Συνδυαστικό ποντάρισμα στη μεγαλόνησο

Καρμιώτισσα - ΑΠΟΕΛ προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Xose επιστρέφει με δύο «καυτά» πονταρίσματα και συνδυαστική δυνατή επιλογή στο Κυπριακό πρωτάθλημα.

Καλησπέρα σε όλους επιστροφή με στήλη με προγνωστικά και με αγώνες σε Γερμανία και Κύπρο, πάμε να δούμε τι έχουμε στο μενού μας.

Προγνωστικά: Βαλίτσες για Γερμανία και Κύπρο

Ζορίστηκε αρκετά στη Τουρκία η Μπάγερν αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε. Ο Χάρι Κέιν έλυσε το γόρδιο δεσμό με τον Αγγλο στράικερ να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Κόντρα στη Ντάρμσταντ οι Βαυαροί θα επιτεθούν με στόχο να καθαρίσουν απο νωρίς. Δύσκολο το έργο για την Ντάρμσταντ που θα παίξει για να χαρεί το παιχνιδι. Το σημείο μας σε δύο γρήγορα γκολ με over 1,5 ημίχρονο.

Σε πολύ καλό φεγγάρι ο ΑΠΟΕΛ με πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος που έχουν για φέτος οι πορτοκαλί και μέσα στην αδύναμη Καρμιώτισσα το τρίποντο επιβάλλεται. Σε δύσκολη θέση οι γηπεδούχοι θα δώσουν μεγάλη μάχη για να γλυτώσουν τον υποβιβασμό. Για μεγαλύτερη τιμή στο 1,72 συνδυάζω το διπλό μαζί με over 1,5 γκολ.

Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ξεσπούν οι «βιόλα» στο 2.60

Μονό
16:30
Μπάγερν - Ντάρμσταντ
Over 1,5 πρώτο ημίχρονο
1.67
BET: 15 units
Μονό
19:00
Καρμιώτισσα - ΑΠΟΕΛ
2 & Over 1,5
1.72
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις