Ντέρμπι μίσους σε Ρώμη και Σεβίλλη

προγνωστικά

Δυάδες, combo και μονή επιλογή περιλαμβάνουν τα προγνωστικά του #Bats για αυτή την Κυριακή.

Εξαιρετικό το σημερινό πρόγραμμα με δυνατές μονομαχίες σε Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία και Ισπανία! Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά: Παραμένουν στο κυνήγι της τετράδας

Η Άστον Βίλα έκανε σημαντικό στραβοπάτημα την προηγούμενη εβδομάδα, χάνοντας με 2-0 στην έδρα της Νότιγχαμ. Μια ήττα που εν τέλει δεν της κόστισε ιδιαίτερα, αφού Άρσεναλ και Λίβερπουλ έχασαν βαθμούς, όμως της στέρησαν την ευκαιρία να ανέβει στην τρίτη θέση. Εντός έδρας η ομάδα του Έμερι μεταμορφώνεται, καθώς με αυτόν στον πάγκο μετρά δώδεκα σερί εντός έδρας νίκες πρωταθλήματος. Η αρκετά πιο αδύναμη Φούλαμ, που ηττήθηκε άδικα στις καθυστερήσεις αλλά δεν εντυπωσίασε κόντρα στη Γιουνάιτεντ, δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο. Παίρνουμε τον άσο στο 1.56 της Novibet.

Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπρέντφορντ με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην τριάδα. Η ήττα από την Τουλούζ με 3-2 την Πέμπτη έδωσε τέλος σε ένα αήττητο σερί επτά αγώνων, και αποτελεί τη δεύτερη σερί γκέλα μετά και το 1-1 στην έδρα της Λούτον. Οι «κόκκινοι» θέλουν να επιστρέψουν δυναμικά στις νίκες και θα παίξουν επιθετικά, όπως συνηθίζουν στο «Άνφιλντ». Σε καλή φόρμα είναι κι οι φιλοξενούμενοι, που σκοράρουν κατά ριπάς στα τελευταία ματς. Το over 2,5, με απόδοση 1.46 στη Novibet, θα συμπληρώσει τη δυάδα μας που φτάνει το 2.28.

Ξέρουν τον τρόπο στη Γερμανία

Το «τρένο» της Λεβερκούζεν δεν έχει σταματημό, φτάνοντας τις 15 νίκες σε 16 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης φέτος. Μοναδική απώλεια το 2-2 στην έδρα της Μπάγερν, από την οποία το σύνολο του Αλόνσο απέχει δύο βαθμούς. Ακριβώς αντίθετη η ιστορία της Ουνιόν Βερολίνου, που μετά από δώδεκα συνεχόμενες ήττες πήρε τον πρώτο της βαθμό την Τετάρτη, με το 1-1 στην έδρα της Νάπολι. Η τρομερή επίθεση των γηπεδούχων δεν αφήνει περιθώρια στην πρωτευουσιάνα να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, οπότε θα χρειαστεί η ίδια να υπερβάλλει εαυτόν μπροστά. Μονόδρομος το over 2,5 στο 1.58 της Novibet.

Η αγωνιστική κλείνει στην Bundesliga με την αναμέτρηση της Λειψίας κόντρα στη Φράιμπουργκ. Ματς με ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, οι οποίοι ψάχνουν οπωσδήποτε το τρίποντο μετά το απρόσμενο 2-0 από τη Μάιντζ την προηγούμενη αγωνιστική. Εντός έδρας δε χάνουν εύκολα βαθμούς και έχουν τρομερή παράδοση απέναντι στην σημερινή τους αντίπαλο. Η ποιότητα της ομάδας του Ρόζε, η αστάθεια της Φράιμπουργκ κι ο παράγοντας της έδρας μας τραβούν προς τα αριστερά. Θα πάρουμε τον άσο στο 1.48 της Novibet, για το συνολικό 2.34 της δυάδας.

Φέγενορντ – Άλκμααρ

Φέγενορντ και Άλκμααρ δίνουν ένα καθοριστικό ματς στο Ρότερνταμ όσον αφορά τη μάχη του τίτλου. Αμφότερες έχουν 26 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν παίξει ένα ματς λιγότερο. Φυσικά, βρίσκονται στο κυνήγι της εξωπραγματικής Αϊντχόφεν, που έχει ξεκινήσει με 11/11. Η πρωταθλήτρια Φέγενορντ είναι σχεδόν αλάνθαστη εντός έδρας και βρίσκει την ομάδα του Βαγγέλη Παυλίδη σε ντεφορμέ κατάσταση, οπότε ξεκάθαρα έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Δεδομένου ότι σπάνια τα παιχνίδια τους μένουν σε χαμηλό σκορ, αξίζει να πάμε στο combo 1 & over 2,5, που πληρώνει 2.17 στη Novibet.

Προγνωστικά: Ρεν – Λιόν

Τεράστιο το χάσμα φέτος ανάμεσα σε Ρεν και Λιόν. Οι γηπεδούχοι μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει όπως θα ήθελαν την σεζόν, όμως σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με την τραγική Ολιμπίκ. Το σύνολο του Γκρόσο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Μετς, σώζοντας τον βαθμό στα τελευταία λεπτά, και παραμένει στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη στη Ligue 1 μετά από δέκα αγωνιστικές. Την Πέμπτη οι «ρενέ» έδειξαν κόντρα στον Παναθηναϊκό ότι παραμένουν μια πολύ δυνατή ομάδα, κερδίζοντας παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 33’. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει κι η έδρα, όπου η Ρεν έχει απολογισμό 4-3-1. Δεν βλέπουμε τρόπο να μην κερδίσουν οι γηπεδούχοι, οπότε πάμε με τον άσο συνδυαστικά με το over 1,5 στο 2.02 της Novibet.

Λάτσιο – Ρόμα

Τεράστιο ντέρμπι στο «Ολίμπικο» ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα, με αμφότερες τις ομάδες ακόμα να… ψάχνονται. Μεγάλη αστάθεια και στις δύο πλευρές της Ρώμης, κάτι που κάνει δύσκολη την πρόγνωση του αποτελέσματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα δούμε μια δυνατή αναμέτρηση με ένταση, πάθος και νεύρα. Σε πέντε από τα τελευταία έξι ματς μεταξύ τους, επιβεβαιώθηκε το no goal. Αυτός είναι κι ο λόγος που τα πονταρίσματα στα γκολ τιμώνται σε πολύ υψηλές αποδόσεις. Όταν το αμφίτερμα δίνεται στο 2.02 από τη Fonbet σε ένα τέτοιο παιχνίδι, με τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον (πέρα βέβαια από το θέμα του γοήτρου), δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Σεβίλλη – Μπέτις

Μεγάλο ντέρμπι έχουμε και στην Ανδαλουσία, με την Σεβίλλη να υποδέχεται την Μπέτις. Η αλλαγή προπονητή δεν έχει καταφέρει να βάλει στον σωστό δρόμο τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τον Αλόνσο μετρούν συνολικά μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Η νίκη φυσικά δεν είναι καν άξια αναφοράς, αφού ήρθε στο κύπελλο με αντίπαλο ομάδα της έκτης κατηγορίας. Αντίθετα, η Μπέτις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, αφού τρέχει σερί πέντε νικών σε όλες τις διοργανώσεις, και συνολικά έντεκα αγώνων χωρίς ήττα. Λένε πως η φόρμα στα ντέρμπι δεν παίζει ρόλο, όμως εδώ έχουμε μια τελείως προβληματική ομάδα κόντρα σε ένα εξαιρετικό και ποιοτικό σύνολο. Κανένας λόγος να είναι φαβορί σε τέτοιες αποδόσεις οι γηπεδούχοι, γι’ αυτό θα στηρίξουμε την ομάδα του Πελεγκρίνι με κάλυψη. Επιλογή μας το combo Χ2 & under 4,5 στο 1.90 της Stoiximan.

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

Δυάδα απόδοσης 2.28
16:00
Άστον Βίλα - Φούλαμ
1
1.56
16:00
Λίβερπουλ - Μπρέντφορντ
Over 2,5
1.46
BET: 29 units
Δυάδα απόδοσης 2.34
16:30
Λεβερκούζεν - Ουνιόν Βερολίνου
Over 2,5
1.58
18:30
Λειψία - Φράιμπουργκ
1
1.48
BET: 28 units
Combo
17:15
Φέγενορντ - Άλκμααρ
1 & over 2,5
2.17
BET: 30 units
Combo
18:05
Ρεν - Λιόν
1 & over 1,5
2.01
BET: 32 units
Μονό
19:00
Λάτσιο - Ρόμα
Goal/goal
2.02
BET: 32 units
Combo
19:30
Σεβίλλη - Μπέτις
Χ2 & under 4,5
1.90
BET: 34 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις