Επιθέσεις φωτιά μας στέλνουν στο ταμείο

προγνωστικά

Ο #Aristotelis επιστρέφει με δυνατή τριάδα στα γκολ που ξεπερνάει τον τριπλασιασμό.

Καλημέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα, μετράμε δύο σερί ταμεία και θέλουμε να κάνουμε ένα υπέροχο τρία στα τρία. Το κουπόνι είναι τεράστιο και αυτό μας δυσκόλεψε να επιλέξουμε, ξεχωρίσαμε λοιπόν προγνωστικά από τρεις αναμετρήσεις με ομάδες που σκοράρουν κατά ριπάς.

Προγνωστικά: Τβέντε – Φέγενορντ 

Το πρώτο παιχνίδι είναι από την Ολλανδία, με δύο ομάδες οι οποίες βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και βρίσκονται αμφότερες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτό που με έκανε να επιλέξω το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο μέσος όρος τερμάτων, καθώς η Τβέντε πετυχαίνει πάνω από δυο γκολ ανά αγώνα, ενώ η Φέγενορντ λίγο παραπάνω από τρία γκολ ανά παιχνίδι. Εύκολη επιλογή το over 2,5 σε απόδοση 1.62 από την Stoiximan.

Χολστάιν Κιέλ – Νυρεμβέργη

Το δεύτερο παιχνίδι είναι από την Β’ κατηγορία της Γερμανίας. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα είναι ένα από τα αγαπημένα μου αφού όλες οι ομάδες παίζουν ανοιχτά, δέχονται πολλά γκολ αλλά και πετυχαίνουν με την ίδια ευκολία. Για σήμερα επιλέξαμε το Χολστάιν ΚιέλΝυρεμβέργη, σίγουρα οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί αλλά δεν θα πάρουν εύκολα το παιχνίδι. Εμείς θα ποντάρουμε στο over 2,5 το οποίο πληρώνει 1.60 από την Stoiximan.

 Άστον Βίλα – Λούτον 

Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι είναι από την Premier League, με την Άστον Βίλα να υποδέχεται την Λούτον. Νομίζω πως εδώ δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, η διαφορά των δύο ομάδων είναι τεράστια, οι γηπεδούχοι πλησιάζουν την πρώτη τετράδα με μια φοβερή πορεία και απέναντι στην προβληματική Λούτον θα έχουν εύκολο έργο. Δυνατό το over 2,5 το οποίο πληρώνει 1.47 από την Stoiximan.

Αυτή είναι η τριάδα μας για σήμερα, πληρώνει συνολικά 3.53 και θα το ποντάρουμε όπως πάντα με 20 μονάδες.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Επιθέσεις φωτιά μας στέλνουν στο ταμείοΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Επιθέσεις φωτιά μας στέλνουν στο ταμείο

Τριάδα απόδοσης 3.53
13:15
Τβέντε - Φέγενορντ
Over 2,5
1.62
14:30
Χολστάιν Κίελ - Νυρεμβέργη
Over 2,5
1.60
16:30
Άστον Βίλα - Λούτον
Over 2,5
1.47
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις