Επιστρέψαμε για τα καλά

προγνωστικά

Με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ο #Bats έχει επτά επιλογές για σήμερα που φτάνουν έως το 2.64.

Εθνικές δε θα ξαναδούμε μέχρι τον Μάρτιο, κάτι που θα γιορτάσουμε με πολλή Γερμανία και λίγο από Αγγλία, Ιταλία και Ισπανία στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ

Πρώτη αναμέτρηση της σημερινής στήλης είναι αυτή ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Γκλάντμπαχ. Πρόκειται για ένα ζευγάρι στο οποίο έχουν αναπτυχθεί… πελατειακές σχέσεις. Για την ακρίβεια, οι Βεστφαλοί μετρούν δέκα σερί εντός έδρας νίκες απέναντι στα «πουλάρια». Έτσι κι αλλιώς στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» η ομάδα του Τέρζιτς είναι πολύ δυνατή και σπάνια γκελάρει (εκτός φυσικά από τα ματς με την Μπάγερν). Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν θετικά τις υποχρεώσεις τους πριν τη διακοπή και άρχισαν να παίρνουν τα πάνω τους, όμως εξακολουθούν να στερούνται ποιότητας. Πάμε με την παράδοση και επιλέγουμε τον άσο με over 2,5 γκολ στο 1.87 της Novibet, δεδομένης και της προβληματικής άμυνας της Γκλάντμπαχ.

Ουνιόν Βερολίνου – Άουγκσμπουργκ

Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια, η συνεργασία του Ουρς Φίσερ με την Ουνιόν Βερολίνου έλαβε τέλος. Ο Ελβετός έχτισε αυτή την εξαιρετική ομάδα που από τη δεύτερη κατηγορία έφτασε μέσα σε λίγα χρόνια να αγωνίζεται στο Champions League, όμως πλήρωσε το μάρμαρο για την τραγική φετινή της εικόνα. Το αν αυτό θα βγει σε καλό ή σε κακό για τους πρωτευουσιάνους θα φανεί, με τον Μάρκο Γκρότε να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός. Περιμένουμε μια αντίδραση από το αρκετά δυνατό ρόστερ της Ουνιόν, κι η Άουγκσμπουργκ ίσως αποτελεί έναν καλό αντίπαλο σε αυτό το σημείο. Πάντως, οι Βαυαροί έφτασαν τα τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα και δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα. Ανοιχτό προβλέπεται το παιχνίδι και το over 2,5 αξίζει να παιχτεί στο 1.95 της Fonbet.

Safe δυάδα από την Bundesliga

Στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης δοκιμάζεται η ασύλληπτη Λεβερκούζεν, η οποία έχει απολογισμό 16-1-0 σε όλες τις διοργανώσεις. Επικίνδυνο πράγμα οι διακοπές των εθνικών για τέτοιες ομάδες, όμως μέχρι στιγμής η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο δείχνει να μην επηρεάζεται. Πιο πιθανό μοιάζει αυτό να κάνει κακό στους γηπεδούχους που είχαν τρία σερί ματς χωρίς ήττα. Δεν έχουν την ποιότητα για να κόψουν βαθμούς από τις «ασπιρίνες», επομένως θα πάρουμε το διπλό στο 1.50 της Novibet.

Δυνατό παιχνίδι διεξάγεται στην «Φολκσβάγκεν Αρένα» μεταξύ της Βόλφσμπουργκ και της Λειψίας. Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και για το κύπελλο, εκεί όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 1-0. Αυτή είναι κι η μοναδική νίκη τους στα τελευταία έξι επίσημα ματς. Και οι δύο ομάδες στηρίζονται στην επιθετική δεινότητά τους, ενώ αντίθετα δέχονται εύκολα γκολ. Το να σκοράρουν εκατέρωθεν πληρώνει 1.54 στη Novibet, με συνολική απόδοση 2.31 για τη δυάδα μας.

Προγνωστικά: Γκολ για όλους στην Αγγλία

Δύο παιχνίδια θα μας απασχολήσουν από την σημερινή δράση στο Νησί. Πρώτα το Μπέρνλι – Γουέστ Χαμ, μια αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Βενσάν Κομπανί, καθώς η αλλαγή φιλοσοφίας που έφερε στο «Τερφ Μουρ» μέχρι στιγμής δε δείχνει να δουλεύει. Η Μπέρνλι είναι ουραγός, ακόμα δεν έχει κερδίσει στην έδρα της και ψάχνει άμεσα αντίδραση. Αντίπαλός της η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες, η οποία ξεκίνησε εξαιρετικά αλλά δείχνει πεσμένη τον τελευταίο καιρό. Αποδεκτό το 1.65 της WinMasters για το goal/goal, σε ένα παιχνίδι που αμφότερες χρειάζονται το τρίποντο.

Την ίδια ώρα η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Μπράιτον. Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι είναι η μοναδική στην ιστορία της Premier League που ξεκίνησε με goal/goal και στις δέκα πρώτες αναμετρήσεις της. Σαν να μην έλειπε αυτό, το σερί της συνεχίζεται στα δώδεκα παιχνίδια. Ένα παιχνίδι όπως το σημερινό, απέναντι στην εξαιρετική εντός έδρας Νότιγχαμ δύσκολα θα βάλει τέλος σε αυτό το σερί. Κι εδώ πάμε με το goal/goal στο 1.60 της WinMasters για το συνολικό 2.64 της δυάδας.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη

Η ημέρα στην Bundesliga κλείνει με το Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Στουτγκάρδη, ένα πολύ δυνατό παιχνίδι που διεξάγεται στο «Ντόιτσε Μπανκ Παρκ». Οι γηπεδούχοι πήραν τα πάνω τους τον τελευταίο μήνα και πλησίασαν την εξάδα, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών. Από την άλλη η επιστροφή του Γκιρασί έφερε και επιστροφή στις νίκες για την Στουτγκάρδη, διατηρώντας την έτσι στην τριάδα. Η ομάδα του Χένες έχει ξεπεράσει εαυτόν μέχρι στιγμής και έτσι προκύπτει το εύλογο ερώτημα: πόσο θα αντέξει; Πέραν του επιθετικού από τη Γουινέα, οι Σουηβοί διαθέτουν λίγες ποιοτικές μονάδες και μια άμυνα που δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Θα στηρίξουμε την Άιντραχτ, η οποία είναι αήττητη εντός έδρας φέτος και δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 15 επίσημα ματς στο γήπεδό της. Επιπλέον, έχει ως σύμμαχο και ένα αήττητο σερί πέντε εντός έδρας αγώνων απέναντι στην Στουτγκάρδη, οπότε υπάρχει λογική στην combo επιλογή 1Χ & over 1,5, που πληρώνει 1.87 στην Stoiximan.

Μίλαν – Φιορεντίνα

Παρότι βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία, Μίλαν και Φιορεντίνα δε διανύουν ιδιαίτερα καλές σεζόν. Κυρίως οι γηπεδούχοι, που βρίσκονται στην τρίτη θέση, δείχνουν να χάνουν την επαφή με την κορυφή. Μετά από τέσσερα σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη έφτασαν στο -8 από την συμπολίτισσα Ίντερ. Για την ομάδα του Ιταλιάνο τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα με τη νίκη επί της Μπολόνια, έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Serie A.

Αμφότερες θα κυνηγήσουν το τρίποντο και μέσω της επίθεσης θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά που έχουν στα μετόπισθεν. Τα μεταξύ τους ματς συνήθως έχουν γκολ πάντως. Το να βάλει η καθεμία από ένα μας αρκεί, για να επιβεβαιωθεί το goal/goal στο 1.85 του Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα

Κλείνουμε με την εντυπωσιακή φέτος Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αντιμετωπίζει τη Μαγιόρκα. Είναι αρκετά ξεκάθαρο πλέον ότι ο Σιμεόνε έχει αλλάξει ρότα, με την ομάδα του να παίζει ένα αρκετά πιο επιθετικό και θεαματικό ποδόσφαιρο από αυτό που μας είχε συνηθίσει. Εντός έδρας ειδικά διαλύει τους αντιπάλους και σκοράρει κατά ριπάς. Βέβαια αυτό το στυλ παιχνιδιού έχει ανάλογες επιπτώσεις και στην άμυνα, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» δέχονται περισσότερα γκολ σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Δύσκολα η Μαγιόρκα θα της σταθεί εμπόδιο, καθώς μακριά από το γήπεδό της σπάνια πιάνει την επιθυμητή απόδοση. Δε γίνεται να αγνοήσουμε το over 2,5 όταν δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ, και συγκεκριμένα στο 1.96 από τη WinMasters. Μπορεί να συνδυαστεί και με τον άσο, πιάνοντας αποδόσεις στα επίπεδα του 2.30.

Επιστρέψαμε για τα καλάΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιστρέψαμε για τα καλά

Combo
16:30
Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ
1 & over 2,5
1.87
BET: 35 units
Μονό
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Άουγκσμπουργκ
Over 2,5
1.95
BET: 33 units
Δυάδα απόδοσης 2.31
16:30
Βέρντερ Βρέμης - Λεβερκούζεν
2
1.50
16:30
Βόλφσμπουργκ - Λειψία
Goal/goal
1.54
BET: 28 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
17:00
Μπέρνλι - Γουέστ Χαμ
Goal/goal
1.65
17:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπράιτον
Goal/goal
1.60
BET: 25 units
Combo
19:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στουτγκάρδη
1Χ & οver 1,5
1.87
BET: 35 units
Μονό
21:45
Μίλαν - Φιορεντίνα
Goal/goal
1.85
BET: 36 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα
Over 2,5
1.96
BET: 33 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις