Με προσοχή σε Βρέμη και Φρανκφούρτη

Με προσοχή σε Βρέμη και Φρανκφούρτη

Δύο σημεία μας προσφέρει για σήμερα ο #Farantos από τα γηπέδα της Γερμανίας, σε απόδοση 1.65 και 1.91.

Καλημέρα στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Επιστροφή στα πρωταθλήματα μετά και την διακοπή για τις εθνικές ομάδες για να μπούμε σε δυνατούς ρυθμούς. Στη σημερινή στήλη στρέφουμε την προσοχή μας στη Bundesligaκαι τους αγώνες Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν και Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη στα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν

  • Τελευταία νίκη της Βρέντερ ως γηπεδούχος ήταν το 2016
  • Η Λεβερκούζεν στα 16/17 επίσημα παιχνίδια της έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ

Ρεπορτάζ:  Για 2ο σερί παιχνίδι η Βέρντερ Βρέμης έμεινε στην ισοπαλία (2-2), αυτή τη φορά κόντρα στην  Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τι και αν προηγήθηκε με δύο γκολ στο 50ο λεπτό, δέχθηκε δύο μέσα σε δέκα λεπτά και πέταξε στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς.

Από την αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Ραπ και Όπιτς, ενώ αμφίβολος είναι ο Κεϊτα.

Η Λεβερκούζεν είχε εύκολο έργο κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, νικώντας την με το ευρύ 4-0. Έτσι πρόσθεσε ακόμη μία νίκη και έφτασε τα 17 ματς χωρίς ήττα.

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν θα έχει στη διάθεση του τους Αρτούρ και Σικ.

Εκτίμηση: Δεν χωράει συζήτηση για την διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων. Όμως έχουν δει πολλά τα μάτι μετά από διακοπή εθνικών ομάδων. Επομένως θα πάμε με το Χ2 & over 2,5 στο 1.65 της Novibet.

Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη

  • Τελευταίο διπλό της Στουτγκάρδης ήταν το 2016
  • Τα τελευταία τρία ματς στην έδρα της Άιντραχτ για το πρωτάθλημα ήρθαν ισόπαλα και με το ίδιο σκορ (1-1)

Ρεπορτάζ:  Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, όμως στη συνέχεια έβγαλε αντίδραση και πήρε την ισοπαλία (2-2). Έχει ανακάμψει αγωνιστικά, καθώς έχει ένα σερί 8 παιχνιδιών αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο απουσιολόγιο των γηπεδούχων είναι οι Κοχ και Ρόντε.

Η Στουτγκάρδη επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο ήττες, καθώς νίκησε με ανατροπή την Ντόρτμουντ με 2-1.

Φυσικά αυτός που της χάρισε τη νίκη δεν είναι άλλος από τον Γκιρασί, στην επιστροφή του μετά από απουσία δύο αγωνιστικών.

Οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν στους Μάσιμο και Ναρτεϊ.

Εκτίμηση: Ισορροπημένο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να σκοράρουν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στη δεδομένη στιγμή λόγω και της επιστροφή του Γκιρασί θα δώσω ένα ισχνό προβάδισμα στους Σουηβούς και θα πάμε με το Χ2 & over 1,5 στο 1.91 της Novibet.

Best Picks Παρασκευής με επιστροφή πρωταθλημάτων και EuroleagueΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Best Picks Παρασκευής με επιστροφή πρωταθλημάτων και Euroleague

Combo
16:30
Βέρντερ Βρέμης – Λεβερκούζεν
X2 & over 2,5
1.65
BET: 30 units
Combo
19:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη
Χ2 & over 1,5
1.91
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις