Μάχη τετράδας στο βόρειο Λονδίνο

προγνωστικά

Με πέντε σημεία που φτάνουν έως το 2.30, ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Κυριακή σήμερα, και ταξιδεύουμε σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία και Γερμανία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Τότεναμ – Άστον Βίλα

Μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Τσέλσι και Γουλβς, η Τότεναμ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ουνάι Έμερι διανύει εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής και με 25 βαθμούς έχει μπει για καλά στη μάχη της τετράδας. Εκτός έδρας πάντως δεν εντυπωσιάζει και στηρίζει πολλά στο «Βίλα Παρκ». Σήμερα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες των «σπιρουνιών», που θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μάντισον, Ρομέρο, Φαν Ντε Φεν, Ρισάρλισον, Πέρισιτς, Μπισουμά, Σεσενιόν και Σόλομον.

Από την πλευρά της η ομάδα του Ποστέκογλου ψάχνει την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, με τη διακοπή των εθνικών να έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Είναι ένα παιχνίδι που «φωνάζει» ότι θα έχει υψηλό ρυθμό και σκορ, γι’ αυτό αξίζει να πάμε με το over 3,5 στο 2.25 της Novibet.

Σοσιεδάδ – Σεβίλλη

Στο Σαν Σεμπαστιάν η Σοσιεδάδ υποδέχεται την Σεβίλλη με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα της, και πιθανώς να ανέβει στην πέμπτη θέση. Η Σεβίλλη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ξεκινά απογοητευτικά και αλλάζει νωρίς προπονητή, με τον Αλόνσο πάντως να μην έχει καταφέρει να εμπνεύσει την αλλαγή. Επί του Ουρουγουανού τεχνικού, οι Ανδαλουσιάνοι μετρούν τέσσερις ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος. Συνήθως τα ματς τους απέναντι στη βασκική ομάδα έχουν γκολ, και δεδομένης της πίεσης για το τρίποντο περιμένουμε να ρισκάρουν απόψε. Κι η Σοσιεδάδ από την πλευρά της παίζει επιθετικά, ειδικά εντός έδρας, επομένως το over 2,5 αποκτά αξία στο 2.05 της WinMasters.

Ρεν – Ρεμς

Δυνατή μονομαχία μεταξύ Ρεν και Ρεμς έχουμε στη Ligue 1 για τη 13η αγωνιστική. Οι γηπεδούχοι έγιναν η πρώτη ομάδα που χάνει τη φετινή σεζόν από τη Λυών μετά το εντός έδρας 1-0 πριν τη διακοπή, σε ένα ματς που από το 5’ έπαιζε με δέκα. Παρέμειναν στους δώδεκα βαθμούς και στη 13η θέση και γενικώς βρίσκονται σε κρίση, όπως δείχνει και η… κακήν κακώς απόλυση του κόουτς Ζενεσιό. Τα ηνία ανέλαβε ο Στεφάν και θέλει από το ντεμπούτο του να αλλάξει τα δεδομένα, με νίκη επί της Ρεμς.

Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία που ξεκίνησαν πέρσι με τον 31χρονο Στιλ στο τιμόνι, έχοντας φτάσει την πέμπτη θέση. Εκτός έδρας είναι εξαιρετικοί, καλύτεροι απ’ ό,τι εντός και αντιμετωπίζουν μια ομάδα που έχει μόλις δύο νίκες σε δώδεκα αγωνιστικές. Θα στηρίξουμε τη Ρεμς με κάλυψη, παίρνοντας το Χ2 στο 1.87 της Fonbet.

Προγνωστικά: Χόφενχαϊμ – Μάιντζ

Την επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Χόφενχαϊμ, στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Μάιντζ. Διατήρησε την έκτη θέση μετά την ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και αντιμετωπίζει τη 16η ομάδα της βαθμολογίας. Η Μάιντζ άλλαξε προπονητή και έβγαλε αντίδραση, παίρνοντας τέσσερις βαθμούς στα δύο παιχνίδια μετά την απόλυση του Σβένσον. Η διακοπή της δίνει τη δυνατότητα να μπει σε μια σειρά και να προετοιμαστεί για το σημερινό ματς. Από την πλευρά της η Χόφενχαϊμ δεν τα πάει καλά εντός έδρας, φτάνοντας τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Έχει έξτρα κίνητρο για το τρίποντο, θέλοντας να σπάσει αυτό το σερί. Ποιοτικά υπερέχει της αντιπάλου της και μπορεί να πανηγυρίσει τη νίκη. Θα πάρουμε τον άσο στο 1.87 της Stoiximan.

Μπέτις – Λας Πάλμας

Η ημέρα κλείνει στην Ισπανία με το παιχνίδι Μπέτις – Λας Πάλμας. Ομολογουμένως οι Ανδαλουσιάνοι μας έχουν πληρώσει αρκετές φορές με την εξαιρετική τους φόρμα, ειδικά εντός έδρας. Οι μπουκ συνεχίζουν να μην τους υποτιμούν, κάτι που κάνουν και απόψε. Η ποιότητα της ομάδας του Πελεγκρίνι είναι αδιαμφισβήτητη, και σίγουρα θα παίξει ρόλο στο σημερινό ματς κόντρα στη νεοφώτιστη Λας Πάλμας. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στα τελευταία τρία ματς και με τον σφιχτό τρόπο παιχνιδιού τους έφτασαν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ακόμα κι έτσι, η Μπέτις έχει τον πρώτο λόγο και αναμένουμε να ανταποδώσει τις προσδοκίες μας. Πάμε με το combo 1 & over 1,5 στο 2.30 της Novibet.

Μάχη τετράδας στο βόρειο ΛονδίνοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Μάχη τετράδας στο βόρειο Λονδίνο

Μονό
16:00
Τότεναμ - Άστον Βίλα
Over 3,5
2.25
BET: 29 units
Μονό
17:15
Σοσιεδάδ - Σεβίλλη
Over 2,5
2.05
BET: 33 units
Μονό
18:05
Ρεν - Ρεμς
Χ2
1.87
BET: 35 units
Μονό
18:30
Χόφενχαϊμ - Μάιντζ
1
1.87
BET: 35 units
Combo
22:00
Μπέτις - Λας Πάλμας
1 & οver 1,5
2.30
BET: 28 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις