ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ξεσπά η Λεβερκούζεν, στα δύσκολα η Σίτι

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ξεσπά η Λεβερκούζεν, στα δύσκολα η Σίτι

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Ξεσπά η Λεβερκούζεν, στα δύσκολα η Σίτι

LIVE BETTING 24/7!

best picks

Best Picks Τρίτης με Champions League, Euroleague και… Eurovision!

προγνωστικά στοιχήματος

Φουλ των ειδικών στο Παρίσι

προγνωστικά

Μιλάει η έδρα και τους στέλνει τελικό

Σπουδαία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Αξία στο Παρίσι και στην Eurovision σε 3.55

Betshop… ρελάνς με “καταιγισμό” στοιχημάτων στην Eurovision!

Παρίσι-Μάλμε για το 10άρι

προγνωστικά μπάσκετ

Έδρα και ριμπάουντ φέρνουν… Final-4!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Over 2,5… στο 1.87;

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (7/5)

Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ προγνωστικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ προγνωστικά

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (7/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ξεσπά η Λεβερκούζεν, στα δύσκολα η Σίτι

προγνωστικά

Πέντε επιλογές από κύπελλο Γερμανίας, Premier League και Ligue 1 έχει για σήμερα ο #Bats.

Εμβόλιμη αγωνιστική στο Νησί, φάση των «16» στο DFB-Pokal και εξ αναβολής αναμέτρηση στη Γαλλία συνθέτουν τα προγνωστικά για την στήλη αυτής της Τετάρτης.

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Πάντερμπορν

Τη μόλις δεύτερη απώλεια της σεζόν υπέστη την Κυριακή η Λεβερκούζεν, μένοντας στο 1-1 εντός έδρας απέναντι στην Ντόρτμουντ. Έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς και δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Βεστφαλών. Θετικό ότι παρέμεινε αήττητη ακόμα και σε ένα παιχνίδι που της πήγε στραβά, ισοφαρίζοντας με τον Μπόνιφεϊς. Σήμερα αντιμετωπίζει την Πάντερμπορν, που στην προηγούμενη φάση του κυπέλλου έκανε μεγάλη έκπληξη, κερδίζοντας με 3-1 στην έδρα της Φράιμπουργκ. Στο πρωτάθλημα πάντως δεν τα πάει τόσο καλά, και σίγουρα η ποιότητά της δεν είναι αρκετή για να προβάλλει αντίσταση στις «ασπιρίνες». Θα πάμε με το over 3,5 των γηπεδούχων στο 2.40 της Novibet.

Φούλαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε στο «Άνφιλντ» και το γεγονός ότι προηγήθηκε με 3-2 στο 80’, η Φούλαμ εν τέλει ηττήθηκε με 4-3 από τη Λίβερπουλ την Τετάρτη. Πάντως η ομάδα του Σίλβα είναι ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό, ειδικά στην επίθεση και εντός έδρας δεν επιτρέπει πολλά σε ομάδες όπως η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα τους, μετρώντας παράλληλα μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα τελευταία παιχνίδια. Έντονη πίεση για τον κόουτς Κούπερ, με την ομάδα του να προβληματίζει διαχρονικά εκτός έδρας. Στο 2.02 της Stoiximan αξίζει η επιλογή του άσου.

Προγνωστικά: Με τη φόρμα και την… κανονικότητα

Στο «Σέλχαρστ Παρκ» η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Μπόρνμουθ. Μονομαχία των χαμηλών θέσεων της βαθμολογίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες που απέχουν μόλις τρεις βαθμούς μετά την τελευταία αγωνιστική. Σε εξαιρετική φόρμα οι φιλοξενούμενοι με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία τρία ματς, εν αντιθέσει με την Πάλας που έχει μόνο ένα τρίποντο στα τελευταία επτά. Αξίζει η στήριξη στους φιλοξενούμενους με το Χ2 στο 1.67 της Novibet.

Την ίδια ώρα η Μπράιτον υποδέχεται την Μπρέντφορντ, σε μια από τις πιο δυνατές αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Οι «γλάροι» συνεχίζουν με τον γνωστό τρόπο παιχνιδιού τους, καθώς δέχονται και σκοράρουν γκολ διαρκώς. Μετρούν 14/14 goal/goal φέτος, ισοφαρίζοντας την επίδοση της Γουλβς από την σεζόν 1934-35. Κι οι «μέλισσες» μπορούν να προσαρμοστούν στον ρυθμό του αντιπάλου, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι έχουν πετύχει 22 κι έχουν δεχτεί 19 γκολ. Μονόδρομος το αμφίτερμα στο 1.58 της Novibet, στο 2.64 η απόδοση της δυάδας.

Μαρσέιγ – Λυών

Για σήμερα ορίστηκε το Derby des Olympiques μεταξύ Μαρσέιγ και Λυών, που είχε αναβληθεί λόγω επίθεσης των οπαδών της πρώτης σε παίκτες και προπονητές της δεύτερης. Με την ευχή αυτή τη φορά να μην έχουμε τέτοια έκτροπα και το παιχνίδι να διεξαχθεί κανονικά, πάμε να δούμε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Με τον Γκατούζο οι γηπεδούχοι έχουν βρει μια ηρεμία, μπαίνοντας σε σειρά θετικών αποτελεσμάτων. Ακριβώς αντίθετη η κατάσταση στη Λυών, με τον Γκρόσο να αποτελεί παρελθόν και την αναζήτηση προπονητή να ξεκινά και πάλι.

Πολύ καλά σημάδια έδειξαν στο επιθετικό κομμάτι με τον υπηρεσιακό Σαζ οι φιλοξενούμενοι, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λανς. Παρά τη δυσκολία του αγώνα έπαιξαν ανοιχτά και επιθετικά βάζοντας δύο γκολ, και χάνοντας ευκαιρίες για περισσότερα. Δεν πρόκειται να αλλάξουν προσέγγιση απόψε, ιδιαίτερα σε ένα τέτοιο παιχνίδι που η νίκη είναι επιτακτικής σημασίας. Αντίστοιχα, κι η Μαρσέιγ είναι δεινή επιθετικά, οπότε δύσκολα το σκορ θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Πάμε με το goal/goal & over 2,5, που προσφέρεται σε απόδοση 2.30 από τη WinMasters.

Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι

Μια πολύ δύσκολη πρόκληση στην έδρα της Άστον Βίλα περιμένει απόψε την τρεμπλούχο Μάντσεστερ Σίτι. Μετά το 3-3 με την Τότεναμ, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έφτασε τις τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Πέφτοντας στην τρίτη θέση, οι «πολίτες» πλέον όχι μόνο χρειάζονται τη νίκη για να μείνουν κοντά στην κορυφή, αλλά και για να αυξήσουν τη διαφορά από την αποψινή τους αντίπαλο. Οι «βίλανς» κόλλησαν στο 2-2 με την Μπόρνμουθ εκτός έδρας και παρέμειναν στην τετράδα, με απόσταση ενός βαθμού από την Σίτι.

Εντός έδρας το σύνολο του Έμερι τρέχει ένα εντυπωσιακό σερί 13 νικών για την Premier League. Μόνο αμελητέο δεν είναι αυτό, ακόμα κι αν σήμερα πρόκειται για τη δυσκολότερη πρόκληση της σεζόν. Δεδομένων των μεγάλων θεμάτων που παρουσιάζει στην άμυνα η ομάδα του Μάντσεστερ, μοιάζει υπερβολικά χαμηλό το 1.70 του διπλού. Γι’ αυτό θα πάμε κόντρα με το , που πληρώνει 2.26 στην Betsson.

Ξεσπά η Λεβερκούζεν, στα δύσκολα η ΣίτιΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ξεσπά η Λεβερκούζεν, στα δύσκολα η Σίτι

Μονό
19:00
Λεβερκούζεν - Πάντερμπορν
Λεβερκούζεν over 3,5
2.40
BET: 27 units
Μονό
21:30
Φούλαμ - Νότιγχαμ Φόρεστ
1
2.02
BET: 32 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
21:30
Κρίσταλ Πάλας - Μπόρνμουθ
Χ2
1.67
21:30
Μπράιτον - Μπρέντφορντ
Goal/goal
1.58
BET: 24 units
Combo
22:00
Μαρσέιγ - Λυών
Goal/goal & over 2,5
2.30
BET: 28 units
Μονό
22:15
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σίτι
2.26
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις