ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Τετάρτης με Μαδρίτη και Βαρκελώνη στις επάλξεις!

προγνωστικά στοιχήματος

Βόμβες σε Μαδρίτη και Μπριζ

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Για το 2.30 ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Η ώρα του Μιλουτίνοφ στο 2.45!

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

Με Σιζ στο τιμόνι δύσκολα χάνουν

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (8/5)

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (8/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

προγνωστικά

Ο #Bats συνεχίζει τα προγνωστικά του για αυτό το σαββατοκύριακο με επτά επιλογές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Γεμάτο ματσάρες το σημερινό κουπόνι, με τα προγνωστικά μας να προέρχονται από Αγγλία, Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία και Γαλλία.

Προγνωστικά: Γουέστ Χαμ – Έβερτον

Για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν η Γουέστ Χαμ φτάνει τις δύο σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Μετά το βαρύ 4-1 από την Άστον Βίλα την προηγούμενη Κυριακή, ήρθε και το 2-1 από τον Ολυμπιακό για να βάλει τέλος στο αήττητο σερί 17 αγώνων της στην Ευρώπη. Το αν τα «σφυριά» βρίσκονται σε κρίση ή απλώς έτυχαν αυτά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα στην σειρά θα φανεί σήμερα, απέναντι στην Έβερτον. Μετά το 2-0 από τη μισητή αντίπαλο Λίβερπουλ, το σύνολο του Ντάις παρέμεινε στους επτά βαθμούς, στο +3 από την ζώνη του υποβιβασμού. Η διαφορά ποιότητας είναι τέτοια που δίνει μεγάλη αξία στις τιμές του άσου όταν ξεπερνούν τον διπλασιασμό. Συνεπώς, θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 2.20 στη Novibet.

Μπέτις – Οσασούνα

Την ίδια ώρα ξεκινά και η ημέρα στη La Liga με τη δυνατή αναμέτρηση της Μπέτις κόντρα στην Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα φτάνοντας τα επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς ήττα. Το κακό για αυτούς είναι πως κέρδισαν μόλις τρία από αυτά τα παιχνίδια, ενώ οι δύο νίκες ήρθαν στο Europa League. Εντός έδρας η Μπέτις είναι δύναμη, με απολογισμό 3-2-0 και παθητικό μόλις δύο γκολ στη φετινή σεζόν. Αρκετά πιο ασταθής η Οσασούνα, η οποία μετρά τέσσερις νίκες σε δώδεκα επίσημα παιχνίδια. Μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να πιάσει τα περσινά της στάνταρ και θα έχει δύσκολο έργο στην Ανδαλουσία. Φαβορί η ομάδα του Πελεγκρίνι, αξίζει να πάμε κι εδώ με τον άσο στο 2.10 της Novibet.

Αϊντχόφεν – Άγιαξ

Βάσει ονομάτων σίγουρα το Αϊντχόφεν – Άγιαξ είναι το ματς της αγωνιστικής στην Eredivisie. Όμως η φετινή παρουσία του Αίαντα είναι θλιβερή και πρωτόγνωρη για έναν σύλλογο τέτοιου μεγέθους. Ο Στέιν έφυγε μετά από ένα εφιαλτικό ξεκίνημα που έχει φέρει την ομάδα του Άμστερνταμ στην προτελευταία θέση. Το κλίμα είναι πολεμικό και ο Μαντούρο δεν μπορεί να βγάλει το «φίδι από την τρύπα». Σίγουρα με βάση αυτά τα δεδομένα, η Αϊντχόφεν αποκτά σπουδαία ευκαιρία να θριαμβεύσει κόντρα σε έναν από τους μεγάλους αντιπάλους της. Ειδικά αν αναλογιστούμε πως η ίδια μετρά 9/9 στο πρωτάθλημα με γκολ 30-3.

Ακόμα κι αν όλοι οι παράγοντες συνηγορούν για μια εύκολη νίκη των γηπεδούχων, αυτό το 1.30 του άσου σε ματς της Αϊντχόφεν με τον Άγιαξ δε φαίνεται σωστό. Κάποια στιγμή οι φιλοξενούμενοι θα αντιδράσουν και θα βρουν τον δρόμο τους. Μεγάλη ευκαιρία σε ένα σπουδαίο ματς όπως το αποψινό να ξεκινήσουν την αντεπίθεση. Η τεράστια απόκλιση των αποδόσεων μας επιτρέψει να πάμε με κάλυψη, ώστε να πληρωθούμε ακόμα και σε ήττα του Αίαντα με ένα γκολ διαφορά. Γι’ αυτό θα επιλέξουμε το διπλό με ασιατικό χάντικαπ +1,5 στο 2.01 της Betshop.

Προγνωστικά: Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Επιστρέφουμε στην Premier League με το παιχνίδι της Λίβερπουλ απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Θέμα φαβορί δεν τίθεται και στο «Άνφιλντ» η ομάδα του Κλοπ πολύ σπάνια αφήνει βαθμούς απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Η Νότιγχαμ έχει αποδειχθεί σκληρό «καρύδι» φέτος στις έδρες των μεγάλων, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα δεχτεί ασφυκτική πίεση από τους «κόκκινους». Ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι σε τρία από τα τέσσερα εντός έδρας ματς της για την Premier League, η Λίβερπουλ έχει κερδίσει πέναλτι. Δεδομένου ότι θα πατήσει πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί και σήμερα. Θα επιλέξουμε τον καταλογισμό πέναλτι στο 2.75 της Novibet για το παιχνίδι στο Μέρσεσαϊντ.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ντόρτμουντ

Δύο πολύ δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει σήμερα το πρόγραμμα της Bundesliga και αμφότερες θα μας απασχολήσουν. Αρχικά, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται την Ντόρτμουντ. Μεταμορφωμένοι οι γηπεδούχοι μετά την επιστροφή από τις εθνικές, κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια που έδωσαν. Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι πέτυχαν συνολικά εννέα τέρματα (τρία στην έδρα της Χόφενχαϊμ και έξι κόντρα στην Ελσίνκι), ενώ -αν εξαιρέσουμε το ματς κυπέλλου με τη Λοκομοτίβ Λειψίας, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας- μέχρι πρότινος είχαν σκοράρει τον ίδιο αριθμό τερμάτων σε εννέα αγώνες.

Κι η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι με δύο συνεχόμενες νίκες με 1-0, κόντρα σε Βέρντερ και Νιούκαστλ. Η δεύτερη ήταν φυσικά και η πιο απαιτητική, στην Αγγλία, και χρειάστηκε να γίνει υπερπροσπάθεια από τους παίκτες του Τέρζιτς. Πάντως οι Βεστφαλοί στερούνται σταθερότητας και δεν πείθουν ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν φέτος. Αντίθετα, οι «αετοί» στα τελευταία τους παιχνίδια βγάζουν έναν ενθουσιασμό και η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ των «κιτρινόμαυρων», όμως εμείς θα πάμε κόντρα. Το combo 1Χ & over 1,5 αξίζει στο 2.15 της Fonbet.

Λεβερκούζεν – Φράιμπουργκ

Δεύτερο ματς της ημέρας στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας είναι αυτό ανάμεσα στη Λεβερκούζεν και τη Φράιμπουργκ. Δυνατή πρόκληση για τις «ασπιρίνες» που δεν έχουν αφήσει το πόδι από το γκάζι, μετρώντας έντεκα νίκες και μία ισοπαλία (2-2 στην έδρα της Μπάγερν) σε πρωτάθλημα, Europa League και κύπελλο. Όλο αυτό παίζοντας καταπληκτικό ποδόσφαιρο και σκοράροντας κατά ριπάς. Δικαιολογημένα ο άσος βρίσκεται στο 1.30, όμως κάποια στιγμή η ομάδα του Αλόνσο θα την πατήσει εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Η Φράιμπουργκ είναι μια αρκετά σκληροτράχηλη και δυναμική ομάδα με αρκετά πιο χαμηλό ταβάνι από την αντίπαλό της. Στην καλή της μέρα μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα και διαθέτει μονάδες με ποιότητα στο δυναμικό της. Εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της για την Bundesliga. Περιμένουμε αυτό να σταματήσει απόψε, κόντρα στη δυνατή αλλά διόλου τέλεια άμυνα της Λεβερκούζεν. Κι επειδή δύσκολα θα μείνει στο 1-1 το παιχνίδι, αξίζει να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω και να πάμε με το goal/goal & over 2,5, στο 2.26 της WinMasters.

Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνειΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η ασέβεια στον Αίαντα πληρώνει

Μαρσέιγ – Λυών

Κλείνουμε με το ματς της αγωνιστικής από τη γειτονική Γαλλία. Το Derby des Olympiques φέτος έχει ξεκάθαρο φαβορί, κι αυτό είναι η Μαρσέιγ. Μπορεί για τους Μασσαλούς η σεζόν να μην ξεκίνησε όπως θα ήθελαν, όμως ο Γκατούζο αρχίζει σιγά-σιγά να φέρνει μια ηρεμία με τις νίκες που πετυχαίνει η ομάδα του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στη Λυών η κατάσταση είναι εφιαλτική, θυμίζοντας τον Άγιαξ όπως αναφέραμε και προηγουμένως. Ο Γκρόσο ανέλαβε τα ηνία της ομάδας όμως μέχρι στιγμής αλλαγή δεν έχει επέλθει, κι οι «λιονέ» βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς νίκη σε εννιά αγωνιστικές.

Ο εκνευρισμός στην πλευρά των φιλοξενούμενων είναι δεδομένος και δύσκολα θα επιχειρήσουν να κερδίσουν παίζοντας κυριαρχικό και επιθετικό ποδόσφαιρο απόψε. Παράλληλα, επί Γκατούζο η Μαρσέιγ έχει πάρει δώδεκα κάρτες σε πέντε ματς, κάτι που δείχνει ότι δε φοβάται να παίξει δυνατά. Δεδομένης της αντιπαλότητας των δύο ομάδων, λίγο θέλει για να… ανάψουν τα αίματα. Πάμε με τις over 4,5 κάρτες στο 2.07 της Stoiximan.

Μονό
15:00
Γουέστ Χαμ - Έβερτον
1
2.20
BET: 30 units
Μονό
15:00
Μπέτις - Οσασούνα
1
2.10
BET: 31 units
Μονό
15:30
Αϊντχόφεν - Άγιαξ
2 (+1,5 ΑH)
2.01
BET: 33 units
Ειδικό
16:00
Λίβερπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ
Καταλογισμός πέναλτι
2.75
BET: 23 units
Combo
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ
1Χ & over 1,5
2.15
BET: 31 units
Combo
18:30
Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ
Goal/goal & over 2,5
2.26
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Μαρσέιγ - Λυών
Over 4,5 κάρτες
2.07
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις