Πληρώνει το τρένο της Γιούνγκ Μπόις και η Ουνικάχα

Πληρώνει το τρένο της Γιούνγκ Μπόις και η Ουνικάχα

Προγνωστικά: Ο #Siav κάνει ντεμπούτο στις προβλέψεις του και ποντάρει σε δύο αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Καλησπέρα σε όλους  είμαι ο Siav και είναι η πρώτη μου εμφάνιση στην πολύπειρη ομάδα του Κουβανέζου και δεν σας κρύβω την χαρά μου για αυτό. Μαζί θα ασχοληθούμε με τα δυο δημοφιλέστερα σπορ της Ελλάδας το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, πάμε στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: «Ελβετική» υπεροχή

Το πρώτο μας ταξίδι θα είναι στην υπέροχη και Χριστουγεννιάτικη Ελβετία , που θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της ουραγού Λωζάνι Ούσι εναντίον της πρωτοπόρου Γιανγκ Μπόις. Εμείς πάμε με τους πρώτους , που έστω εύκολα η δύσκολα θα περάσουν από την έδρα της Λωζάνης. Έχουν καλύτερη ομάδα , «πετάνε φωτιές» στην επίθεση και το μόνο που θέλουμε είναι να το επιβεβαιώσουν. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα θέλουν να στραβοπατήσουν στην έδρα της τελευταίας Λωζάνη , θα μπουν δυνατά στο γήπεδο με σκοπό να το τελειώσουν όσο πιο νωρίς γίνεται ώστε να παραμείνουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στηρίζουμε το διπλό των φιλοξενούμενων που το βρίσκουμε σε εξαιρετική τιμή κοντά στον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Τα καταφέρνει η Μάλαγα

Πάμε και στο κόσμο της πορτοκαλί θεάς , που η επιλογή μας θα προκύψει από το καλύτερο κατ’ εμέ πρωτάθλημα και δεν είναι άλλο από το Ισπανικό, που θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Μάλαγα εναντίον της Γρανάδα. Η Μάλαγα πρωταγωνιστεί και φέτος στην Ισπανία , καθώς βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 10-3 στην βαθμολογία.

Από την αντίπαλη μεριά , η Γρανάδα βρίσκεται στις χαμηλότερες θέσεις της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-9. Οι γηπεδούχοι χωρίς να έχουν ευρωπαϊκή υποχρέωση μεσοβδόμαδα , είναι ξεκούραστοι και με την ψυχολογία στα ύψη καθώς έχουν περάσει στην επόμενη φάση του BCL απευθείας. Ετοιμάζονται , λοιπόν να δώσουν άλλη μια παράσταση μπροστά στον κόσμο τους , έχουν καλύτερους παίκτες σε όλες τις θέσεις , όπως τους βασικούς και αναντικατάστατους Οσετκόφσκι , Πέρι , Τζέτζοβιτς και άλλους. Οι γηπεδούχοι θα κυνηγίσουν από νωρίς την νίκη ,που θα τους διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας …..και μεις εκει ποντάρουμε.

Best Picks Παρασκευής με πρωταθλήματα και μπάσκετ!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Παρασκευής με πρωταθλήματα και μπάσκετ!

Μονό
19:00
Λωζάνη - Γιούνγκ Μπόις
2
1.93
BET: 30 units
Μονό
19:00
Μάλαγα - Γρανάδα
1 (-2,5) πρώτη περίοδο
1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις