Τενιστική δυάδα απόδοσης 2.30!

προγνωστικά τένις

Επιλογή δυάδας με ασφαλείς επιλογές στα προγνωστικά τένις και στα τουρνουά indoor hard αυτής της εβδομάδας απο τον #bilias1974

Καλημέρα σε όλους και όλες,

Δεν είχαμε καλές επιλογές στο τελευταίο μας άρθρο καθώς πέρασε μόνο η νίκη του Μπούμπλικ στο συμπαθέστατο κατά τα άλλα 2.18. Το δυνατό σερβίς και οι άσοι του Σέλτον δεν επαληθεύτηκαν αφενός γιατί ο αγώνας είχε μικρότερη του αναμενόμενου διάρκεια και αφετέρου γιατί ο Αμερικανός έδειξε να έχει ως τακτική το σερβίς πάνω στο σώμα του Καράτσεφ και όχι προς τα έξω του box υποδοχής ή στο ταυ που είναι και τα σημεία όπου βγαίνουν οι περισσότεροι άσοι. Τέλος, το ρίσκο με τον Έλληνα Σκορίλα δεν ευοδώθηκε καθώς το καλό σερί του σταμάτησε απότομα στον τελικό του τουρνουά. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις

Στα σημερινά προγνωστικά τένις θα προτείνουμε μια δυάδα με θεωρητικά ασφαλείς και λογικές επιλογές που θα τις βρούμε στα δύο τουρνουά ATP 500 που διεξάγονται πλέον στην indoor hard σεζόν που έχει μπει για τα καλά στα Ευρωπαϊκά courts.

Ο πρώτος αγώνας που θα μας δώσει επιλογή είναι αυτός του Δανού Χόλγκερ Ρούνε εναντίον του Αργεντίνου Σεμπάστιαν Μπαέζ. Ο Δανός μπορεί να κέρδισε δύσκολα στον πρώτο γύρο τον Κετσμάνοβιτς αλλά διανύει πολύ κακή περίοδο έχοντας μόλις δύο νίκες στα τελευταία έντεκα του παιχνίδια σε σκληρή επιφάνεια και ουσιαστικά από το Wimbledon και μετά. Ελπίζει σίγουρα να το γυρίσει έχοντας πλέον στο πλευρό του στο προπονητικό box και τον θρύλο του αθλήματος Μπόρις Μπέκερ. Στον πρώτο του αγώνα πάντως δεν έδειξε τρομερή βελτίωση και ουσιαστικά γύρισε ένα χαμένο ματς έχοντας χάσει το πρώτο σετ 6-1 και έχοντας δεχτεί συνολικά τρία breaks.

Ο Αργεντίνος Μπαέζ θεωρείται ειδικός μεν στην χωμάτινη επιφάνεια αλλά τελευταία δείχνει μια σημαντική βελτίωση και στην σκληρή. Είναι ούτως ή άλλως από τους καλύτερους στον τομέα της υποδοχής κάτι που απέδειξε και στον πρώτο γύρο σπάζοντας το σερβις του Ο Κόνελ, που θεωρείται και αρκετά καλός σέρβερ, πέντε φορές!

Επιλέγουμε λοιπόν το over 1,5 break του Μπαέζ στην τιμή του 1.60 όπως το βρίσκουμε στην Stoiximan.

Για την δεύτερη επιλογή της δυάδας θα πάμε στην Βιέννη και στον αγώνα του Ρώσου Ρούμπλεφ με τον Ιταλό Αρνάλντι. Αδιαφιλονίκητο φαβορί ο Ρώσος σίγουρα που είναι και από τους πιθανότερους νικητές του τουρνουά αλλά και ο νεαρός Ιταλός δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέσα στο 2023 έχοντας πιάσει το σημαντικό ορόσημο των 50 νικών στην σεζόν (50-24). Το ενδιαφέρον στοιχείο κιόλας με τον Ιταλό είναι ότι ακόμα και στις ήττες του χάνει δύσκολα καθώς έχει πάει σε τρία σετ στις 7 από τις τελευταίες του 10 ήττες (σε αγώνες τριών σετ)!

Αυτό θέλουμε και τώρα από τον Ιταλό για αυτό θα του δώσουμε ένα θεωρητικά ασφαλές χάντικαπ +5.5 games σε απόδοση 1.44 και φυσικά πάλι στην Stoiximan για να κλείσουμε την δυάδα μας συνολικής απόδοσης 2.30.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Τενιστική δυάδα απόδοσης 2.30!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τενιστική δυάδα απόδοσης 2.30!

Δυάδα απόδοσης 2.30
14:45
Ματέο Αρνάλντι - Αντρέι Ρούμπλεφ
Χάντικαπ games αγώνα Ματέο Αρνάλντι +5.5
1.44
19:00
Χόλγκερ Ρούνε - Σεμπάστιαν Μπάεζ
Σεμπάστιαν Μπάεζ οver 1,5 συνολικά μπρέικ
1.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις