Μακροχρόνια από τα τελευταία τουρνουά της χρονιάς!

Προγνωστικά τένις

Αξία σε μακροχρόνια με αποδόσεις έως 12.00 από τα επερχόμενα τουρνουά που ολοκληρώνουν την τενιστική σεζόν στα προγνωστικά τένις σήμερα

Καλημέρα σε όλους και όλες. Επανήλθαμε στις επιτυχίες κάνοντας το 2 στα 2 στο τελευταίο μας άρθρο στα προγνωστικά τένις και ευελπιστούμε να συνεχίσουμε δυναμικά και αυτή την εβδομάδα αν και σιγά σιγά μειώνονται οι επιλογές μας μιας και η σεζόν οδεύει προς το τέλος της για φέτος.

Προγνωστικά τένις ATP Finals

Μετά το τέλος λοιπόν του ATP Masters 1000 στο Παρίσι περνάμε στο τελευταίο στάδιο της σεζόν που περιλαμβάνει ουσιαστικά δύο μικρά ATP 250 τουρνουά σε Σόφια και Μετς ενώ την άλλη εβδομάδα διεξάγονται τα ATP Finals στο Τορίνο. Προς το τέλος του μήνα έχουμε τους τελικούς του Davis Cup αλλά και τα Next Gen ATP Finals με τα οποία ολοκληρώνεται ουσιαστικά η φετινή τενιστική χρονιά.

Οι πρώτες μας επιλογές θα είναι από τα ATP Finals καθώς η εκτίμηση είναι ότι πλησιάζοντας στο τουρνουά οι αποδόσεις στην επιλογή μας θα πέσουν. Στο τουρνουά συμμετέχουν όπως κάθε χρόνο οι οκτώ καλύτεροι τενίστες της χρονιάς βάσει ranking, οι οποίοι για φέτος είναι οι Τζόκοβιτς, Αλκαράζ, Μεντβέντεφ, Σίνερ, Ρούμπλεφ, Τσιτσιπάς, Ζβέρεφ και Ρούνε κατά σειρά.

Φαβορί είναι, όπως είναι λογικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς με δεύτερο τον Κάρλος Αλκαράζ και τρίτο τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ αλλά εμείς θα στηρίξουμε το τέταρτο φαβορί που δεν είναι άλλος από τον «γηπεδούχο» Ιταλό Γιανίκ Σίνερ. Ο νεαρός Ιταλός παίζει, κατά την γνώμη μας, το καλύτερο τένις από την περίοδο του US Open και μετά έχοντας κατακτήσει μεταξύ άλλων δύο δυνατά ATP 500 τουρνουά σε Πεκίνο και Βιέννη. Στα τουρνουά αυτά ξόρκισε τον κακό του δαίμονα Μεντβέντεφ κερδίζοντας τον σε ισάριθμούς τελικούς ενώ κατέγραψε και μια νίκη επί του Αλκαράζ. Ο γεννημένος κοντά στην περιοχή του Τορίνο Σίνερ δείχνει να έχει στοχεύσει την διάκριση στα Tour Finals μιας και επέλεξε να αποσυρθεί από τον τρίτο γύρο στο Παρίσι ώστε να ξεκουραστεί κατάλληλα.

Η κατάκτηση του τίτλου από τον Sinner αποτιμάται στην πολύ αξιόλογη απόδοση του 8 ενώ το να φτάσει στον τελικό είναι σε απόδοση 3.70 και με τις δύο επιλογές από την πλατφόρμα της Fonbet.

Προγνωστικά τένις ATP Σόφια

Μεταφερόμαστε στην Σόφια και στο ATP 250 τουρνουά το οποίο ουσιαστικά δεν ήταν στο φετινό καλεντάρι της ATP αλλά ήρθε από τον πάγκο … για να αντικαταστήσει το τουρνουά στο Τελ Αβίβ που για ευνόητους λόγους δεν διεξήχθη.

Το τουρνουά αυτό, όπως και το αντίστοιχο στο Μετς, αποτελεί ευκαιρία διάκρισης για τενίστες που βρίσκονται χαμηλότερα στην βαθμολογία μιας και τα μεγαλύτερα ονόματα δεν συμμετέχουν είτε γιατί προετοιμάζονται για τα Tour Finals είτε γιατί επέλεξαν να τελειώσουν την σεζόν τους μια ώρα αρχύτερα.

Ένας από αυτούς που μας κέντρισαν την προσοχή είναι ο Ρώσος Πάβελ Κότοφ, νο80 στον κόσμο. Ο 24χρονος Ρώσος πρόσφατα μπήκε στο τοπ 100 πιστοποιώντας την ανοδική του πορεία ενώ έδειξε πολύ καλά στοιχεία σε indoor hard συνθήκες στο πρόσφατο τουρνουά στην Στοκχόλμη όπου ως qualifier έφτασε ως τον τελικό πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες στην πορεία.

Ξεκινάει το τουρνουά απέναντι στον άσημο Βούλγαρο Λαζάροφ που συμμετέχει με wild card ενώ στον 2ο γύρο θα βρει τον «χωματά» Αργεντίνο Σεμπαστιαν Μπαέζ. Εφόσον περάσει, το τελευταίο εμπόδιο πριν τα ημιτελικά θα είναι βάσει ranking λογικά ο Ούγγρος Μάρτον Φούκσοβιτς.

Ο ανερχόμενος Ρώσος έχει τα φόντα να πάει μακριά στο συγκεκριμένο τουρνουά και η επιλογή του να φτάσει ως τα ημιτελικά σχεδόν τριπλασιάζει την επένδυση μας σε επιλογή που βρίσκουμε στην Stoiximan ενώ εάν επαναλάβει την επιτυχία της Στοκχόλμης (φιναλίστ) πληρωνόμαστε επί 12 σε επιλογή που βρίσκουμε στην Fonbet!

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

Μακροχρόνιο ATP Finals (12-19/11)
ATP Finals
Γιανίκ Σίνερ να φτάσει στον τελικό
3.70
BET: 8 units
Μακροχρόνιο ATP Finals (12-19/11)
ATP Finals
Νικητής Γιανίκ Σίνερ
8.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο ATP Σόφια (6-11/11)
ATP Σόφια
Νικητής 3ου Τετάρτου Πάβελ Κότοφ
2.85
BET: 12 units
Μακροχρόνιο ATP Σόφια (6-11/11)
ATP Σόφια
Πάβελ Κότοφ να φτάσει στον τελικό
12.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις