Όλα ελληνικά με βόμβα του 11.00

Προγνωστικά

Με δύο από τις σημερινές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για το UEFA Europa League επιστρέφει στα προγνωστικά ο #Roume.

Καλημέρες σε όλους τους Κουβανέζους μου. Πάνω από ένα μήνα έχουμε να τα πούμε λόγω υποχρεώσεων, όμως επιτέλους επιστρέφουμε. Ημέρα Europa League σήμερα, με δύσκολες αποστολές για τις τρεις ομάδες της Αττικής. Εκεί θα πάμε και εμείς για τα προγνωστικά μας, με τρεις επιλογές από τη Novibet.

Κατά συρροήν καρτοσυλλέκτες στα Φιλαδέλφεια

Ξεκίνημα από τη Μασσαλία, εκεί όπου η ΑΕΚ θα παλέψει για το καλύτερο κόντρα στη τοπική Μαρσέιγ. Μιλάμε φυσικά για μια πολύ δύσκολη έξοδο, όμως η Ένωση στρογγυλοκάθεται στη πρώτη θέση, έχοντας δώσει τα διαπιστευτήρια της στα πρώτα ματς του ομίλου κόντρα σε Άγιαξ και Μπράιτον. Στο «Βελοντρόμ» το επίπεδο δυσκολίας θα είναι μεγάλο, κάτι που πιστεύω θα κάνει την ΑΕΚ να βγάλει ένα βασικό χαρακτηριστικό της στο γήπεδο. Αυτό, θα είναι ο δυναμισμός. Οι «Κιτρινόμαυροι» δέχονται αρκετές κάρτες, πράγμα φυσιολογικό λόγω του τρόπου παιχνιδιού τους.

Εκτίμηση: Αν συνυπολογίσουμε και την ταχύτητα των Μασσαλών, τότε δύσκολα ξεφεύγουμε από το συμπέρασμα πως η ΑΕΚ θα πάει πάλι σε υψηλό αριθμό καρτών, όπως και στο Μπράιτον (τελείωσε τότε με οκτώ!). Παράξενο το line στις 2,5, θα το πάρω με σχετική ευκολία σε απόδοση αρκετά άνω του διπλασιασμού.

Επιβεβαιώνονται τα προγνωστικά στο Φάληρο

Με Παναθηναϊκό δεν θα ασχοληθώ, όμως πιστεύω πως υπάρχουν ωραίες επιλογές στο ματς του Ολυμπιακού με την Γουέστ Χαμ. Οι κάτοχοι του Conference έρχονται στον Πειραιά με μια βαριά ήττα από την Άστον Βίλα στο πρωτάθλημα, όμως δεν παύουν να είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δυστυχώς για τους «Ερυθρόλευκους», τα χαρακτηριστικά των επιθετικών των φιλοξενούμενων δεν ταιριάζουν καθόλου πάνω τους και με τις αδυναμίες του στο κέντρο της άμυνας δεν βλέπω πως οι Άγγλοι δεν θα βρουν τέρμα(τα) στο ματς.

Εκτιμήσεις: Όσον αφορά το αποτέλεσμα του αγώνα, δυστυχώς γέρνω προς τα δεξιά. Η Γουέστ Χαμ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ξεκάθαρο φαβορί του ομίλου και δεν πιστεύω ότι θα χάσει. Θα τους δυσκολέψει ο Ολυμπιακός, δεν θεωρώ απίθανο να πάρει έστω το Χ, όμως σίγουρα θα αφήσει γκολ πίσω και για αυτό θα πάω με τη διπλή ευκαιρία των Λονδρέζων σε combo με το over, σε απόδοση 2.50.

Ακόμη μια επιλογή, fun bet αυτή τη φορά, είναι τα μαγικά πόδια του Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ. Ο πρώην χαφ της Σαουθάμπτον παίρνει όλες τις στημένες φάσεις έξω από τη περιοχή, μαζί φυσικά με τα φάουλ. Αξίζει ένα ποντάρισμα στο να σκοράρει έξω από την περιοχή, καλύπτοντας και το γκολ από ανοιχτό παιχνίδι, το οποίο προσφέρεται στο 11.00.

Όλα ελληνικά με βόμβα του 11.00ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Όλα ελληνικά με βόμβα του 11.00

Ειδικό
19:45
Μαρσέιγ - ΑΕΚ
ΑΕΚ over 2,5 κάρτες
2.20
BET: 25 units
Combo
19:45
Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ
Χ2 & over 2,5
2.50
BET: 12 units
Fun Bet
19:45
Ολυμπιακός - Γουέστ Χαμ
Γκολ με προσπάθεια έξω από τη περιοχή: Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ
11.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις