προβλήματα δίνουν το 2.30

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη και ποντάρει σε γκολ που προκύπτουν από αμυντικά προβλήματα με ωραίο ποντάρισμα.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης και απόψε έχουμε δυάδα και δύο επιλογές από Ελλάδα αλλά και από Αγγλία. Δίδυμο που δεν έχουμε ξαναδεί στη στήλη μας, πάμε να δούμε τι έχουμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ποντάρισμα στα γκολ

Βόλος – Παναθηναϊκός πρώτο ματσάρισμα στο Πανθεσσαλικό. Προβληματική εικόνα των φιλοξενούμενων σε όλα τα επίπεδα ενώ η εικόνα τους στο χορτάρι είναι τουλάχιστον απελπιστική. Δεν υπάρχουν βοήθειες στον Ιωαννίδη, η άμυνα μπάζει και γενικότερα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι υπό αμφισβήτηση. Το θέμα στο τέρμα είναι υπαρκτό και το ταξίδι στην Μαγνησία αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Οι Βολιώτες έχουν κάνει μεγάλο ξέσπασμα με τον Ανχέλ Λόπεθ στον πάγκο, παλεύουν κάθε αγώνα και η νίκη στη Λαμία έδειξε πόσο έχει δυναμώσει το σύνολο αυτό. Το παιχνίδι αυτό κρύβει μάλλον γκολ, εξάλλου είναι ζευγάρι που στα εκτός έδρας δίνει γκολ. Το Over 2,5 σε αποδεκτή απόδοση.

Την συγκεκριμένη επιλογή συνδυάζει και το παρακάτω ποντάρισμα μας. Λίβερπουλ εναντίον Γουέστ Χαμ για το Carabao Cup και το rotation αναμένεται… να είναι σαρωτικό από τον Κλοπ. Βέβαια η ύπαρξη του Europa League της έχει επιτρέψει να το κάνει περισσότερο οπότε η παρουσία των Σαλάχ – Χάκπο αναμένεται να είναι στην βασική ενδεκάδα. Κυνηγάει τέτοιες διακρίσεις η λονδρέζικη ομάδα, που βρίσκει εύκολα δίχτυα και δημιουργεί φάσεις.

Ποντάρισμα στα γκολ, το Goal/Goal ή Over 2,5 κλείνει μία δυάδα που υπερδιπλασιάζει.

Δυάδα απόδοσης 2.30
19:00
ΝΠΣ Βόλος - Παναθηναϊκός
Over 2,5
1.80
22:00
Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ
Goal/goal ή over 2,5
1.30
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις