Από 2.00 στη Μαδρίτη έως 3.10 στο Μάντσεστερ

προγνωστικά

Με έξι επιλογές από τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφει ο #Bats αυτό το Σάββατο, σε αποδόσεις που πιάνουν ή και ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Μετά από έναν αρνητικό απολογισμό μεσοβδόμαδα, επιστρέφουμε δυναμικά. Προγνωστικά Σαββάτου με προτάσεις από Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία.

Προγνωστικά: Βαγεκάνο – Χιρόνα

Βαγεκάνο και Χιρόνα αποτελούν δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις της σεζόν στην Ισπανία. Η γηπεδούχος πήρε σπουδαία ισοπαλία με 0-0 στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική και έφτασε τα οκτώ σερί ματς πρωταθλήματος χωρίς ήττα. Αρνητικό βέβαια το ότι σε αυτά τα ματς πήρε μόνο δύο νίκες, αλλά τουλάχιστον κρατιέται όχι μόνο στα μισά της βαθμολογίας, αλλά και κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Φυσικά όμως η παρουσία της Ράγιο δεν συγκρίνεται με αυτήν της Χιρόνα, η οποία είναι πρώτη στη βαθμολογία με 31 βαθμούς σε δώδεκα ματς. Ο Μίτσελ έχει δημιουργήσει ένα σύνολο που παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο και σκοράρει κατά ριπάς (καλύτερη επίθεση στη La Liga με 29 γκολ). Σίγουρα κάποια στιγμή κάπου θα γκελάρει, κι ίσως αυτό να γίνει απόψε στη Μαδρίτη. Πάντως οι Καταλανοί βρίσκουν δίχτυα με άνεση, κάτι που μπορούν να κάνουν και απόψε. Θα πάρουμε το over 1,5 της Χιρόνα στο 2.25 της WinMasters.

Άουγκσμπουργκ – Χόφενχαϊμ

Αρκετά αλλοπρόσαλλες φέτος οι δύο ομάδες. Η Άουγκσμπουργκ ξεκίνησε την σεζόν σαν ομάδα που πάει κατευθείαν για υποβιβασμό, κάτι που βάσει του υλικού της δεν προκαλεί και ιδιαίτερη έκπληξη. Όμως τον τελευταίο καιρό έχει πάρει τα πάνω της και μετρά τρία σερί ματς χωρίς ήττα, με τις νίκες κόντρα σε Χάιντενχαϊμ (5-2 εκτός) και Βόλφσμπουργκ (3-2 εντός) να ξεχωρίζουν. Από την πλευρά της η Χόφενχαϊμ είναι από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις αυτή την στιγμή στην Ευρώπη. Εντός έδρας έχει μία νίκη και τέσσερις ήττες, μετά και το 3-2 από τη Λεβερκούζεν την προηγούμενη αγωνιστική. Εκτός έδρας όμως έχει το απόλυτο των νικών σε πέντε παιχνίδια, και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται στην εξάδα.

Η μόνη σταθερά και για τις δύο ομάδες είναι ότι βγάζουν εύκολα το over 2,5 (8/10 η Άουγκσμπουργκ, 9/10 η Χόφενχαϊμ), με τα παιχνίδια τους να έχουν πάνω από τέσσερα γκολ κατά μέσο όρο. Δεδομένης της εκτός έδρας παρουσίας που έχει το σύνολο του Ματαράτσο, αλλά και της αστάθειας που παρουσιάζει γενικώς η Άουγκσμπουργκ, μοιάζει με λάθος των μπουκ ο φαβοριτισμός της έδρας. Αυτό μας οδηγεί στο Χ2 & over 2,5, που πληρώνει 2.65 στη Fonbet.

Μπάγερν – Χάιντενχαϊμ

Την ίδια ώρα η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο τη νεοφώτιστη Χάιντενχαϊμ. Εδώ δε χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση το παιχνίδι. Εύκολο απόγευμα αναμένεται για τους Βαυαρούς, που έτσι κι αλλιώς έχουν βρει τη φόρμα τους μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό στο κύπελλο. Δεν έχουν δεχτεί γκολ στα τρία τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, όμως αντιμετωπίζουν μια ομάδα που είναι συνεπής μπροστά στην αντίπαλη εστία. Η Χάιντενχαϊμ έχει σκοράρει 15 φορές σε δέκα αγωνιστικές, μένοντας στο μηδέν μόλις δύο φορές. Ένα γκολ μπορεί να βρει, χωρίς φυσικά αυτό να επηρεάζει το αποτέλεσμα. Άσος με goal/goal & over 3,5 στο 2.40 της Novibet. Για τους τολμηρούς μπορεί να ανεβεί το όριο στα γκολ, εμείς πάμε πιο safe για την περίπτωση που η Μπάγερν είναι πιο χαλαρή σήμερα.

Προγνωστικά: Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον

Στην Premier League έχουμε πέντε ματς σήμερα, σε σχέση με άλλα Σάββατα που συνήθως διεξάγονται έξι ή επτά παιχνίδια. Ακόμα κι έτσι όμως, υπάρχουν δύο ματς που θα μας απασχολήσουν. Αρχικά, η μονομαχία της Κρίσταλ Πάλας απέναντι στην Έβερτον στο «Σέλχαρστ Παρκ». Δυνατοί εντός έδρας οι Λονδρέζοι, που με το διπλό στο Μπέρνλι (2-0) έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Στο γήπεδό τους έχουν μόνο ένα τρίποντο φέτος, και αντιμετωπίζουν μια φορμαρισμένη Έβερτον.

Τα «ζαχαρωτά» βρέθηκαν κοντά στη νίκη, αλλά συμβιβάστηκαν με το 1-1 απέναντι στην Μπράιτον, και πλέον έχουν απολογισμό 5-1-2 στα τελευταία οκτώ επίσημα ματς τους. Μπορεί η ομάδα του Ντάις να συνεχίσει έτσι και σήμερα; Δεδομένης της έλλειψης ποιότητας στο ρόστερ, αναμένουμε σιγά-σιγά να «σκάσει». Επομένως, πάμε με τον άσο στο 2.50 της Novibet.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λούτον

Το άλλο ματς που παρουσιάζει ενδιαφέρον στο Νησί είναι το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λούτον. Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ δεν πρόλαβαν να χαρούν την αγχωτική νίκη με 1-0 στην έδρα της Φούλαμ, κι είδαν την ομάδα τους να χάνει με περιπετειώδη τρόπο στη Δανία από την Κοπεγχάγη, παρότι προηγήθηκε με 2-0. Πλέον το ενδεχόμενο του αποκλεισμού είναι αρκετά πιθανό, ενώ έτσι όπως έχουν τα πράγματα ακόμα κι η τρίτη θέση αποτελεί δύσκολο εγχείρημα. Ο Τεν Χαγκ παραμένει υπό πίεση και ενδεχόμενη γκέλα σήμερα μπορεί να του κοστίσει τη δουλειά του. Θεωρητικά πάντως, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρέπει να έχουν εύκολο έργο απέναντι στη Λούτον. Έτσι βέβαια νόμιζε κι η Λίβερπουλ, η οποία έσωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό που αφορά τους «κόκκινους διαβόλους» έχει να κάνει με το πότε και πόσο συχνά δέχονται γκολ. Σε δώδεκα από τα 17 επίσημα παιχνίδια τους δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι σε έντεκα από αυτά τα δώδεκα ματς, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει δεχτεί γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Μοναδική φορά που αυτό δεν συνέβη ήταν στη δεύτερη αγωνιστική απέναντι στην Τότεναμ, που βέβαια το γκολ ήρθε στο 49ο λεπτό. Επομένως, αξίζει να πάρουμε το ρίσκο και να επιλέξουμε το over 0,5 Λούτον στο πρώτο ημίχρονο, όταν μας προσφέρεται σε απόδοση 3.10 από τη WinMasters.

Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια

Κλείνουμε με το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Βαλένθια. Στο κυνήγι της Χιρόνα βρίσκονται οι «μερένγκες», οι οποίοι βρίσκουν απέναντί τους μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα. Το 0-0 με τη Βαγεκάνο άφησε πίσω τη «βασίλισσα», και δεύτερη σερί εντός έδρας γκέλα δε θα γίνει ανεκτή. Από την πλευρά τους οι «νυχτερίδες» έφτασαν τα πέντε συνεχόμενα επίσημα παιχνίδια χωρίς ήττα και σιγά-σιγά πλησιάζουν τις θέσεις της Ευρώπης. Η δουλειά που κάνει ο Μπαράχα είναι εξαιρετική, κι η Βαλένθια σε καμία περίπτωση δε θυμίζει την περσινή ομάδα που μέχρι το τέλος έδινε μάχη παραμονής. Με τρίτο τερματοφύλακα, τον Λούνιν, θα παραταχθεί η Ρεάλ, και χωρίς το δίδυμο Μιλιτάο-Ρούντιγκερ στα στόπερ, κάτι που οι φιλοξενούμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν και να βρουν δίχτυα. Στο 2.00 βρίσκουμε στη Fonbet το goal/goal και θα το τιμήσουμε.

Από 2.00 στη Μαδρίτη έως 3.10 στο ΜάντσεστερΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Από 2.00 στη Μαδρίτη έως 3.10 στο Μάντσεστερ

Μονό
15:00
Βαγεκάνο - Χιρόνα
Χιρόνα over 1,5
2.25
BET: 30 units
Combo
16:30
Άουγκσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
Χ2 & over 2,5
2.65
BET: 26 units
Combo
16:30
Μπάγερν - Χάιντενχαϊμ
1 & goal/goal & over 3,5
2.40
BET: 28 units
Μονό
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Έβερτον
1
2.50
BET: 27 units
Μονό
17:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λούτον
Λούτον over 0,5 στο 1ο ημίχ.
3.10
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βαλένθια
Goal/goal
2.00
BET: 34 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις