ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ποικιλία με μακροχρόνια έως 15.00

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Ποικιλία με μακροχρόνια έως 15.00

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Ποικιλία με μακροχρόνια έως 15.00

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με ευρωπαϊκές ματσάρες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

Προγνωστικά σνούκερ: Σεβασμός σε κάθε παίκτη

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η τελευταία ευκαιρία

προγνωστικά στοιχήματος

Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Άστον Βίλα - Ολυμπιακός προγνωστικά

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Για το θαύμα του 3.60

Για το θαύμα του 3.60

προγνωστικά

Σκληρό καρύδι οι Ρωμαίοι

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Ανατροπές στο 6.20 στον 2ο ημιτελικό

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Με τις βολές των Φαλ και Ναν στο 3.61

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (2/5)

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (2/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ποικιλία με μακροχρόνια έως 15.00

Ποικιλία με μακροχρόνια έως 15.00

Προγνωστικά: Ο #PsyRadios επιστρέφει με δυνατή στήλη με πολλά και διάφορα με μακροχρόνια σε εξαιρετικές τιμές που φτάνουν το 15.00

Καλημερίζω άπαντες και πάλι στη στήλη με προγνωστικά. Η διακοπή των πρωταθλημάτων μοιραία με κράτησε για μέρες μακριά σας, αφού διαχρονικά αποφεύγω τα πολλά πολλά κάθε φορά που αγωνίζονται εθνικές ομάδες, πλην φυσικά των τελικών φάσεων. Παρόλα αυτά όλο αυτό το διάστημα το χρησιμοποίησα, για να μπορέσω να καταλήξω σε διάφορες μακροχρόνιες σκέψεις και επιλογές, κάτι που σας το είχα υποσχεθεί άλλωστε εδώ και καιρό. Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα ένα, γιατί μαζεύτηκαν ούτε μία, ούτε δύο αλλά πάνω από δέκα επιλογές. 

Ξεκίνημα με Stoiximan Super League 

Η φετινή χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα μοιάζει στα μάτια μου ακόμα πιο συναρπαστική, αφού ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ διαθέτουν σαφώς καλύτερες εκδόσεις, ενώ παράλληλα όλες τους έχουν και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Έτσι κοιτώντας και  τις αποδόσεις για τον πιθανό φετινό Πρωταθλητή κάθε πρόβλεψη θα είναι στη σφαίρα της τύχης, καθαρή ρουλέτα κοινώς. Πάλι στα playoffs θα κριθεί το έργο, μπορεί ως γνήσιος Παναθηναϊκός να θέλω φυσικά την ομάδα μου στη κορυφή, αλλά ως τίπστερ δεν βγάζω πραγματικά άκρη. Έτσι ξεχώρισα δύο ειδικές επιλογές που έχουν να κάνουν με παίκτες του τριφυλλιού. 

Ο Ιωαννίδης και ο Σπόραρ είναι οι δύο κύριοι εκφραστές της επίθεσης της ομάδας και τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. Με 19 αγωνιστικές ακόμα μέχρι τη λήξη της κανονική περιόδου το να σκοράρει έκαστος  τουλάχιστον έξι τεμάχια ακόμα τιμάται αρκετά ψηλά και αυτές θα αποτελέσουν τις μοναδικές μου επιλογές σε ό,τι αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα. 

Από τη Γερμανία το κυρίως πιάτο  

Άπαντες γνωρίζετε την αγάπη μου για τα γερμανικά ποδοσφαιρικά δρώμενα και ακριβώς από εδώ έρχεται και ο κύριος όγκος των μακροχρόνιων επιλογών μου, ξεκινώντας αρχικά με τη Zweite. Μπορεί στο φετινό πρωτάθλημα να συμμετέχουν βαριά ονόματα, καθαρά αγωνιστικά όμως, αυτό που δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί με το ντεμαράζ του περσινού δεύτερου γύρου από την Σανκτ Πάουλι, θαρρώ ότι θα επιτευχθεί φέτος. Η ομάδα του Φάμπιαν Χούρτζελερ μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν έχει σκαρφαλώσει στη κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ήδη νικήσει Σάλκε και Χέρτα. Η ομοιογένεια της βγαίνει σε κάθε ματς, ενώ η άμυνα της αποτελεί εγγύηση στο φετινό μαραθώνιο. 2.75 τιμάται η άνοδος της, στο 4.75 βρίσκουμε τη πρωτιά της. Διαλέγετε ό,τι σας ταιριάζει, προσωπικά τη θεωρώ ως τη καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. 

Λίγο από όλα στη Bundesliga  

Αρκετά ενδιαφέρουσα και η φετινή σεζον στη κορυφαία κατηγορία καθώς η Μπάγερν παραμένει  μεν φαβορί για μια ακόμα Σαλατιέρα, αλλά δεν έχει, τουλάχιστον σε αυτή τη πρώιμη φάση του πρωταθλήματος, αυτό που λέμε την άτρωτη ομάδα. Πάσχει σοβαρά αμυντικά, ενώ μαζεύτηκαν και αρκετοί σοβαροί τραυματισμοί σημαντικών μονάδων της. Αστείες οι αποδόσεις για να τερματίσει πρώτη, κράτησα μόνο το καλοπληρωμένο σενάριο να παραμείνει αήττητη στην έδρα της. Αφού δεν έχασε στο Μόναχο από Λεβερκούζεν και Λειψία, της έχει μείνει μόνο η Ντόρτμουντ ως φιλοξενούμενη από τις πιθανές διεκδικήτριες, ενώ όσο δεν βρίσκεται στη πρώτη θέση θα κυνηγά κάθε πιθανό βαθμό κυρίως στο σπίτι της. Άρα αυτό το 3.00 μάλλον δώρο μοιάζει. 

Αυτή που μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάρει το πρωτάθλημα εκτός Μονάχου είναι η Λεβερκουζεν του Αλόνζο. Μπορεί να έχει σταμπαριστεί σε βάθος χρόνων ως ομάδα λούσερ, ο Ισπανός τεχνικός όμως έχει τη απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία για να τη κρατήσει ψηλά μέχρι τέλους. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές, ενώ δεν υπήρξε ματς μέχρι στιγμής που δεν είχε τον έλεγχο του. Όσο λοιπόν θα παίρνει βαθμούς είτε παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, είτε απλώς σημειώνοντας επαγγελματικές νίκες με λιγότερο καλές εμφανίσεις, δεν αποκλείω τίποτα. Και αν υποθέσουμε, ότι Ντόρτμουντ και Λειψία είναι οι υπόλοιπες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν το φετινό καρέ στη κορυφή της βαθμολογίας, τότε πιστεύω με σιγουριά, ότι η Λεβερκούζεν θα καταταγεί σε μια εκ των δύο πρώτων θέσεων. 

Ένας παίκτης που ξεχωρίζει μάλιστα στην ομάδα του Ρήνου είναι ο Βίκτορ Μπόνιφεϊς. Επτά γκολ μέχρι τώρα για τον Νιγηριανό, έξι λιγότερα από τον πρώτο μέχρι στιγμής Γκιρασί της Στουτγκάρδης, αλλά διάολε 15.00 απόδοση για να βγει πρώτος σκόρερ; Εντάξει δεν αντιλέγω ο φορ των «Σουηβών» κάνει τη μισή ευκαιρία γκολ, ενώ ο Μπόνιφεϊς χρειάζεται τις πενταπλάσιες προσπάθειες για να σκοράρει, αλλά σκέφτομαι το εξής. Μέχρι πότε θα πηγαίνει τρένο η Στουτγκάρδη στο φετινό μαραθώνιο και μέχρι πότε θα είναι τόσο άτυχος ο φορ της Λεβερκούζεν; Σε αυτή την απόδοση ακόμα και το κας άουτ αποκτά αξία. 

Ανέφερα τη σκέψη μου για τη τετράδα, βάζω στο παιχνίδι και τη πρώτη εξάδα τώρα. Η Ουνιόν έχει χάσει αρκετό έδαφος, είναι και απίστευτα άτυχη, την αφήνω εκτός. Το Φράιμπουργκ παραμένει αξιόπιστο, ψάχνει όμως ακόμα τα πατήματα του με την αμυντική σταθερότητα να είναι το μεγάλο πρόβλημα, οπότε οριακά την πιάνει την εξάδα. Τι μένει; Όσο η Φρανκφούρτη δεν παίρνει φορ δύσκολα και για αυτή, η Βόλφσμπουργκ αδικείται λόγω φιλοσοφίας Κόβατς και ένας Βιντ δεν μπορεί να τη ξελασπώνει συνεχώς, άρα ούτε και αυτή μου κάνει. Η Στουτγκάρδη δείχνει, ότι μπορεί να πάρει ευρωπαϊκο εισιτήριο, προσωπικά όμως θα ποντάρω στη Χόφενχαιμ του Ματαράτσο. Πληρώνει 3.75 μια θέση της στη πρώτη εξάδα, με Κράμαριτς και Βέγκχορστ υγιείς θαρρώ την επιλογή εξαιρετικά συμφέρουσα. 

Κάτι ψιλά επίσης θα πάνε και στο νέο αίμα της Λειψίας, τον Σίμονς, ο οποίος έχει σερβίρει ήδη τέσσερα γκολ, τρίτος στη σχετική κατηγορία πίσω από τον Κέιν και τον Φούριχ της Στουτγκάρδης. Ο Ολλανδός μπορεί λόγω ηλικίας να μην έχει την απαραίτητη συνέπεια στις εμφανίσεις του, αλλά το παιχνίδι της Λειψίας περνά συνεχώς από τα πόδια του. 10.00 απόδοση παρακαλώ. 

Κλείνω τα μακροχρόνια από τη Γερμανία με τη συμπαθή Μπόχουμ. Τρίτη σεζόν στα μεγάλα σαλόνια και τα μεγάλα ζόρια έχουν ξεκινήσει εκ νέου από νωρίς φέτος. Με τις Χάιντενχαιμ και Ντάρμσταντ να αφομοιώνουν γρήγορα τα δεδομένα της Bundesliga κερδίζοντας βαθμούς, με την Άουγκσμπουρκ να βρίσκει πάντα λύσεις στο τέλος κάθε σεζόν, με τις Κολωνία και Βρέμη να είναι ποιοτικά καλύτερες, η Μπόχουμ δεν βλέπω να παραμένει στη κατηγορία.  

Ευκαιρίες στους Καμηλιέρηδες 

Η Σαουδική Αραβία φέτος έχει λάμψη αστέρων και αναμένεται μάχη για τον τίτλο. Πρώτο φαβορί για τον τίτλο  παραμένει η Αλ Χιλάλ παρόλο που χάνει οριστικά τον Νέιμαρ για φέτος, με την Αλ Νασρ του Ρονάλντο και τη περσινή πρωταθλήτρια Αλ Ιτιχάντ να ακολουθούν. Η τελευταία πληρώνει 4.00 απόδοση για το repeat, απόδοση υπερβολική στα μάτια μου. Από τις άλλες δύο παίζει με διαφορά τη καλύτερη άμυνα, ενώ θέμα χρόνου είναι να έρθουν και περισσότερα γκολ από τον Μπενζεμά.  

Δεν πιστεύω ότι ο Ρονάλντο θα πυροβολεί αδιακρίτως για πολύ ακόμη στη σεζόν και εξηγούμαι. Με το Euro 2024 να αποτελεί το κύκνειο άσμα του, η συντήρηση στη διάρκεια της σεζόν είναι δεδομένη για τον Πορτογάλο, ο οποίος βαδίζει προς τα 39. Να πετύχει όμως δύο τουλάχιστον γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνετα μπορεί, μια επίσης καλοπληρωμένη επιλογή. 

Στο Euro 2024 θέλει να πάει και ο Μίτροβιτς με τη Σερβία, μόνο που αυτός είναι 29 χρονών, βρίσκεται στην πιο ώριμη ποδοσφαιρική του ηλικία και παρόλο που προτίμησε τα χρήματα των Αράβων από το να παραμείνει στην Ευρώπη, την τέχνη του γκολ δεν τη ξέχνα με τίποτα. 7.00 πληρώνει να βγει ο Σέρβος πρώτος σκόρερ, το χάντικαπ των τεσσάρων γκολ από τον πρωτοπόρο Ρονάλντο μπορεί να καλυφθεί στις 25 αγωνιστικές που απομένουν.  

Αμφίρροπο το φετινό Champions League  

Θα κλείσω σήμερα αυτό το πανόραμα των μακροχρόνιων επιλογών με τη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Η αλήθεια είναι, ότι καμία από όλες τις ευρωπαϊκές υπερδυνάμεις δεν μου κάνει το κλικ για τη κατάκτηση. Ακόμα και η Σίτι του Πεπ μοιάζει φέτος πιο ευάλωτη, οπότε δεν αποκλείω να δούμε κάποια άλλη να σηκώνει το βαρύτιμο τρόπαιο. Έτσι κράτησα δύο μόνο επιλογές που καλοπληρώνουν. 

Στον έκτο όμιλο θα γίνει μάχη στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν για τη πρόκριση ανάμεσα σε Νιουκάστλ, Παρι Μίλαν και Ντόρτμουντ. Με τους Γερμανούς φέτος να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, οι δύο πρώτες θέσεις θα είναι υπόθεση των άλλων τριών ομάδων. Η πρόκριση της Μίλαν πληρώνει 3.15 και ουσιαστικά θα κριθεί από τα δύο ματς που θα δώσει εναντίον της Παρί. Οι Γάλλοι ζορίζονται αρκετά φέτος κυρίως αμυντικά, οι Ιταλοί έχουν πιο δεμένη ομάδα, αν καταφέρουν και εξασφαλίσουν τέσσερεις βαθμούς σε αυτά τα δύο ματς, τότε λογικά θα περάσουμε από το ταμείο. 

Κλείνω με την Άρσεναλ και τη πιθανή της πορεία στο θεσμό. Ο Αρτέτα συνεχίσει ακάθεκτος τη καλή δουλειά που κάνει στους Λονδρέζους, με το πρωτάθλημα να αποτελεί το διακαή πόθο όλων. Αν περάσει τον όμιλο της σε πρώτη φάση και πάει στους νοκ άουτ αγώνες, τότε βάση χρονικής περιόδου και φόρμας πιστεύω,  ότι ο δρόμος τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα είναι στα μέτρα της. Όσο θα διατηρείται ψηλά στην Αγγλία κυνηγώντας το πρωτάθλημα η αγωνιστική της ετοιμότητα θα είναι υψηλή και η Άρσεναλ στα καλά της και με τη πρόοδο που έχει επιδείξει δεν έχει να φοβάται κανένα αντίπαλο. 

Μαζεύτηκαν πολλές επιλογές το ξέρω, αρκετές δεν μπήκαν καν στη τελική διαλογή. Δεν μπήκα ούτε στη διαδικασία να ασχοληθώ και με άλλα πρωταθλήματα γιατί το πράγμα θα ξέφευγε. Διαλέξτε λοιπόν ό,τι  σας αρέσει και στο τέλος της σεζόν εδώ θα είμαστε, να κάνουμε ταμείο. 

Η φόρμα δίνει το 2.40ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Η φόρμα δίνει το 2.40

Μονό
Μακροχρόνιο Stoiximan Super League:
Φ. Ιωαννίδης over 8,5 γκολ στην κανονική διάρκεια
2.50
BET: 10 units
Μονό
Μακροχρόνιο Stoiximan Super League:
Σπόραρ over 6,5 γκολ κανονική διάρκεια
3.30
BET: 10 units
Μονό
Μακροχρόνιο Zweite Liga
Νικητής διοργάνωσης: Σανκτ Πάουλι
4.35
BET: 5 units
Μονό
Μακροχρόνιο Zweite Liga
Να προβιβαστεί: Σανκτ Πάουλι
2.75
BET: 10 units
Μονό
Μακροχρόνιο Bundesliga
Μπάγερν Μονάχου να παραμείνει αήττητη εντός έδρας
3.00
BET: 10 units
Μονό
Μακροχρόνιο Bundesliga
Μπάγερ Λεβερκούζεν νικητής διοργάνωσης χωρίς τη Μπάγερν
2.15
BET: 10 units
Μονό
Μακροχρόνιο Bundesliga:
Βίκτορ Μπονιφέις πρώτος σκόρερ
15.00
BET: 2 units
Μονό
Μακροχρόνιο Bundesliga
Τσάβι Σίμονς περισσότερες ασίστ
10.00
BET: 3 units
Μονό
Μακροχρόνιο Bundesliga
Να τερματίσει στην πρώτη εξάδα: Χόφενχαιμ
3.75
BET: 5 units
Μονό
Μακροχρόνιο Bundesliga
Να υποβιβαστεί: Μπόχουμ
2.80
BET: 5 units
Μονό
Μακροχρόνιο Saudi Pro League
Αλ Ιτιχάντ να τερματίσει πρώτη
4.00
BET: 5 units
Μονό
Μακροχρόνιο Saudi Pro League
Μίτροβιτς πρώτος σκόρερ
7.00
BET: 5 units
Μονό
Μακροχρόνιο Saudi Pro League
Ρονάλντο over 1,5 γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ
2.70
BET: 10 units
Μονό
Μακροχρόνιο Champions League
6ος όμιλος πρόκριση Μίλαν
3.15
BET: 5 units
Μονό
Μακροχρόνιο Champions League
Άρσεναλ να φτάσει στα ημιτελικά
3.25
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις