Συνεχίζει το τρένο του Αλόνσο;

προγνωστικά

Ο #Bats έχει και για σήμερα μια επτάδα επιλογών, με combo, μονό, δυάδα αλλά και fun bet στο 10.75!

Γεμάτη στοιχηματικά αυτή η Κυριακή, με προγνωστικά από πέντε διαφορετικά πρωταθλήματα.

Προγνωστικά: Φέγενορντ – Αϊντχόφεν

Ματς της αγωνιστικής το Φέγενορντ – Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, το οποίο ξεκινά στις 13:15. Ασταμάτητοι οι φιλοξενούμενοι με 13/13 και γκολ 48-5, ενώ την Τετάρτη εξασφάλισαν και την πρόκριση στους «16» του Champions League. Μία μέρα νωρίτερα η ομάδα του Σλοτ αποκλείστηκε μετά την ήττα από την Ατλέτικο. Στο πρωτάθλημα είναι δεύτερη με 32 βαθμούς, στο +3 από την Άλκμααρ που έχει παίξει ένα ματς λιγότερο. Με την ξέφρενη πορεία που διανύει η Αϊντχόφεν, μοιάζει αδικαιολόγητο το Χ και το διπλό να δίνονται σε τιμές άνω του τριπλασιασμού. Θα πάμε με την ασφαλέστερη επιλογή του Χ2 & over 1,5, στο 2.10 της Novibet.

Μονακό – Μονπελιέ

Η συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν με 5-2 άφησε τη Μονακό στο -6 από την κορυφή. Δεύτερη σερί απώλεια για τους Μονεγάσκους, που καλούνται απέναντι στη Μονπελιέ να επιστρέψουν στις νίκες. Η ομάδα του γαλλικού νότου αγνοεί το τρίποντο στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της και ποιοτικά δε… γεμίζει το μάτι. Με βάση και την εικόνα που παρουσιάζει φέτος στο «Λουί Ντε» το σύνολο του Χούτερ, αξίζει να πάμε στο combo 1 & over 1,5. Η Novibet προσφέρει σε απόδοση 1.90 αυτή την επιλογή.

Τσέλσι – Μπράιτον

Για δεύτερη φορά στην σεζόν η Τσέλσι αντιμετωπίζει την Μπράιτον. Η πρώτη ήταν και πάλι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το Carabao Cup, με τους «μπλε» να κερδίζουν 1-0 και να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Μάλιστα, εκείνο ήταν το μοναδικό από τα 19 επίσημα ματς της στο οποίο η ομάδα του Ντε Τζέρμπι δεν σκόραρε φέτος. Μόνο οι απουσίες των «γλάρων» δικαιολογούν να δίνεται φαβορί στο 1.70 η Τσέλσι, καθώς κατά τα άλλα της λείπει η σταθερότητα. Χαρά των γκολ οι φιλοξενούμενοι, τρία συνεχόμενα over 4,5 οι γηπεδούχοι, αν αναλογιστούμε και τους αμυντικούς που θα λείπουν κι από τις δύο πλευρές το 2.41 της Betsson για το over 3,5 αποτελεί ευκαιρία.

Προγνωστικά: Μάιντζ – Φράιμπουργκ

Μεταμορφωμένη είναι μετά την απόλυση του κόουτς Σβένσον η Μάιντζ. Σε τρία ματς έχει μία νίκη (με 2-0 επί της Λειψίας) και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα, στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Χόφενχαϊμ εκτός έδρας, η Μάιντζ άξιζε οπωσδήποτε τη νίκη αφού είχε δύο δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι. Θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα κόντρα στη Φράιμπουργκ που φέτος δείχνει δύο διαφορετικά πρόσωπα.

Στο πρωτάθλημα απογοητεύει, έχοντας φτάσει τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Αντιθέτως, στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακή όπως φάνηκε κι από το 5-0 επί του Ολυμπιακού την Πέμπτη. Η φρεσκάδα κι η ψυχολογία των γηπεδούχων τους δίνει προβάδισμα σήμερα. Το 1Χ & over 1,5 έχει απόδοση 1.80 στη Novibet κι αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή.

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Ντόρτμουντ

Κρίσιμο τεστ δίνει απόψε η Λεβερκούζεν με αντίπαλο την Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν ακάθεκτοι και νικούν όποιον αντίπαλο βρίσκεται μπροστά τους. Κι η Ντόρτμουντ επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Γκλάντμπαχ, ενώ συνέχισε τις νίκες στην Ευρώπη. Με το 3-1 στην έδρα της Μίλαν εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Champions League, και θέλει έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική για να βγει πρώτη.

Η καλοκουρδισμένη μηχανή του Αλόνσο έχει σαφώς τον πρώτο λόγο απόψε. Μπορεί να έπαιζε μια μέρα αργότερα στο Europa League, όμως έκανε μικρότερη προσπάθεια και το ροτέισον βοήθησε αρκετά. Επίσης, δεν πείθει η Μπορούσια ότι μπορεί να πάρει και τρίτο σερί μεγάλο αποτέλεσμα. Πάντως δίχτυα μπορεί να βρει και να σταματήσει το αμυντικό σερί που έχουν οι «ασπιρίνες». Βασική μας επιλογή το combo 1 & goal/goal με απόδοση 2.62, το προαίσθημα οδηγεί και στο anytime score 3-2 που πληρώνει 10.75 στη Novibet.

Σκοράρουν πολύ στην Ισπανία

Κλείνουμε με μια δυάδα από τη La Liga. Πρώτα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και το παιχνίδι Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ, έχουμε μια δυνατή αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι, και ιδιαίτερα ο προπονητής τους, είναι με την πλάτη στον τοίχο. Με έναν μαγικό τρόπο από τότε που έδιωξαν τον Μεντιλιμπάρ κι έφεραν τον Αλόνσο κατάφεραν να γίνουν ακόμα χειρότεροι. Ιδίως στην άμυνα, όπως μαρτυρούν τα 14 γκολ που έχουν δεχτεί στα εννιά ματς με τον Ουρουγουανό στον πάγκο. Επιθετικά πάντως είναι συνεπείς, και βρίσκουν απέναντί τους μια ψυχωμένη Βιγιαρεάλ. Στα δύο ματς με τον Μαρθελίνο στον πάγκο το «κίτρινο υποβρύχιο» κέρδισε 3-1 την Οσασούνα και 3-2 τον Παναθηναϊκό. Ασυζητητί θα πάμε στο over 2,5, με απόδοση 1.67 στη Novibet.

Το βράδυ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης, στην κορυφαία αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ισοβαθμία, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο. Ήδη οι «μπλαουγκράνα» έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος και πρέπει να κερδίσουν για να μην αυξηθεί ακόμα περισσότερο η διαφορά από την κορυφή. Από την πλευρά της η ομάδα του Σιμεόνε, με βάση αυτά που έχει δείξει φέτος, δεν πρόκειται να κλειστεί πίσω και να προσπαθήσει να παίξει για την ισοπαλία. Λογική επιλογή το goal/goal που στη Novibet τιμάται σε απόδοση 1.65, για το συνολικό 2.76 της δυάδας.

Συνεχίζει το τρένο του Αλόνσο;ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Συνεχίζει το τρένο του Αλόνσο;

Combo
13:15
Φέγενορντ - Αϊντχόφεν
Χ2 & over 1,5
2.10
BET: 30 units
Combo
16:00
Μονακό - Μονπελιέ
1 & over 1,5
1.90
BET: 34 units
Μονό
16:00
Τσέλσι - Μπράιτον
Over 3,5
2.41
BET: 27 units
Combo
16:30
Μάιντζ - Φράιμπουργκ
1Χ & over 1,5
1.80
BET: 36 units
Combo
18:30
Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ
1 & goal/goal
2.62
BET: 25 units
Fun bet
18:30
Λεβερκούζεν - Ντόρτμουντ
Anytime score: 3-2
10.75
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.76
19:30
Σεβίλλη - Βιγιαρεάλ
Over 2,5
1.67
22:00
Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μαδρίτης
Goal/goal
1.65
BET: 23 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις