Ντέρμπι κορυφής και over που δύσκολα σπάνε

Προγνωστικά

Δυάδα από Ολλανδία και Γαλλία έχει ο #Aristotelis σε απόδοση 2.70.

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική μας παρέα. Στο τελευταίο μας ραντεβού πιάσαμε το κόμπο της Σίτι σε απόδοση κοντά στο 3.30. Στα σημερινά προγνωστικά θα δώσουμε μία πολύ ψαγμένη δυάδα η οποία πληρώνει κοντά στο 2.70!

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Αϊντχόφεν

Το πρώτο μας παιχνίδι είναι το ντέρμπι της Ολλανδίας. Η Φέγενορντ υποδέχεται τη Αϊντχόφεν σε ένα ντέρμπι κορυφής. Οι δύο ομάδες διαθέτουν φοβερές επιθέσεις ενώ και η προϊστορία φωνάζει γκολ και μάλιστα πάρα πολλά. Έτσι, αποφασίσαμε να παίξουμε goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 1.75 από τη Stoiximan.

Χάβρη – Παρί Σεν Ζερμέν

Το δεύτερο παιχνίδι μας είναι το Χάβρη – Παρί Σεν Ζερμέν. Γκέλα για την Παρί στην Ευρώπη, η οποία έσωσε την κατάσταση στο τελευταίο λεπτό με πέναλτι. Σήμερα ταξιδεύει στη Χάβρη, η οποία κάνει μέτρια σεζόν, σκοράρει και δέχεται γκολάκια με την ίδια ευκολία. Το παιχνίδι πιστεύω θα είναι πολύ ανοιχτό, οι φιλοξενούμενοι μετράνε στα τελευταία πέντε παιχνίδια 17 γκολ, μέσο όρο πάνω από τρία γκολ ανά παιχνίδι. Θα επιλέξουμε λοιπόν το over 2,5 στο 1.55 από τη Stoiximan.

Αυτή είναι η δυάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 2.70 και θα την τιμήσουμε με 20 μονάδες.

Ντέρμπι κορυφής και over που δύσκολα σπάνεΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ντέρμπι κορυφής και over που δύσκολα σπάνε

Δυάδα απόδοσης 2.70
13:15
Φέγενορντ - Αϊντχόφεν
Goal/goal & over 2,5
1.75
14:00
Χάβρη - Παρί Σεν Ζερμέν
Over 2,5
1.55
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις