Ζαριά από 2.25 ως 2.60

Μακροχρόνια Προγνωστικά

Δοθείσης της ευκαιρίας, ελέω της διακοπής λόγω εθνικών, ο #Blackbird αλίευσε μακροχρόνια προγνωστικά έως 2.65.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. «Νεκρή» είναι η περίοδος ποδοσφαιρικά αυτό το διάστημα, καθώς είχαμε τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων. Όπως έχετε καταλάβει προτιμώ να απέχω συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, παρά μόνο όταν πρόκειται για τελική φάση κάποιας διοργάνωσης. Ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθούμε με μακροχρόνια προγνωστικά.

Μακροχρόνια Προγνωστικά: Για το back to back και το 2.65

Ξεκινάμε τα μακροχρόνια προγνωστικά από την Ισπανία. Σε νέα εποχή μπαίνει η Ρεάλ. Οι Κρόος και Μόντριτς πλέον έρχονται από τον πάγκο, δίνοντας τόπο στα νιάτα,  τους Καμαβινγκά, Τσουαμενί και Γκιουλέρ. Ο Καρίμ Μπενζεμά δεν είναι πλέον στην ομάδα και ο Αντσελότι έχει καταλήξει σε σχήμα με τους Βινίσιους – Ροντρίγκο και πίσω τους τον Μπέλινγχαμ. Φαίνεται ωραίο, είναι ποιοτικό ωστόσο πιστεύω πως δεν είναι αρκετό για την «Βασίλισσα».

Η έτερη διεκδικητής του πρωταθλήματος,  Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει το back to back. Μπορεί ο Λεβαντόφσκι να μεγαλώνει ωστόσο από πίσω υπάρχει μια δυνατή φουρνιά, η οποία πλαισιώθηκε με αρκετές εναλλακτικές λύσεις και δίνει σημαντικό βάθος στην ομάδα του Τσάβι. Θεωρώ πως και πάλι ο τίτλος θα πάει προς Βαρκελώνη μεριά.

Μεγαλύτερο βάθος και περισσότερες επιλογές έχουν οι Καταλανοί  συγκριτικά με την Ρεάλ. Μεγάλη σημασία για δύο ομάδες οι οποίες συνήθως προχωράνε στην Ευρώπη και θα αγωνίζονται δύο φορές την εβδομάδα, σίγουρα ως την άνοιξη. Στο 2.60 βρίσκουμε στην Novibet να αναδειχτεί ξανά πρωταθλήτρια η «Μπάρτσα» και δεν γίνεται να το αγνοήσω. Έχει αξία και θα το τιμήσουμε.

Η ώρα του «Ιστορικού»

Σε εντελώς άλλα λημέρια συνεχίζουμε. Αγαπημένη Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Γ’ Εθνική. Στον 4ο όμιλο και στον Πανιώνιο στρέφουμε το ενδιαφέρον. Φαβορίζεται για την πρωτιά στον όμιλο ο «ιστορικός». Σαφώς δίκαια καθώς όλα δείχνουν πως οι συνθήκες ωρίμασαν για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ώστε να ξεκινήσει η επιστροφή για τα μεγάλα σαλόνια. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετράει τέσσερις σερί νίκες με πειστικές εμφανίσεις και ευκολία στο σκοράρισμα.

Κύριος αντίπαλος του Πανιωνίου στον όμιλο είναι ο Εθνικός Πειραιά.  Μια ομάδα με αξιόλογο σύνολο, όμως δεν φαίνεται να βρίσκεται στο επίπεδο του Πανιωνίου. Θα ποντάρω ανεπιφύλακτα στην πρωτιά του «Ιστορικού» στο 2.25 που προσφέρεται στην Novibet.

Ζαριά από 2.25 ως 2.60ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!Ζαριά από 2.25 ως 2.60

Μακροχρόνιο
Primera Division: Νικητής
Μπαρτσελόνα
2.60
BET: 30 units
Μακροχρόνιο
Γ' Εθνική (4ος όμιλος): Νικητής
Πανιώνιος
2.25
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις