Η ιδανική απόδραση στο 2.75

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από τον μεγάλο τελικό του Copa Libertadores και δύο πονταρίσματα άνω του διπλασιασμού.

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου σήμερα με αρκετό ενδιαφέρον και έναν τελικό στο προσκήνιο. Βασικά… το ματς που θα κρίνει τον πρωταθλητή Λατινικής Αμερικής έχουμε αποκλειστικά στο προσκήνιο για τα προγνωστικά μας και πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: «Λάτιν» τελικός και απόδραση

Στις 22:00 ώρα Ελλάδας οι οθόνες σε Βραζιλία και Αργεντινή ανοίγουν, οι δρόμοι αδειάζουν και η Φλουμινένσε φιλοξενεί στο Μαρακανά την Μπόκα Τζούνιορς στον ιστορικό τελικό για την 63η έκδοση του θεσμού. Η «Φλου» δεν έχει κατακτήσει τον θεσμό ακόμα ενώ οι «Χενέσες» έχουν φτάσει σε δώδεκα τελικούς έχοντας κατακτήσει έξι φορές την διοργάνωση. Διαφορετικές ομάδες και διαφορετικές φιλοσοφίες όπως είναι και η ιδιοσυγκρασία των δύο χωρών που εκπροσωπούν.

Από την μία η Φλουμινένσε του Ντινίζ παίζει μία σύγχρονη έκδοση του Ζόγο Μπονίτο, με πέντε δεκάρια στην σύνθεση της, περίτεχνες ενέργειες και στυλ που θυμίζει Σάμπα. Η Μπόκα στην αντίπερα του σκληροτράχηλου Αλμιρόν μοιράζει άπειρο ξύλο, παίζει με την δύναμη και με υπερβολική σκοπιμότητα. Μάλιστα αμφότερες διαθέτουν πολύ έμπειρες μονάδες στο ρόστερ τους με τον Μαρσέλο να στέκεται πρωτοπόρος στην Πρασινοκόκκινη γωνία ενώ τον Καβάνι στην Κιτρινομπλέ. Άξιοι αναφοράς είναι επίσης οι Γκάνσο, Αρίας και Ρομέρο – Μπενεντέτο από την άλλη. Αναμέτρηση γεμάτη… λάτιν αλητεία.

Στοιχηματικά δύο είναι τα σημεία που ξεχώρισα. Αρχικά θα πάμε με την κατάκτηση της Μπόκα Τζούνιορς, έχει το know how ενώ μάλιστα διαθέτει και η ομάδα γεμάτη εμπειρία και ειδικά όταν παίζεται στο 2.50… είναι εξαιρετική απόδοση. Παράλληλα αξία έχει και το γκολ με κεφαλιά στο 2.75.

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

Μονό
22:00
Μπόκα Τζούνιορς - Φλουμινένσε
Κατάκτηση τροπαίου: Μπόκα Τζούνιορς
2.50
BET: 40 units
Ειδικό
22:00
Μπόκα Τζούνιορς - Φλουμινένσε
Γκολ με κεφαλιά
2.75
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις