Τελικοί με επιλογές έως 3.05!

Προγνωστικά

Πληθώρα επιλογών στα κυριακάτικα προγνωστικά τένις του #Bilias1974 στους σημερινούς τελικούς!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μία στις δύο επιλογές μας στα προχθεσινά προγνωστικά τένις, καθώς πέρασε μεν η δυάδα με το κράτημα των σερβίς για τα πρώτα games στους αγώνες των Τιμ/Χάνφμαν και Μάρτερερ/Μπόργκες αλλά για έναν μόλις πόντο (…) χάθηκε το tie break στον αγώνα του Τσιτσιπά, καθώς ο Στέφανος κατάφερε το break στο δωδέκατο game του πρώτου σετ. Προχωράμε και σήμερα με στοιχηματικές επιλογές από τελικούς των τουρνουά αυτής της εβδομάδας.

Προγνωστικά τένις: Καράτσεφ – Σέλτον

Η πρώτη μας επιλογή θα έρθει από τον τελικό που διεξάγεται το πρωί της Κυριακής στο ATP 500 του Τόκιο. Εκεί αναμετρώνται ο Αμερικανός Μπεν Σέλτον με τον Ρώσο Ασλάν Καράτσεφ. Οι δυο τους αναμετρήθηκαν σχετικά πρόσφατα σε παρόμοιες συνθήκες σκληρής επιφάνειας στο US OPEN, όπου ο Σέλτον επικράτησε με 3-1 σετ πετυχαίνοντας 26 άσους με το πολύ δυναμικό του σερβίς!

Ο ανερχόμενος Αμερικανός δείχνει να έχει βελτιώσει γενικότερα το παιχνίδι του και στο κομμάτι των επιστροφών αλλά το σερβίς παραμένει πάντα το βασικό του όπλο όπως απέδειξε και στους προηγούμενους γύρους όπου είχε κατά σειρά 13 (τρία σετ), 14 (δύο σετ) και 13 (τρία σετ) άσους. Ο Καράτσεφ ακόμα και στον ημιτελικό δέχτηκε τρεις άσους από τον μετριότατο σέρβερ Ιάπωνα Μοσιζούκι οπότε αναμένεται να δεχτεί αρκετούς περισσότερους από τον Σέλτον που αυτήν την στιγμή είναι σίγουρα από τους καλύτερες σέρβερ στο ATP Tour.

Θα επιλέξουμε λοιπόν τους over 10,5 άσους του Σέλτον σε τιμή 1.85 στην Stoiximan.

Νικόντ – Σκορίλας

Για την επόμενη μας επιλογή θα μείνουμε Ελλάδα και θα κοιτάξουμε σε έναν τελικό που διεξάγεται στο Ηράκλειο για το επίπεδο των Futures τουρνουά μεταξύ του Τσέχου Νικόντ και του Έλληνα Αλέξανδρου Σκορίλα. Για όσους δεν τον γνωρίζουν, ο 23χρονος Σκορίλας είναι ο τρίτος Έλληνας τενίστας αυτή την στιγμή στα rankings ευρισκόμενος στο  Νο772, πίσω από τον Στέφανο Σακελλαρίδη (Νο405) και φυσικά τον Στέφανο Τσιτσιπά. Απέκτησε μάλιστα πρόσφατα σημαντικές παραστάσεις όντας μέλος της Εθνικής ομάδας του Davis Cup στον πρόσφατο αγώνα της εναντίον της Σλοβακίας στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Αντιμετωπίζει έναν 19χρονο τενίστα που προέρχεται από μια κατάκτηση Future τίτλου, αλλά στην επιφάνεια του χώματος πριν λίγες εβδομάδες. Έχει φτάσει στον τελικό  λίγο πιο δύσκολα από τον Σκορίλα καθώς χρειάστηκε τρίτο σετ στους δύο από τους τέσσερις αγώνες του σε αντίθεση με τον Έλληνα, που με εξαίρεση τον πρώτο του αγώνα όπου χρειάστηκε ένα tie break, δεν έχει χάσει πάνω από τέσσερις games στις τέσσερις straight sets νίκες του.

Η πρόσφατη κατάκτηση τίτλου του Τσέχου έχει οδηγήσει τους μπουκ στο να τον έχουν ως φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δίνοντας μας ευκαιρία να στηρίξουμε τον Έλληνα τενίστα σε αξιόλογες αποδόσεις.

Η επιλογή του +4,5 games χάντικαπ υπέρ του Σκορίλα είναι στο 1.80 στη Fonbet ενώ με περισσότερο ρίσκο η νίκη του αποτιμάται στο 3.05 στη Stoiximan και θα πάμε και με τις δύο επιλογές στα σημερινά προγνωστικά τένις.

Προγνωστικά τένις: Φιλς – Μπούμπλικ

Για την τελευταία μας επιλογή θα κοιτάξουμε προς τον τελικό στην Αμβέρσα όπου αναμετρώνται ο Γάλλος Άρθουρ Φιλς με τον Καζάκο Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Ο νεαρός Γάλλος έφτασε στον δεύτερο τελικό καριέρας σε επίπεδο ATP αποκλείοντας σε πολύ κλειστό ματς με δυο tie break τον Στέφανο Τσιτσιπά. Δεν έχει χάσει σετ μέχρι τώρα αν και πριν τον ημιτελικό με Τσιτσιπά αντιμετώπισε τον «χωματά» Βαρίγιας και τον νεαρό και πρωτάρη σε αυτό το επίπεδο Εσθονό Λαγιάλ που αγωνιζόταν με wild card στο τουρνουά.

Ο Μπούμπλικ από την άλλη μπορεί σίγουρα να είναι αλλοπρόσαλλος αλλά το παιχνίδι του ταιριάζει απόλυτα στις indoor hard συνθήκες όπως έχει αποδείξει ξανά στο παρελθόν (ATP 250 τίτλος στην Μαρσείγ το 2022).

Θα επιλέξουμε την νίκη του Μπούμπλικ σε τιμή 2.18 στο Pamestoixima.gr.

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Τελικοί με επιλογές έως 3.05!ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Τελικοί με επιλογές έως 3.05!

Μονό
10:00
Νίκοντ - Σκορίλας
Σκορίλας +4,5 games
1.80
BET: 20 units
Μονό
10:00
Νίκοντ - Σκορίλας
2
3.05
BET: 6 units
Μονό
10:30
Καράτσεφ - Σέλτον
Σέλτον οver 10,5 άσοι
1.85
BET: 20 units
Μόνο
17:30
Φιλς - Μπούμπλικ
2
2.18
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις